transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Gözünüz aydın allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin darısıda bizlerin basına bende cumartesi öğreneceğim sonucu : )
Amin inşallah, çok teşekkür ederim Tuba hanım, inşallah cumartesi günü sizde hayırlı bir haber verirsiniz bizlere, Rabbim kucağınızı doldursun inşallah.

Ayyy cok sevindim bu cok guzel bir haber insallah diger bekleyen arkadaslarin basina..rabbim ikinizide korusun..

merhaba hanımlar
bu çok farklı bir durum. size kendimden örnek vermek istiyorum.

ilk hamileliğimde; kasıkta ağrı ama kısa süreli sanki böyle bir şey tıktık ediyor gibi. bu ağrılar ara ara oluyordu. göğüs damarlarında belirginleşme ve büyüme. kasık bölgemde şişkinlik.

ikinci hamileliğim; şimdi 8 haftalık ikizlerime hamileyim. kasıkta sadece bir gece çok şiddetli bıçak saplanması gibi 10 sn süren bir sancı ve birde üşüme dışında hiçbir belirti olmadı. kendimi cok dinledim olsun. yok tık yoktu. ayrıca cok ağır bir grip geçiriyordum. cok halsizdim ve heryerim ağrıyordu. bu nedenlede çok ümitsizdim.tabi test günü sonucumu almaya giderken size yemin ederim HCG değerim kesin sıfır diye gittim. hemşire hanım kağıdımı verdi elime. ben sıfır arıyorum. bir baktım. HCG 760 . o an bu test benimmi dedim hemşireye . evet sizin dedi. ben hamilemiyim dedim. evet. dedi.
sok oldum. ağladım. Allah a şükrederek yürüdüm ve o günden beri mucizelere inanıyorum.

Kzlar bugun transferimin ,8.gunu bu testlerden birini dun yani 7.gun birini bugun yani 8.gun yaptim sizce varmi

Eklentiler

• received_10207004137515368.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 212
  • received_10207004137515368.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 194
Kzlar bugun transferimin ,8.gunu bu testlerden birini dun yani 7.gun birini bugun yani 8.gun yaptim sizce varmi
Bence var hayırli olsun benimki 3. Gun emriyosu idi 8. Gun sabah idrali ile çıkmıştı şimdi 11 haftalik hamileyim allah tamamina erdirsin.. ama tabiki en doğru sonucu kan testi verir gidip kan testi yaptır bence için rahat etsin....

Yarin test verecem 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu.ins sag salim kucaginiza alirsiniz darisi bana

Arkadaslar gunaydin. 5. Gun embriyosu tek transfer yapilip tek yumurta ikizi hamile olanlar varmi?

Ayyy cok sevindim bu cok guzel bir haber insallah diger bekleyen arkadaslarin basina..rabbim ikinizide korusun..
Amin inşallah dem35 hanım, çok korkuyorum aslında ama Rabbim koruyor ve koruyacaktır inşallah, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Benim de transferimin 10.günü. guya kasık batma belirtilerim vardi. 10.gün bhcg 1.3 cikti. Yıkıldım... bir umut iste .gec dollenme midir diye dusunuyor insan. Hersey guzel giderken neden tutmadi acaba;? Hala kasık sızılarım var. Acaba diyorum... acaba...acaba acaba acabaaaaaaaaaaaa;(((

Cnm napiyosun kaç haftalık oldun nasıl gidiyor hamilelik bide kanama olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam iyi oldunmu
İyiyim sukur 10 haftalik oldum. İlk kontrolunde tek olan bebis ikinci kontrolde iki oldu tek yumurta ikizi :) dun kontrolum vardi riskli bi gebelik benimki. Evet kanamam oldu hastanede yattim 1 gun. O gunden beri her hafta pruloton kullaniyorum. Hala leke geliyor. Dunde doktor hala icinde kan gozukuyo. Bununda bitmesi 1 ayi bulur dedi. Senin nasil gidiyor?

Bende 11 hafta oldum bendede böyle haftada 15 günde bir lekelenme oluyor ama genel anlamda iyi yanı rahimde kanama odağı yok neden olduğu belli değil işte pazartesi ikili test için gidicem zaman hiç gecmiyo sanki cnm..

Bende 11 hafta oldum bendede böyle haftada 15 günde bir lekelenme oluyor ama genel anlamda iyi yanı rahimde kanama odağı yok neden olduğu belli değil işte pazartesi ikili test için gidicem zaman hiç gecmiyo sanki cnm..
Senin ikiz mi tek mi cnm. Hamilelik nasil gidiyor? Bende 15 gun sonra gidicem ikili tarama testine

Senin ikiz mi tek mi cnm. Hamilelik nasil gidiyor? Bende 15 gun sonra gidicem ikili tarama testine
Yok iki tane koydular ama teki tuttu bunada şükür .. hamilelik fena değil çok halsizim bide karnim çok şişti 5 aylık gibiyim valla bunların dışında iyi allaha sukur

Yok iki tane koydular ama teki tuttu bunada şükür .. hamilelik fena değil çok halsizim bide karnim çok şişti 5 aylık gibiyim valla bunların dışında iyi allaha sukur
İyi bari sukur. Benimde rahat geciyo bulantim kusmam olmadi cok sukur. İste yatmak kotu olan. Ona da mecbur katlancaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…