transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Belirtiler normal hemen hemen herkezin basina gelebilecek tarzi
Hayirlisi insallah hayirli haberlerini bekliyorum bolbol dua et sukur namazi kil

Belirtiler normal hemen hemen herkezin basina gelebilecek tarzi
Hayirlisi insallah hayirli haberlerini bekliyorum bolbol dua et sukur namazi kil

Dun gece acik renkli az miktar kanamam oldu ama sabahtandir kahve rengi lekeye döndü.

Kızlar 4 mart transfer günüm akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bu sabah erken gebelik testi yaptım idrarda o da negatif çıktı. İdrarda çıkanlar kaçıncı günü gördünüz?? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ??

Cok erken yapiyosun testi gununde yap bence.

Kızlar embriyonun Rahime transfer günü sıfır sayılıp,Hcg nin kana geçişi 10-12 gün arasında oluyormuş,idrarda da kan da çıktıktan 3-4 gün sonra çıkabiliyormuş bilginize... Erken yapmak çözüm değil psikoloji bozmayalım...

Canım bende hem dün hem bugün yaptım. dünki biraz silikti ama belliydi. bugunki tam beliydi. yine de doktorum kızdı zamanını beklemelisin diye

Bugun de gittik
Yikildik
7 hafta 5 gunluk fakat kalp atisi yok
Gelisme yok
Cuma gunune kadar beklemek istedim agladim sonlandircaklar
İstemiyorum almasinlar gitmicem
Ben onu zor buldum
Allahim yalvariyorum yardim et
Hersey senden alanda sensin verende

Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum gercekten. Elden gelen bisey yok cok uzuluyosun biliyorum ama hakkimda hayirlisi neyse o olsun de. İnsallah hersey istedigin gibi olur en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder allahim.

Canım ya çok üzüldüm seni takip ediyordum bu asamalara kadar gelmek de çokgüzeldi senin için çok az şansım var demiştin tekrar nasip olur inşallah Rabbim isterse bir mucizesini daha gönderiverir

Canım ya çok üzüldüm seni takip ediyordum bu asamalara kadar gelmek de çokgüzeldi senin için çok az şansım var demiştin tekrar nasip olur inşallah Rabbim isterse bir mucizesini daha gönderiverir

İnsallah kismet buraya kadarmis
Bunada sukir
Bikerecik olsun onu gorebildim yasayabildim

Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum gercekten. Elden gelen bisey yok cok uzuluyosun biliyorum ama hakkimda hayirlisi neyse o olsun de. İnsallah hersey istedigin gibi olur en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder allahim.

Sagolun arkadaslar
Kucuk bir sevinc yasadim kisada olsa cok guzeldi
Bunada sukur
Olmuyorsa vardir rabbimin bir bildigi
Beklicem allahimdan umidimi kesmedim
Kesmemde!!
İnsallah bir daha bi sans yakalarim..
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Dualarimizi kabul etsin insallah
Kucaklarimiza almayida nasip eder

Canım bende hem dün hem bugün yaptım. dünki biraz silikti ama belliydi. bugunki tam beliydi. yine de doktorum kızdı zamanını beklemelisin diye
Dün 11.günümdü gittik kan verdim 44,43 çıktı ben şok ki hala şoktayım ,Allah hepimizin dualarını kabul etsin isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın

bekleme sürecindeki arkadaşlar belirti aramayın,bende hiç belirti olmadı
sadece 12.gün olan testi dayanamayıp 10. gün yaptırmıştım :)
Güzel haberler alırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…