transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canim benim 7
Kızlar bugün transferimin 7.günü az önce test yaptım ama sonuç negatif
GUN COK COK ERKEN DAHA BIRAZ SABRET ANNESI INSALLAH GUZEL HABERI ALIRIZ HEPMIZ AMA BOSUNA ERKEN TEST YAPIP KENDINI UZME BENCE BAK BIZDE AYNI DURUMDAYIZ BIRBIRIMIZE BOL DUA EDELIM BIRDAHA BENCE ERKEN TEST YAPMA KAFANI YORUYORSUN BOSUNA

Canim benim 7

GUN COK COK ERKEN DAHA BIRAZ SABRET ANNESI INSALLAH GUZEL HABERI ALIRIZ HEPMIZ AMA BOSUNA ERKEN TEST YAPIP KENDINI UZME BENCE BAK BIZDE AYNI DURUMDAYIZ BIRBIRIMIZE BOL DUA EDELIM BIRDAHA BENCE ERKEN TEST YAPMA KAFANI YORUYORSUN BOSUNA
Haklısın moralimi bozdum durduk yerde Allah'ım hepimize bugünlerde sabır versin ve dileyen herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin. Sen kaçıncı günündesin?

Haklısın moralimi bozdum durduk yerde Allah'ım hepimize bugünlerde sabır versin ve dileyen herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin. Sen kaçıncı günündesin?
Ben de cuma gunu oldum ehh cumayida sayarsa 4gun kulaga daha hos gelior :) morelini sakin bozma cunku cok erken bi test 9 olsa tmm ama 7 cok cok erken guzelim hepimiz burda insallah birbirimize destek olalim hem zaman gecer hem dertlesiriz sende herangi bi belirti varmi ???

Benimki biraz Karışık anlam veremiyorum o yüzden geçen atın 19unda adet oldum tam 10 gün gecikti bir haziranda transferim oldu. Normalde 15inde adet görmeliyim şu anda kasıklarımda ağrılarım var ve sık sık idrara çıkıyorum hatta gece de uyanıyorum tuvalet için. Alakası var mı bilmiyorum ama saçlarım dökülmeye başladı,ara sıra da ateş basıyor beni,durum böyle işte

Insallah guzel haberdir icim sanki tutu diyor insallahta tutmustur cnm pozitiv dusun kasiklarinda agri ne oldumu ???yada oluyormu???

Insallah guzel haberdir icim sanki tutu diyor insallahta tutmustur cnm pozitiv dusun kasiklarinda agri ne oldumu ???yada oluyormu???
Pardon canim ja yazmisin zaten bendede boyle kasiklarimda cekme oluor ben birde ine kulaniorum normalde fitil yada jel vereceklerdi ama alerji yapti onun icin ine verdiler bana

Kasıklarımda ağrılar 4.gün başladı ama bugün arttı biraz ütü falan Yaptım yordum sanırım kendimi o yüzden diyorum şimdi dinleniyorum

Estrofem,coraspirin,Progestan fitil,folic asid,gynoferon bir de enox iğnem var göbekten.sen neler kullanıyorsun?Sadece iğnen mi var?Nerede tedavi oldun?

Estrofem,coraspirin,Progestan fitil,folic asid,gynoferon bir de enox iğnem var göbekten.sen neler kullanıyorsun?Sadece iğnen mi var?Nerede tedavi oldun?
Naptin sen hepisini birdenmi kulaniorsun yani tranferden sonra ben tek prolutex ine kulaniorum gunde bi kez ben almanyadayim dortmund sehrinde tedavi oluorum

Naptin sen hepisini birdenmi kulaniorsun yani tranferden sonra ben tek prolutex ine kulaniorum gunde bi kez ben almanyadayim dortmund sehrinde tedavi oluorum
bazi hastaneler boyle canim.bende daha onceki tedavilerimde bir cuval ilac kullaniyordum.simdi sadece crinone jel ve folikasit.hatta inanamadim niye ilac vernediler unuttular mi demistim :)

Naptın arkadaşım bugün kontrol nasıl geçti
Çok şükür kesemizi gördük canım,pazartesi yine gideceğim kesenin ne kadar büyüdüğüne bakacaklar, multivitamin,kan iğnesi ve crinone jele devam dedi. Ben sabırsızlıkla kalp atışını duymayı bekliyorum. :)

bazi hastaneler boyle canim.bende daha onceki tedavilerimde bir cuval ilac kullaniyordum.simdi sadece crinone jel ve folikasit.hatta inanamadim niye ilac vernediler unuttular mi demistim :)
Sok oldum transferden son bana tek bir ine verdiler ondan once 10gun boyunca aksamlari yumurta bugutme inesi kulandim son besgin catlamamasi icin bir ine kuladim songunde catlatma inesi onlarin bile okdar yan etkileri oldu karnim hep agridi ve dahda agri ve sislik bazende kranflar oluor cok zor bisey gercekten

Hayirli olsunnnn rabim yavruna kavustusun sende belirtiler varmiydi??

aynen canim.zaten bu ilaclarin cok fazla yan etkileri var.benimde iki gundur belimde ve kasiklarimda agri oluyor ara ara.insallah iyi haberler alip bu zorluklari unuturuz.

Evet hepsini,estrofem günde üç,fitil günde üç,folic asid sadece sabahları,coraspirin sadece akşamları,enox iğne de göbekten bir kez.ben de kansızlık var gynoferon da onun için

Evet estrofem ve fitil günde üç,folic asid sadece sabah coraspirin sadece akşam iğne de günde bir göbekten ben de kansızlık var gynoferon da onun için

Çok sevindim. İkiz bekliyordun ama tek oldu galiba öyle mi bu durumda? İnşallah sağlıkla kucağına alırsın. Ben folik asit coraspin ve progestan kullanıyorum sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…