Amin inşallah, çok teşekkür ederim Tuba hanım, inşallah cumartesi günü sizde hayırlı bir haber verirsiniz bizlere, Rabbim kucağınızı doldursun inşallah.Gözünüz aydın allahım hayırlıca kucağınıza almayı nasip etsin darısıda bizlerin basına bende cumartesi öğreneceğim sonucu : )
Selam arkadaşlar ben sonucumu az önce öğrendim, çok şükür pozitif, Allah'ım dualarımızı kabul etti elhamdülillah. Darısı sizlerin ve bütün evlat sahibi olmak isteyenlerin başına inşallah, Rabbim herkesin kucağını doldursun, transferlerini yüksek yüksek sonuçlarla tamamlasın ve inşallah sağlıkla sıhhatle bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin, asıl mücadele şimdi başlıyor, geçenkin de 5. haftada kaybetmiştim bebeğimi, çok korkuyorum aslında yine bir şey olursa diye Allah'ım korusun dua edin arkadaşlar olur mu, Allah sizlerin de yar ve yardımcınız olsun..
Bence var hayırli olsun benimki 3. Gun emriyosu idi 8. Gun sabah idrali ile çıkmıştı şimdi 11 haftalik hamileyim allah tamamina erdirsin.. ama tabiki en doğru sonucu kan testi verir gidip kan testi yaptır bence için rahat etsin....Kzlar bugun transferimin ,8.gunu bu testlerden birini dun yani 7.gun birini bugun yani 8.gun yaptim sizce varmi
Kzlar bugun transferimin ,8.gunu bu testlerden birini dun yani 7.gun birini bugun yani 8.gun yaptim sizce varmi
Yarin test verecem 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu.ins sag salim kucaginiza alirsiniz darisi banaBence var hayırli olsun benimki 3. Gun emriyosu idi 8. Gun sabah idrali ile çıkmıştı şimdi 11 haftalik hamileyim allah tamamina erdirsin.. ama tabiki en doğru sonucu kan testi verir gidip kan testi yaptır bence için rahat etsin....
Amin cnm olmayan herkese allah versin tez Elden. ..Yarin test verecem 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu.ins sag salim kucaginiza alirsiniz darisi bana
Insallah hamilesindir canim hayirli olsunYarin test verecem 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu.ins sag salim kucaginiza alirsiniz darisi bana
Amin inşallah dem35 hanım, çok korkuyorum aslında ama Rabbim koruyor ve koruyacaktır inşallah, Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.Ayyy cok sevindim bu cok guzel bir haber insallah diger bekleyen arkadaslarin basina..rabbim ikinizide korusun..
Test yaptırdinmi cnm merak ettim..Yarin test verecem 5.gun embriyosu 2 tane koyuldu.ins sag salim kucaginiza alirsiniz darisi bana
Cnm napiyosun kaç haftalık oldun nasıl gidiyor hamilelik bide kanama olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam iyi oldunmuArkadaslar gunaydin. 5. Gun embriyosu tek transfer yapilip tek yumurta ikizi hamile olanlar varmi?
İyiyim sukur 10 haftalik oldum. İlk kontrolunde tek olan bebis ikinci kontrolde iki oldu tek yumurta ikizi :) dun kontrolum vardi riskli bi gebelik benimki. Evet kanamam oldu hastanede yattim 1 gun. O gunden beri her hafta pruloton kullaniyorum. Hala leke geliyor. Dunde doktor hala icinde kan gozukuyo. Bununda bitmesi 1 ayi bulur dedi. Senin nasil gidiyor?Cnm napiyosun kaç haftalık oldun nasıl gidiyor hamilelik bide kanama olmuştu sanki yanlış hatırlamıyorsam iyi oldunmu
Yaptirdim canim 60 cikti yarin katlamasina bakilacask.korkuyorum katlamicak diyeTest yaptırdinmi cnm merak ettim..
Bende 11 hafta oldum bendede böyle haftada 15 günde bir lekelenme oluyor ama genel anlamda iyi yanı rahimde kanama odağı yok neden olduğu belli değil işte pazartesi ikili test için gidicem zaman hiç gecmiyo sanki cnm..İyiyim sukur 10 haftalik oldum. İlk kontrolunde tek olan bebis ikinci kontrolde iki oldu tek yumurta ikizi :) dun kontrolum vardi riskli bi gebelik benimki. Evet kanamam oldu hastanede yattim 1 gun. O gunden beri her hafta pruloton kullaniyorum. Hala leke geliyor. Dunde doktor hala icinde kan gozukuyo. Bununda bitmesi 1 ayi bulur dedi. Senin nasil gidiyor?
Senin ikiz mi tek mi cnm. Hamilelik nasil gidiyor? Bende 15 gun sonra gidicem ikili tarama testineBende 11 hafta oldum bendede böyle haftada 15 günde bir lekelenme oluyor ama genel anlamda iyi yanı rahimde kanama odağı yok neden olduğu belli değil işte pazartesi ikili test için gidicem zaman hiç gecmiyo sanki cnm..
Yok iki tane koydular ama teki tuttu bunada şükür .. hamilelik fena değil çok halsizim bide karnim çok şişti 5 aylık gibiyim valla bunların dışında iyi allaha sukurSenin ikiz mi tek mi cnm. Hamilelik nasil gidiyor? Bende 15 gun sonra gidicem ikili tarama testine
İyi bari sukur. Benimde rahat geciyo bulantim kusmam olmadi cok sukur. İste yatmak kotu olan. Ona da mecbur katlancaz:)Yok iki tane koydular ama teki tuttu bunada şükür .. hamilelik fena değil çok halsizim bide karnim çok şişti 5 aylık gibiyim valla bunların dışında iyi allaha sukur
Geçmiş olsn cnm tez Elden kucağına al bebislerimizi islhİyi bari sukur. Benimde rahat geciyo bulantim kusmam olmadi cok sukur. İste yatmak kotu olan. Ona da mecbur katlancaz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?