transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok sevindim Eylül-ikra hanım, hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına inşallah.

İnşallah seher hanım ben 3. Tüpbebeği Kıbrıs'ta yaptırdım buradaki ve kıprıstaki doktor sonucu duyunca şok oldu biraz zaman gerek iyiyim hiç ağlamadım gayet iyiyim sadece yoruldum az değil 10 yıldır durmadan mücadele allahım isteyen herkese nasip etsin inşl

allahım size ve isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.

İyi akşamlar arkadaşlar, benimde dün transferim gerçekleşti, şiddetli kasık ve bel ağrım var, doktorum ağrıların normal olduğunu söyledi , bir iki güne azalacakmış, tahlil günüme kadar da ara ara olacakmış defi, testim atın 24 ünde yapılacak. Benim ilk denemem bu yüzden çok heyecanlıyım, nasıl bir belirti veriyor tutunacaksa bilemiyorum.

Hayırlı olsun purple81 hanım, Allah kucağınızı doldursun, yüzünüzü güldürsün, sağlıcakla inşallah.

Hayirli olsun purple81 hanim insallah olur bol bol dua edin ..sikintilar ayni hepimizde olan seyler allah bilir siz dedigim gibi bol bol dua edin insallah tutar...

Ozelden yazmak istedim ama yazamadim ozel mesaj kutunuz kapali sanirim

Arkadaslar sizinle paylasmak istediklerim var;
1-) Yumurtalıkların şifâsı için Şura sûresinin 22.âyeti kerimesi okunur ki, şudur; (8)

الظَّالِمِينَ مُشْفِقِينَ مِمَّا كَسَبُوا وَهُوَ وَاقِعٌ بِهِمْ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ فِي رَوْضَاتِ الْجَنَّاتِ لَهُم مَّا يَشَاؤُونَ عِندَ رَبِّهِمْ ذَلِكَ هُوَ الْفَضْلُ الكَبِيرُ

2-)Evlâdı olmayanlar, dört Cuma üst üste (her birinde bin defa) ‘Ya Evvel (Celle Celalühü) ismini okuyarak, dua ederlerse, Allah’ın izniyle isteklerine kavuşurlar

3-) Çocuğu olmayan bir kimse, ‘Ya Varis (Celle Celalühü) ismini okumaya devam ederse, Allah’ın izniyle hayırlı bir evlât sahibi olur.

4-) İki yumurta haşlanır, kabukları soyulur. Yumurtalardan birinin üzerine Zariyat sûresinin 47.âyeti, diğerinin üzerine Zariyat sûresinin 48.âyeti yazılır. 47.âyetin yazıldığı yumurtayı erkek, 48.âyetin yazıldığı yumurtayı kadın yer. Biiznillah çocuk sahibi olurlar. -Tecrübe edilmiştir.-

5-)Çocuğu olmayan eşler, her gün 731 defa, ‘ Ya Halık (Celle Celalühü)’ ismini okumaya devam ederlerse, biiznillah çocuk sahibi olur. Ben bunu Ya musavvir Ya Halik Ya Bari seklinde ucunu ayni anda cekiyorum...

Rabbim insallah kabul eder...

Kizlar basim cok agriyo sabahtan beri. İcebilcegim bi agri kesici varmi. Bilen varmi

Kizlar benim transferimin 6. Gunu adet agrisi gibi agrim ver ve aksam bikac damla kan geldi.adetmi oluyorum.hemsireyi aradim adet olman icin erken dedi ama hala agrim var ve belim bacaklarimda agriyor adetmi olcqam bi akil verin

Benm eltimn de kanaması az az geldi 1 2 gün sürdü ama şimdi hamile yani bebek tutunmus şimdi inşallah sennde öyledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…