Parol icebilirsin doktor bana agrin olursa icebilirsin demisti...Kizlar basim cok agriyo sabahtan beri. İcebilcegim bi agri kesici varmi. Bilen varmi
İnşallah cnm inşallahİns tutunma icindir kanama bu 5. Denermem
Kızlar 12.gün 264 14.gün 471 farklı yerlerde yapıldı testler. Sizce artış nasıl tam 2 ye katlanmamis takildim biraz[/QUO
Maşallah sonuçlariniz çok guzel rabbim korusun..hayirli olsun inşallah kucağimiza aliriz allah ogunleride gostersin bizlere..
Mavi1905 hanım nasılsınız testınız nezamandi hayirlisi olur inşallah müjdeli haberinizi bekliyoruz.. Rabbim dualarinizi kabul etsinBugün 7. günüm bende şimdilik test yapmayı düşünmüyorum ama, sanki belirtilerim ilk transferde daha çoktu, şuan yok gibi bişey, sadece bacaklarımda kasılmalar oluyor, onuda yatıyorum, uzanıyorum, oturuyorum, çok hareket etmiyorum ya heralde ondandır diyorum, hayırlısı artık dua etmeye çalışıyorum, kitap okuyorum, evin içinde yürüyüşler yapıyorum, çok sıkıldım ama yapacak bişey yok biraz daha sabır, seda27tt hanım sonucunuzu çok merak ediyorum, inşallah şöyle yüksekçe bir sonuç çıkmıştır, Allah'ım yüzünüzü güldürsün.
İnşallah yarın müjdeli haberi vermek bana da nasip olur Dem35 hanım, valla ne idrar testi ne kan testi hiçbirşey yaptırmadım, çok merak ediyorum, bugüne kadar nasıl durdum, nasıl sabrettim bende bilmiyorum.10. günü gitsek mi dedim eşime olur demişti önce, sonra moralimiz bozulur belki çıkmazsa falan boşver gününde öğrenelim, artık kısmet deyince yarına kadar beklemeye aldık. Dua edin ne olur yarın güzel bir sonuç almak nasip olur, çok dua edin arkadaşlar, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..Mavi1905 hanım nasılsınız testınız nezamandi hayirlisi olur inşallah müjdeli haberinizi bekliyoruz.. Rabbim dualarinizi kabul etsin
İnşallah yarın müjdeli haberi vermek bana da nasip olur Dem35 hanım, valla ne idrar testi ne kan testi hiçbirşey yaptırmadım, çok merak ediyorum, bugüne kadar nasıl durdum, nasıl sabrettim bende bilmiyorum.10. günü gitsek mi dedim eşime olur demişti önce, sonra moralimiz bozulur belki çıkmazsa falan boşver gününde öğrenelim, artık kısmet deyince yarına kadar beklemeye aldık. Dua edin ne olur yarın güzel bir sonuç almak nasip olur, çok dua edin arkadaşlar, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın..
Amin inşallah Allah razı olsun.Amin inşallah herşey gönlünüzce olur.. Rabbim dualarini dualarimizi kabul etsin
Benimde ilk transferimde çok hafif kahverengi leke gelmişti aynen fitilede bulaşmıştı, ama ben bişey yapmadım, kahve ve pembe leke normal denildiği için, tutunma kanamasıdır belkide demiştim ve sonucum pozitifti, korkmayın iyiye yorun derim ben, hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsınız inşallah.Kızlar bugün adet gunumdu olmadım . Ben progestan I alttan fitil olarak alıyorum günde 3 kez. Az önce fitili yaptığımda parmagima kahverengi leke geldi adet öncesi olan lekelerden. Çok korktum. Hemşiremi aradım fitili günde 4 kez yapın dedi. İğne yaptirayim mj dedim gerek yok dedi. Kahverengi leke sıkıntı değil kırmızı olursa korkun dedi . Başınıza geldi mi hiç . TEste 3 gün var
Ah çok teşekkür ederim içimi nasıl rahstlattiniz anlatamam . İyiye yorayim o zaman bebisim ya da bebislerim tutunduBenimde ilk transferimde çok hafif kahverengi leke gelmişti aynen fitilede bulaşmıştı, ama ben bişey yapmadım, kahve ve pembe leke normal denildiği için, tutunma kanamasıdır belkide demiştim ve sonucum pozitifti, korkmayın iyiye yorun derim ben, hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsınız inşallah.
İnşallah cnm inşallah
Benm eltimn de kanaması az az geldi 1 2 gün sürdü ama şimdi hamile yani bebek tutunmus şimdi inşallah sennde öyledir
Transferden sonra pregnyl iğne kullanan var mi aranizda kızlar?
Progestan değil canım pregnyl diye bi iğneDr bana. Transferden sonra progestan igne verdi..
Onu bilmiyorumProgestan değil canım pregnyl diye bi iğne
Gözünüz aydın allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin darısıda bizlerin basına bende cumartesi öğreneceğim sonucu : )Selam arkadaşlar ben sonucumu az önce öğrendim, çok şükür pozitif, Allah'ım dualarımızı kabul etti elhamdülillah. Darısı sizlerin ve bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah, Rabbim herkesin kucağını doldursun, transferlerini yüksek yüksek sonuçlarla tamamlasın ve inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, asıl mücadele şimdi başlıyor, geçenkin de 5. haftada kaybetmiştim bebeğimi, çok korkuyorum aslında yine bir şey olursa diye Allah'ım korusun dua edin arkadaşlar olur mu, Allah sizlerin de yar ve yardımcınız olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?