- 24 Ekim 2015
- 85
- 98
- 3
- 39
Çok sevindim Eylül-ikra hanım, hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına inşallah.selam kızlar benm sonuçlar çıktı.12.günü 36,89 çıktı 13. günüm 52 14.günde 91 çıktı yükseliş güzel dedi doktor hamileyim yaniAllahım inşallah böylede güzel devam etsn allahım herkese nasip etsin
Amin cnm tebrikler sukurler olsuninşşah keseyi ve kalp atışlarını görürüm dua edin bana
Çok sevindim Eylül-ikra hanım, hayırlı olsun, Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin, darısı isteyen herkesin başına inşallteşekkürler herkese nasip etsn sağlıklı gelişsin kucağmıza alalı inşallah dua edin.
teşekkürler şükürler olsunAmin cnm tebrikler sukurler olsun
İnşallah seher hanım ben 3. Tüpbebeği Kıbrıs'ta yaptırdım buradaki ve kıprıstaki doktor sonucu duyunca şok oldu biraz zaman gerek iyiyim hiç ağlamadım gayet iyiyim sadece yoruldum az değil 10 yıldır durmadan mücadele allahım isteyen herkese nasip etsin inşlHicbir sey bitmedi seda hanimcim hic bir sey bitmedi.. Allahtan umit kesilmez..rabbim buyuk sabir ve sukur cok onemliymis ..tekrar tekrar ayaga kalkip daha buyuk inancla umutla insallaha guzel sonuclancak ben inaniyorum..sizde de o isigi goruyorum oyle hissediyorum nedense size gore hislerim birdahakinde olcakdiyor...
allahım size ve isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin.İnşallah seher hanım ben 3. Tüpbebeği Kıbrıs'ta yaptırdım buradaki ve kıprıstaki doktor sonucu duyunca şok oldu biraz zaman gerek iyiyim hiç ağlamadım gayet iyiyim sadece yoruldum az değil 10 yıldır durmadan mücadele allahım isteyen herkese nasip etsin inşl
Hayırlı olsun purple81 hanım, Allah kucağınızı doldursun, yüzünüzü güldürsün, sağlıcakla inşallah.İyi akşamlar arkadaşlar, benimde dün transferim gerçekleşti, şiddetli kasık ve bel ağrım var, doktorum ağrıların normal olduğunu söyledi , bir iki güne azalacakmış, tahlil günüme kadar da ara ara olacakmış defi, testim atın 24 ünde yapılacak. Benim ilk denemem bu yüzden çok heyecanlıyım, nasıl bir belirti veriyor tutunacaksa bilemiyorum.
İyi akşamlar arkadaşlar, benimde dün transferim gerçekleşti, şiddetli kasık ve bel ağrım var, doktorum ağrıların normal olduğunu söyledi , bir iki güne azalacakmış, tahlil günüme kadar da ara ara olacakmış defi, testim atın 24 ünde yapılacak. Benim ilk denemem bu yüzden çok heyecanlıyım, nasıl bir belirti veriyor tutunacaksa bilemiyorum.
İnşallah seher hanım ben 3. Tüpbebeği Kıbrıs'ta yaptırdım buradaki ve kıprıstaki doktor sonucu duyunca şok oldu biraz zaman gerek iyiyim hiç ağlamadım gayet iyiyim sadece yoruldum az değil 10 yıldır durmadan mücadele allahım isteyen herkese nasip etsin inşl
Teşekkür ederim , Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallahHayirli olsun purple81 hanim insallah olur bol bol dua edin ..sikintilar ayni hepimizde olan seyler allah bilir siz dedigim gibi bol bol dua edin insallah tutar...
Hepimizin inşallahHayırlı olsun purple81 hanım, Allah kucağınızı doldursun, yüzünüzü güldürsün, sağlıcakla inşallah.
Tesekkur ederim canimCanim gunde 3 tane parol yada minoset icebilirsin.miden agrirsa eksirse rennie icebilirsin..kabizlik olursa duphalak icebilirsin.
İns tutunma icindir kanama bu 5. DenermemBenm eltimn de kanaması az az geldi 1 2 gün sürdü ama şimdi hamile yani bebek tutunmus şimdi inşallah sennde öyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?