transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Iyi geceler arkadaslar Bende tup bebek yaptırdım bugun 8 gunum ve yorumlarınıza baktım aynı agrılar bendede var ve ılk denemem bel kasık gögüslerde sislik adet olucakmişim gıbı dua edın cok istıyorum sımdıden allah razı olsun

Hiç belirti arama cnm bazen hiç belirti olmuyor o belirtiler genelde aldığımız ilaçlar yüzünden oluyo allah kalbine göre versin islh..

Hayırlı olsun arkadaşım, Allah yardımcın olsun, inşallah bebeğin yada bebeklerin sana tutunurlar.

Transferimin 3.günü ve bişey hissetmiyorum.ilk gün biraz batma oldu ama geçti.böyle olup pozitif sonuç alan var mı?çok mu erken ümitsizliğe kapılıyorum?

Transferimin 3.günü ve bişey hissetmiyorum.ilk gün biraz batma oldu ama geçti.böyle olup pozitif sonuç alan var mı?çok mu erken ümitsizliğe kapılıyorum?
Herkesde farkli sonuclar cikabiliyor. Bazilari hic bisey hissetmeyip hamile olabiliyor bazilari da cok agri cekip sonucu negatif olanda cok

Transferin 3.günü ağrılı göğüslerimin acısı tamamen geçti çok korkuyorum kızlar neden geçti yine acır mı crione jelde kullanıyorum böyle bir şey yaşayıp hamile kalan var mı Korkuyorum daha erken demi ..normal süreçte göğüs Ağrı'larım geçtikten 2 gün sonra adet olurum çok endişeliyim ilk denemem

Korkmayın bence, sabırlı olun, stres yapmayın, bir sürü ilaç aldınız onların etkisidir bunlar, yine aynı ilaçlar adeti zaten geciktirir diye düşünüyorum, en önemliside tabi bebek tutunuyorda olabilir. Yani bende transferden sonra ilk üç gün kasıklarımda ve göğüslerimde sızı vardı sonra geçti, 9, 10, 11, 12. günler kasık ağrılarım vardı, adet oldum olacağım gibi, ama 13. gün sonuç pozitif çok şükür, sizinde öyle olur inşallah, stres yapmayın, dua edin bol bol.

Canımmçok teşekkürler sağolasın Allah kucağına almayı kısmet etsin ... benim de 5.gün embriyosu zaten 5.gğn embriyosu ya o gün ya da ertesi gün tutunuyormuş dün ki Ağrı'larımı ona bağlamak istiyorum akşam çok sancılandım sancılandım ve bugün tık yok inşallah öyledir bugün sanki hiç onları yaşamamış gibi uyandım hayır olsun inşallah embriyomun resmine bakıyorum bol bol dua ediyorum Allah isteyen herkese kısmet etsin

Amin canım inşallah sana da nasip olur pozitif sonucu görmek, Allah'ım hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin hepimizede, ama transfer sürecinin bir günü diğer gününe benzemiyor, bu sancıları ağrıları çok kafaya takma, canını sıkma olumlu düşün hep inan işe yarıyor bak.

Bu ay ikinci denemem dondurulmuş bir embriyo transferim yapıldı 16 şubat salı günü ilkinde olduğu gibi yine hiç bir belirtim yok tutmuş gibi hissetmiyorum daha evvel normal yollarla hamile kaldığımda genç yaşlarımda daha ertesi gün hissetmiştim o Zaman istemiyordum Allah verdi şimdi istiyorum Allah vermiyor aratıyor Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu sefer ilkinde yaptığım gibi hergün testler yapmayı bıraktım yokmuş gibi davranıyorum ama aklımın köşesinden söküp atamıyorum 29 şubat test tarihim bu seferde tutmazsa Malesef uzunca bir süre ara vereceğim tekrar denemek için maddi manevi çok yorucu bir süreç çok yıpranıyoruz duygusal olarak dua etmekten başka elimizden gelen bir şey yok

Canim endiseni anliyorum ama inan belirtilere sakin aldanma. Benim ilk denememde hic bir sey yoktu. Ufacik agri bile. Ve tutmustu... herkesin vucudu ilaclara farkli tepki verir ve bu hisler agrilar filan asssla gebeligin tutup tutmadigi hakkinda kesin fikir vermez.. agrilar bi gelir bi gider...bu tutuo tutmadigini gostermez bu is sadece kader isi.. yoksa hic bir sorunu olmayan ve herseyi normal olan benim 2. Denemem tutardi.. kaderimde yokmus.... rahat ol... agrilari varligini yoklugunu onemseme

ben de yeni katıldım aranıza:)uzun süre kaçtım tedaviden.en son uç ay once rahim filminde tüplerimin kapalı olduğunu öğrenince başka çarem olmadığını kabullendim.perşembe günü transfer yapıldı ve hiçbir belirtim yok sanki.sadece ateşim var bu dabir belirti midir bilmiyorumüç yıldır kaçtığım tedaviye başlayacak gücü bulduysam bunda da vardır bi hikmet...Rabbim yardımcımız olsun...

Cnm belirtilere takılma emin ol belirti olmuyor çoğu kadının belirti sandığı şey kullandığımız hormon ilaçları yüzünden oluyor belirti arayıp zaten beklemesi zor olan günlerini dahada zorlastirma hayırlı ve iyi sonuçlar alman dileğiyle. ..

amin inşallah cnm.Rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin

Selam kizlar ben bu ay dondurulmus embriyo transferi dusunuyorduk ama ben hastalandim oksuruk gecmek bilmiyor ve transferden sonrada oksurmemeye falan dikkat etmek gerekiyor ya bir ay daha mi beklesem yoksa baslasammi tedaviye sormak istedim sizlerdedd hic hastayken baslayan oldumu

Merhaba arkadaslar bugun ultrasonda keseyi gordum heycandan bayilacaktim..ultrason kagidimizi aldik darisi sizlerin basina insallah allah yardimciniz olsun kucaginiz dolsun.. Pes etmeyin arkadaslar...bugun doktorum bana sabrin sonu selametmis gordun mu dedi..tabi tehlike devam ediyor bol bol dua etmek gerek...allahim sen koru

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…