transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim kanda çıktı şimdi salı günü ultrason için çağırdı doktor hala hiç bir belirtim yok sadece ilaçlardan karnım Kocaman oldu yeterki hamileliğim devam etsin :) çok takmayın gerçekten ben ilkinde her dakika buna endeksli yaşadım ikincide hiç umursamadım çok çabuk geçti Zaman ve pozitif sonuç aldım halada takmıyorum çok ağır bir işim var ve çalışıyorum eşim kızıyor hatta dinlen diye ama Rabbim yazdıysa olur olmayacaksa koruyup kollasakta olmaz Allah iyisini güzelini verir bize :)

Herkese merhaba yürüdüğümüz yol okadar meşakkatli ki Rabbim yar ve yardımcımız olsun..
İki basarisiz aşılama demesinden sonra maslak acıbadem hastanesindeki bülent traş hocama gitmeye karar verdim..
Şuan trasferimin 4.gunu ve şişkinlik dişinde hiçbir hissiyatım yok.. transferin yapıldığı günün gecesi migren ağrım tuttu, mecburen 2 gün yatak döşek yattım ağrı kesici alamadığım için ne transferle ilgili stres yapmaya vaktim oldu nede düşünmeye.. elimden geleni yaptığımı düşünüyorum hala birsürü iğne kullanıyorum işimi tamamen allaha bıraktım :)) sağolsun hocam çok pozitif ti onun etkisi de çok oldu şimdi sanki hiç trasfer yapılmamış gibi günlük işlerime devam ediyorum. Sadece ağır kaldırmiyorum ve kabız olmamaya dikkat ediyorum.. umarım ayın 18 de sizinle güzel haberi paylasirim

Kızlar tranfer günüyle beraber 4. günüm. transfer gününden beri rahim/rahim ağzında istemsiz kasılmalar oluyor, sizde de oldu mu?

Kizlarrr transferi saymazsak 5. Gunum. Sabah test yaptim erken olanlardan 2. Cizgi silik cikti.. jel folik asit baska igne ilacim yok tutunmustur degil mi 2. Cizgi yaniltmaz dimi :))

-
teşekkür ederim ama hiç umudum yok her gün idar test yapıyorum negatif ve 8. gün bu gün ayın 11 ne belli olacak sanki adet olacakmışım gibi bir his var.... (

Sabirli olman gerekir keske test yapmasaydin bana tembihlediler
Cunku moral cok onemli sen her gun test yaptikca olmadigini gordukce daha cok uzuldun moral bozuldu

Kizlarrr transferi saymazsak 5. Gunum. Sabah test yaptim erken olanlardan 2. Cizgi silik cikti.. jel folik asit baska igne ilacim yok tutunmustur degil mi 2. Cizgi yaniltmaz dimi :))

Dr verdigi gune kadar bekleyin test yapmayin moralinizi bozmayin bol bol dua edin

Kizlar merhaba 4 martta 4.gun dondurulmuş embriyo transferim oldu. Yani transfer gününü saymazsak bugun 7.gundeyim. 3.gunden beri belim bacaklarim ve ara ara kasiklarim agiriyor.bu sabahta akintimin icinde.cok cok ck az acik kahve rengi 1 damladan az leke vardi.ama baska olmafi. Dun gecede 39 derece atesom vardi ilik su ile dus filan alfim suan atesim yok.sizce leke yerlsme lekesi olabilir mi

Valla okadar cok ilac kullaniyorum ki progestan 2+1, hibor 3.500, folikasit, coraspin,estrofem.. gaz ve kabizlik sikayetim cok oldugu icin bide surup verdi doktorum.. trasferle birlikte bugun 5. Gunum acikcasi kasik agrilarini yeni hissetmeye basladim

Ayni gun transfer olmusuz.senin kacinci gun embriyosuydu.

Ayni gun transfer olmusuz.Benimde kasiklarimda hafif agri geliyo gidiyor.baska bir belirti yok.kacinci gun embriyosuydu seninki.

Ayni gun transfer olmusuz.Benimde kasiklarimda hafif agri geliyo gidiyor.baska bir belirti yok.kacinci gun embriyosuydu seninki.
5. Gün koydular bülent bey çok kaliteli embriyolarin var dedi.. tam transfer sırasında monitöre bak bebislerin orda deyince şok oldum 33 yaşındayım 2 tane koymuş geriye kalan 5 tane yi dondurduk.. 18 Mart büyük gün umarım sende beklediğin haberi alirsin

Canim seninkilere hamilelik testi yaptilarmi ole bisey soledilermi yani..transfer yaparken.ben 18 marta kadar bekleyecegimi sanmiyorum..hakkimizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…