Hayır söylemediler peki nezaman yapacaksın? ?
Aynen o yüzden ben muhtemelen cumayı bekleyeceğim..hayırlısı artıkCanim aradim carsambada yapabilirsin dediler...idrardan pazartesi yapicam ...bana kalsa hergun yaparim ama cikmazsa uzulurum diye erteliyorum
Kizlar merhaba 4 martta 4.gun dondurulmuş embriyo transferim oldu. Yani transfer gününü saymazsak bugun 7.gundeyim. 3.gunden beri belim bacaklarim ve ara ara kasiklarim agiriyor.bu sabahta akintimin icinde.cok cok ck az acik kahve rengi 1 damladan az leke vardi.ama baska olmafi. Dun gecede 39 derece atesom vardi ilik su ile dus filan alfim suan atesim yok.sizce leke yerlsme lekesi olabilir mi
Belirtiler normal hemen hemen herkezin basina gelebilecek tarzi
Hayirlisi insallah hayirli haberlerini bekliyorum bolbol dua et sukur namazi kil
Dun gece acik renkli az miktar kanamam oldu ama sabahtandir kahve rengi lekeye döndü.
Cok erken yapiyosun testi gununde yap bence.Kızlar 4 mart transfer günüm akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bu sabah erken gebelik testi yaptım idrarda o da negatif çıktı. İdrarda çıkanlar kaçıncı günü gördünüz?? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ??
Dun gece acik renkli az miktar kanamam oldu ama sabahtandir kahve rengi lekeye döndü.
Kızlar 4 mart transfer günüm akşam idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı,bu sabah erken gebelik testi yaptım idrarda o da negatif çıktı. İdrarda çıkanlar kaçıncı günü gördünüz?? Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ??
Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum gercekten. Elden gelen bisey yok cok uzuluyosun biliyorum ama hakkimda hayirlisi neyse o olsun de. İnsallah hersey istedigin gibi olur en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder allahim.Bugun de gittik
Yikildik
7 hafta 5 gunluk fakat kalp atisi yok
Gelisme yok
Cuma gunune kadar beklemek istedim agladim sonlandircaklar
İstemiyorum almasinlar gitmicem
Ben onu zor buldum
Allahim yalvariyorum yardim et
Hersey senden alanda sensin verende
Canım ya çok üzüldüm seni takip ediyordum bu asamalara kadar gelmek de çokgüzeldi senin için çok az şansım var demiştin tekrar nasip olur inşallah Rabbim isterse bir mucizesini daha gönderiverirBugun de gittik
Yikildik
7 hafta 5 gunluk fakat kalp atisi yok
Gelisme yok
Cuma gunune kadar beklemek istedim agladim sonlandircaklar
İstemiyorum almasinlar gitmicem
Ben onu zor buldum
Allahim yalvariyorum yardim et
Hersey senden alanda sensin verende
Canım ya çok üzüldüm seni takip ediyordum bu asamalara kadar gelmek de çokgüzeldi senin için çok az şansım var demiştin tekrar nasip olur inşallah Rabbim isterse bir mucizesini daha gönderiverir
Allah yardimcin olsun canim cok uzuldum gercekten. Elden gelen bisey yok cok uzuluyosun biliyorum ama hakkimda hayirlisi neyse o olsun de. İnsallah hersey istedigin gibi olur en kisa zamanda hayirlisiyla kucagina almayi nasip eder allahim.
Dün 11.günümdü gittik kan verdim 44,43 çıktı ben şok ki hala şoktayım ,Allah hepimizin dualarını kabul etsin isteyen herkesin kollarını boş bırakmasınCanım bende hem dün hem bugün yaptım. dünki biraz silikti ama belliydi. bugunki tam beliydi. yine de doktorum kızdı zamanını beklemelisin diye
gördün mü bak boşuna üzüldünDün 11.günümdü gittik kan verdim 44,43 çıktı ben şok ki hala şoktayım ,Allah hepimizin dualarını kabul etsin isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın
Evet öyleymiş ama engel olamıyorsun duygularınagördün mü bak boşuna üzüldün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?