transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar merhaba sonucum negatif doktorum başka bir hastanede de yaptır negatifse ilaçları bırak adet olunca kontrole gel dedi Allah'tan istedim nasip kısmet umut Allah'tan hayırlısı olsun inşl

Bugün 7. günüm bende şimdilik test yapmayı düşünmüyorum ama, sanki belirtilerim ilk transferde daha çoktu, şuan yok gibi bişey, sadece bacaklarımda kasılmalar oluyor, onuda yatıyorum, uzanıyorum, oturuyorum, çok hareket etmiyorum ya heralde ondandır diyorum, hayırlısı artık dua etmeye çalışıyorum, kitap okuyorum, evin içinde yürüyüşler yapıyorum, çok sıkıldım ama yapacak bişey yok biraz daha sabır, seda27tt hanım sonucunuzu çok merak ediyorum, inşallah şöyle yüksekçe bir sonuç çıkmıştır, Allah'ım yüzünüzü güldürsün.

Aaaaa 2 dakika önce yazmışsınız görmemişim, seda hanım üzülmeyin sakın, ilaçlarıda başka hastanedeki test sonucuna kadar sakın bırakmayın, hiç belli olmaz, umudunuzu yitirmeyin nolur, dua edin, hep dua edin, ben kanamam başladığında doktorum umutsuz düşer %90 dedğinde, ama çıkmadık candan umut kesilmez deyip, onca kanamaya rağmen 5 tane iğne vermişti, hep umutla o iğneleri yaptırmıştım, herşey kader herşey kısmet, umut edin ve umudunuzu yitirmeyin olacak inşallah.

Herkese iyi akşamlar boğazımda bir düğüm yutamıyorum bir damla bile gözyaşı dökmedim akmadı gözümden bu tüp bebek için tam 1.5 yıldır hazırlanıyordum tüplerin alındı rahimde miyom vardı alındı 4.5 saat süren bir ameliyat geçirdim ölümlerden döndüm.. Ben kapatmıştım defteri aman annem üstlendi tedaviyi şu saate kadar harcanan 30 bin tl maddiyat önemli değil inanın bu saate kadar etrafımda ağlayan insanları teselli ettim Rabbim kuluna kaldıramayacağını veremezmiş çok şükür bin şükür . İlaçları bıraktım regl olmayı bekliyormuş hepinizden mutlu haberler bekliyorum

Arkadasim Allah saglik versin sen iyi ol ! Belki bi umut bi gun ...

Yaşınızı durumunuzu bilmiyorum ama ne olur umudunuzu kesmeyin Allah hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eylesin,gönlümüzdekini de hakkımızda hayırlı eylesin. İnşallah çok zor bir imtihan

saırcnm sabır ımtıhan hepsıııı

Takip ettiyseniz dem nickli arkadaşın yazdıkları herkese umut olacak türden ALlah gönlünüze ferahlık versin

Takip ettiyseniz dem nickli arkadaşın yazdıkları herkese umut olacak türden ALlah gönlünüze ferahlık versin
Evet arkadaslar allahtan umut kesilmez doktorlarin bana soyledigi yuzde 1 ihtimal var bile diyemiyoruz diyorlardi karsilarinda aglamaktan baska bi sey gelmiyordu..tek care kibris diye gosterdiler..rabbime yalvardir o gunden beri beni senden baska kimseye muhtac etme allahim diye heegun ama her gun yalvardim..mekkeden hurma arabistandan meryem eli otu getirtim yasin zinciri okuttum zikir cektim... Yoruldum pes ettim tekrar ayaga kalktim inandim umut ettim..biliyordum cunku ben bir sinavdaydim..deprosyonilaclari kullandim psigolog ve psikyatriste gittim.. Tekrar ayaga kaltimilaclari biraktim ve allahtan istedim..ve birgu saglik ocagina gittim ve orda ki doktor sistemde kisir teshisi konmus sizededi bu bana tokat gibi geldi o an oraya nicin gittigimi unuttum tek hatirladigim aglayarak ciktim...cunku ben regl olmuyordum nasil yumurtlaya bilcektim ki once allaha sonra bana inanan doktoruma sonsuz tesekkurlerim ve sukranlarim var.. İlacla adet olabiliyordum ve herzaman yumurta olmuyordu simdiye kadar uckere gorduler ucude tutmadi dollenmedi dorduncu tuttu ve transfer gerceklesti..buralara kadar gelmek bir mucize idi benim icin...simdi sukur zamani ve rabbim burdaa ve burda olmayan cocuk sahibi ne kadar anne olmak isteyen arkadas varsa rabbim yardim etsin yuzlerini guldursun insallah..

Son düzenleme:

Hicbir sey bitmedi seda hanimcim hic bir sey bitmedi.. Allahtan umit kesilmez..rabbim buyuk sabir ve sukur cok onemliymis ..tekrar tekrar ayaga kalkip daha buyuk inancla umutla insallaha guzel sonuclancak ben inaniyorum..sizde de o isigi goruyorum oyle hissediyorum nedense size gore hislerim birdahakinde olcakdiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…