hayırlı olsun arkadaşımMerhaba arkadaslar bugun ultrasonda keseyi gordum heycandan bayilacaktim..ultrason kagidimizi aldik darisi sizlerin basina insallah allah yardimciniz olsun kucaginiz dolsun.. Pes etmeyin arkadaslar...bugun doktorum bana sabrin sonu selametmis gordun mu dedi..tabi tehlike devam ediyor bol bol dua etmek gerek...allahim sen koru
Cok sevindim canim , cok mu bekledin de boyle bisey dedi .Merhaba arkadaslar bugun ultrasonda keseyi gordum heycandan bayilacaktim..ultrason kagidimizi aldik darisi sizlerin basina insallah allah yardimciniz olsun kucaginiz dolsun.. Pes etmeyin arkadaslar...bugun doktorum bana sabrin sonu selametmis gordun mu dedi..tabi tehlike devam ediyor bol bol dua etmek gerek...allahim sen koru
Cok sevindim canim , cok mu bekledin de boyle bisey dedi .
Amin insallah allah razi olsun tum isteyenlere verin rabbimhayırlı olsun arkadaşımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
Mrb E Editto yaptirdin mi kan tahlili?Yarın kanda hamilelik bakılacak bu seferde hiç bir belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı bu kez sabrettim bekledim test yapmadım kan testi yaptırmadım neden bilmiyorum öncekine nazaran daha çabuk geçti Zaman yarın umarım güzel haberler alırım öyle çok ihtiyacım varki buna
İçim acıyor artık Allah yüzümüzü güldürsün bu maddi manevi son denemem olmazsa bu yaz ara vermek zorundayım psikolojim hiç iyi değil
Yaptırdım kanda göründü Allah keseyi görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok şaşkınım
Aminn inss keseyi de gorursun. Bende cok saskindim :) kimseye soylemeyin daha cnm nazar cok degiyo. Benim 3. Kanamam oldu simdi yatiyorum surekli her hafta igne vuruluyorumYaptırdım kanda göründü Allah keseyi görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok şaşkınım
Cok sukur cnm cok sevindim allah keseyi gormeyi sonra kalp atislarini duymayi ve saglikli kucagina almayi nasip etsinYaptırdım kanda göründü Allah keseyi görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok şaşkınım
Çok teşekkürler Amin inşallahCok sukur cnm cok sevindim allah keseyi gormeyi sonra kalp atislarini duymayi ve saglikli kucagina almayi nasip etsin
Ben hala ilaç ve iğnelere devam ediyorum çok korkuyorum bugün yine çok Ağrım olduAminn inss keseyi de gorursun. Bende cok saskindim :) kimseye soylemeyin daha cnm nazar cok degiyo. Benim 3. Kanamam oldu simdi yatiyorum surekli her hafta igne vuruluyorum
İnşallah sende sağlıcakla alırsın yavrunu kucağınaAminn inss keseyi de gorursun. Bende cok saskindim :) kimseye soylemeyin daha cnm nazar cok degiyo. Benim 3. Kanamam oldu simdi yatiyorum surekli her hafta igne vuruluyorum
arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen transferimin 7. günü hiç belirtim yok ...hiç koku hassasiyetim yo göğüslerde ağrı falan hiç bir belirti yok...midemde bulanmiyor,,kasıklarımda batmada yok ...sadece az bir kanama oldu bitti böyle olupta hamile kaln varmı acaba..
-Endiselenme herkesin belirtisi garkli oluyordur korkma dua et bol bol...
Bakin editto arkadasta sizin gibi idi suan hamile hecmis yorumlarada bor goz atin...
Moral cok onemli
Hemen karamsarliga burunmeyin nolur...
Benim yuzde bir bile ihtimalim yoktu ama ben umidimi hic kesmedim rabbimden dorduncu denemede cok sukur...
Rabbim yardimciniz olsun dualariniz kabul gorsun
Cnm hikayeni okudum ve mutlu son ulastigina cok sevindim.Allahim seni ve bebegini korusun.Bin sukur diyorum ki tutmus insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsinMerhaba arkadaslar ben yeni uye oldum..araniza bir kader arkadasi yol arkadasi alirmisinz
Benim durumum traji dram tek yumurtam var 11 yasinda gecirdigim bana apandist diye soylenen ve senelerce saklanan bi durum..12 yasinda ilk adetimi gordum ve duzensizliklerin arkasi kesilmedi 16 yasinda metopoza girdim 28 yasina kadar doktorumuda bizimkilerin baskisi susturmus ki oda haksiz gozumde soylemeliydi diye dusunuyorum..bu yasima kadar ilac ile adet gordum.2010 yilinda bir arkadasimla kadindoguma giderken bende yaninda gittim ve birden muane olmak geldi icimden ve ne olduysa orda ogrendim benden senelrdir sakladiklari seyi hayatim alt ust oldu.. Kisir tesisi kondu psikolojik tedavi gordum derken evlenmeyi hic dusunmeyen ben rabbim esimi karsima cikardi.. Mutlu bir evliligimiz var ve beni hayata bagladi.. 2,5 senedir tedavi goruyordum umudumu kaybetmedim ..hic yumurta olmuyordu zaten kaybetmek uzereydim olanida..ama hersey geride kaldi..ve carsamba gunu transfer gerceklesti ..cok korkuyorum bes gun oldu.. Rabbim hayirlisini ver .. Benim hikayemde boyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?