transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

hayırlı olsun arkadaşımRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Cok sevindim canim , cok mu bekledin de boyle bisey dedi .

Cok sevindim canim , cok mu bekledin de boyle bisey dedi .

Ben allahin bir mucizesini yasadim...
Kisir tesisi konulmustu dr dr gezdim arastirdim capaya gittim profosorlere gittim olumsuzdu..rabbim sonunda dualarimizi kabul etti.cok sukur bin sukur allahima..darisi sizin basiniza insallah allah dualarinizi kabul eder..

HAYİRLİ CUMALAR ARKADAŞLAR

Dualariniz kabul olsun inşallah...

Bugun dua kapilari açık bol bol dua edelim...

Cuma saatinde ;
Ya semi (180kez) = işiten.duaların kabul olması için
ya kayyum (156 kez) = allahın izniyle her isteği olur.
707 "Ya Varis"
Cuma günleri 100 "Ya Allah"

■4 cuma 1000 defa "Ya Evvel

Allah kabul etsin inşallah

Salavat getirelim bol bol...

Yarın kanda hamilelik bakılacak bu seferde hiç bir belirtim yok ne göğüs hassasiyeti ne mide bulantısı bu kez sabrettim bekledim test yapmadım kan testi yaptırmadım neden bilmiyorum öncekine nazaran daha çabuk geçti Zaman yarın umarım güzel haberler alırım öyle çok ihtiyacım varki buna
İçim acıyor artık Allah yüzümüzü güldürsün bu maddi manevi son denemem olmazsa bu yaz ara vermek zorundayım psikolojim hiç iyi değil

Mrb E Editto yaptirdin mi kan tahlili?

Yaptırdım kanda göründü Allah keseyi görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok şaşkınım
Aminn inss keseyi de gorursun. Bende cok saskindim :) kimseye soylemeyin daha cnm nazar cok degiyo. Benim 3. Kanamam oldu simdi yatiyorum surekli her hafta igne vuruluyorum

Yaptırdım kanda göründü Allah keseyi görmeyi sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin çok şaşkınım
Cok sukur cnm cok sevindim allah keseyi gormeyi sonra kalp atislarini duymayi ve saglikli kucagina almayi nasip etsin

Aminn inss keseyi de gorursun. Bende cok saskindim :) kimseye soylemeyin daha cnm nazar cok degiyo. Benim 3. Kanamam oldu simdi yatiyorum surekli her hafta igne vuruluyorum
Ben hala ilaç ve iğnelere devam ediyorum çok korkuyorum bugün yine çok Ağrım oldu

İnşallah sende sağlıcakla alırsın yavrunu kucağına

arkadaşlar bana yardımcı olun lütfen transferimin 7. günü hiç belirtim yok ...hiç koku hassasiyetim yo göğüslerde ağrı falan hiç bir belirti yok...midemde bulanmiyor,,kasıklarımda batmada yok ...sadece az bir kanama oldu bitti böyle olupta hamile kaln varmı acaba..

Endiselenme herkesin belirtisi garkli oluyordur korkma dua et bol bol...
Bakin editto arkadasta sizin gibi idi suan hamile hecmis yorumlarada bor goz atin...
Moral cok onemli
Hemen karamsarliga burunmeyin nolur...
Benim yuzde bir bile ihtimalim yoktu ama ben umidimi hic kesmedim rabbimden dorduncu denemede cok sukur...
Rabbim yardimciniz olsun dualariniz kabul gorsun

-
teşekkür ederim ama hiç umudum yok her gün idar test yapıyorum negatif ve 8. gün bu gün ayın 11 ne belli olacak sanki adet olacakmışım gibi bir his var.... (

Kzlarr transer gnunu saymazsak bugun 3. Gun bitiyr. Sivilcelerim cikti buyuk buyuk kasiklarima bicak saplaniyor boyle olup tutan var mi

Cnm hikayeni okudum ve mutlu son ulastigina cok sevindim.Allahim seni ve bebegini korusun.Bin sukur diyorum ki tutmus insallah saglikla kucagina almayi da nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…