transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kanamm var ya bnım canım cok sıkkın kızlar. Ben 5hafta 5gunlugum ve daha doktr bnı cagrmadı canım cok sıkkın ya

Kanamm var ya bnım canım cok sıkkın kızlar. Ben 5hafta 5gunlugum ve daha doktr bnı cagrmadı canım cok sıkkın ya
Sakın bozma moralini canım yat dinlen pozitif düşün moralinin yüksek olması lazım. Böyle olup hamile olan çok var iyi düşün iyi olsun

Ben varım cnm benimde 3 günüm bugün ve hiç bir belirtim yok korkuyorum düştülerse diye
Korkmayın 15d
Sakın bozma moralini canım yat dinlen pozitif düşün moralinin yüksek olması lazım. Böyle olup hamile olan çok var iyi düşün iyi olsun
Var haberi sandece gt ıgne yptr dedı baskada bısey demıyo gel bı bkım fıln uf ya

Korkmayın 15d

Var haberi sandece gt ıgne yptr dedı baskada bısey demıyo gel bı bkım fıln uf ya
Banada verdiler ne olur ne olmaz diye kanama iğnesi.. O iğneler kesecektir kanamanı. Bir sürü forumda kanaması olup hamileliği devam eden var sıkma canını bebişini üzme

Merhaba herkese ilk denememiz ve transferimin 5.günü ne yazık ki hiçbir belirti yok 2. Ve 3. Gün kasıklarımda Ağrı ve batma oldu ama o da geçti sadece çok sık idrara çıkıyorum o da hamileyim demek için çok erken yumurta toplama sonradı ohss oldum bir hafta hastanede yattım karnımdan üç litre su alındı on gün de evde yattım transferim iki ay ertelendi iki blast verildi pazartesi günü. Önümüzdeki Cumartesi test günüm bakalım hayırlısı ..

Cnm benimde pazar günü test günüm bendede henüz belirti yok banada 2 Blast transfer ettiler

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah sonuç beklediğimiz gibi olur

Merhaba,ben negatif sonuç alıcam diye gittim doktora 7.günümde mideme ve sırtıma tarifi zor şiddetli kramplar girdi. O güne kadar hiç belirtim olmamıştı. Bence belirti arama çünkü normal gebeliklerdede bu dönemlerde belirti olmuyor. Tamamen beklediğim için psikolojik oluyor çoğu herşey. Rabbim herkese hayırlısını versin önemli olan sağlıkla tamamına erdirebilmek..

Insanın elinde olmuyor işte ben de ne kadar düşünmüyorum desem de aklımda her saniye karnındaki ağrıları düşünüyorum bir de dondurulmuş transferi yapıldığı için de beklentim farklı isteyen bekleyen herkes sağlıkla sonuca ulaşsın inşallah

Asıl kilit kelimeyi yazmamışım 7.günümde okdr şiddetli krampa pozitif sonucu aldım ve okuduklarımdan kimsede böyle bir şikayete denk gelmemiştim. Belli olmuyor canım her bünue farklı reaksiyon veriyor. İnşallah tez zamanda güzel haberlerini alır bizlerle paylaşırsın :)

Slm kizlar transferimim 2 gunü karnimda hep bi sislik ve gaz sikismasi var belimde agriyor cok meraktayim ama 10_13gun nasil gecer uffff beklemede olan kac kisi var burda

Slm kizlar transferimim 2 gunü karnimda hep bi sislik ve gaz sikismasi var belimde agriyor cok meraktayim ama 10_13gun nasil gecer uffff beklemede olan kac kisi var burda
Canım bir doktorunla konuş ohss durumun varsa ilaç verir bendede şişlik oldu epey ve gün geçtikçe rahatsız edebilir.. O günler o hafta geçmiyor ağır ağır gidiyor nispet yaparcasına :)

Canım bir doktorunla konuş ohss durumun varsa ilaç verir bendede şişlik oldu epey ve gün geçtikçe rahatsız edebilir.. O günler o hafta geçmiyor ağır ağır gidiyor nispet yaparcasına :)
Slm cevap icin cok tsk ederim sukur bugun agri kalmadi bi an yok oldu insallah bebisler tutunmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…