Allah yardimcin olsun ben transfer sıratında salavat getirmiştimBugun benim transfer gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Allah yardımcın olsun hemen kalkma yat transfer sonrası konuş bebeğinle Rabbim hepimizin yardımcısı olsunBugun benim transfer gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Sehercim çok tşk ederim Allah razı olsunRabbim yardimcimiz olsun şimdi kuran okdum senin için ve diğer arkadaşlar için dua ettim allahım kabjl nolır amin .. Yarin güzel haberlerini bekşiyorum ben çok umutluyum.. UMUT umudumuz ... Hayırlı geceler
Amin ins.rabbim herkesin gonlune gore versin zor bi surec hakkimizda hayirlisiTenzile hanım hoşgeldiniz bence iyi bir oran 2 gün sonra tekrar yaptırır doktorunuz heycan yapmayın aman ilaçları aksatmayın Rabbim hepimizi sevindirsin inşl
.Hoşgeldiniz tnzl84 hanım, hayırlı olsun şimdiden, 12. gün ikiye katlarsa on numara beş yıldız :) olur tabi, bence sonucunuz iyi görünüyor, önemli olan ikiye katlaması tabi, umutlu olun hiç bir zaman kaybetmeyin umudunuzu.
yardimcin olsun cnmBugun benim transfer gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah.
Naptiniz hayirli haberlerinizi bekliyorumSehercim çok tşk ederim Allah razı olsun
Arkadasim Allah saglik versin sen iyi ol ! Belki bi umut bi gun ...Herkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum
İnşallah allahtan ümit kesilmez canımArkadasim Allah saglik versin sen iyi ol ! Belki bi umut bi gun ...
Yaşınızı durumunuzu bilmiyorum ama ne olur umudunuzu kesmeyin Allah hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin,gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin. İnşallah çok zor bir imtihanHerkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum
Herkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum
Takip ettiyseniz dem nickli arkadaşın yazdıkları herkese umut olacak türden ALlah gönlünüze ferahlık versinHerkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum
Evet arkadaslar allahtan umut kesilmez doktorlarin bana soyledigi yuzde 1 ihtimal var bile diyemiyoruz diyorlardi karsilarinda aglamaktan baska bi sey gelmiyordu..tek care kibris diye gosterdiler..rabbime yalvardir o gunden beri beni senden baska kimseye muhtac etme allahim diye heegun ama her gun yalvardim..mekkeden hurma arabistandan meryem eli otu getirtim yasin zinciri okuttum zikir cektim... Yoruldum pes ettim tekrar ayaga kalktim inandim umut ettim..biliyordum cunku ben bir sinavdaydim..deprosyonilaclari kullandim psigolog ve psikyatriste gittim.. Tekrar ayaga kaltimilaclari biraktim ve allahtan istedim..ve birgu saglik ocagina gittim ve orda ki doktor sistemde kisir teshisi konmus sizededi bu bana tokat gibi geldi o an oraya nicin gittigimi unuttum tek hatirladigim aglayarak ciktim...cunku ben regl olmuyordum nasil yumurtlaya bilcektim ki once allaha sonra bana inanan doktoruma sonsuz tesekkurlerim ve sukranlarim var.. İlacla adet olabiliyordum ve herzaman yumurta olmuyordu simdiye kadar uckere gorduler ucude tutmadi dollenmedi dorduncu tuttu ve transfer gerceklesti..buralara kadar gelmek bir mucize idi benim icin...simdi sukur zamani ve rabbim burdaa ve burda olmayan cocuk sahibi ne kadar anne olmak isteyen arkadas varsa rabbim yardim etsin yuzlerini guldursun insallah..Takip ettiyseniz dem nickli arkadaşın yazdıkları herkese umut olacak türden ALlah gönlünüze ferahlık versin
Herkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?