İzmirlisin sanırım ben Manisalıyım ayrıca 9eylül üniversitesi mezunuyum,şimdi de istanbulda yaşıyorum.senin durumun nedir bu arada?
Dün 11.günümdü gittik kan verdim 44,43 çıktı ben şok ki hala şoktayım ,Allah hepimizin dualarını kabul etsin isteyen herkesin kollarını boş bırakmasın
Erdre merhaba yaptırdın mi test .evrak ettim .. umarım hayırlı haberi almışsındirCanim aradim carsambada yapabilirsin dediler...idrardan pazartesi yapicam ...bana kalsa hergun yaparim ama cikmazsa uzulurum diye erteliyorum
2 embriyo 5.günKac embriyo konmustu cnm sana?
2 embriyo 5.gün
29 yaşındayım evet ilk denemem ,ben de rezerv azlığı mevcutGozun aydin cnm,yasin kacti,ilk denemenmiydi bu?
Erdre merhaba yaptırdın mi test .evrak ettim .. umarım hayırlı haberi almışsındir
Kızlar bugün transferin 10.gunu dün 6.7 damla kahverengi leke oldu..
Bugün sabahta yine devam etti az az.. şuan tamamen kesildi ama çok endişeliyim..
Sizce 9.yada 10 gün embriyo tutunuyormudur???
Allah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gözünüz aydın....benimde transferimin 4.günü ikinci denemem ilkinde çok ağrım olmuştu bunda hiçbir tepki yok....bende endişe duymadan yapamıyorum..dua istiyprum sizdendeEvet öyleymiş ama engel olamıyorsun duygularına
İnşallah bal_hatun yarın kan testim var,inat ettim bekledim ama 12 gün 12 ay gibi geldi Rabbim nasip kısmet eder inşallah senide çok tebrik ediyorum sağ salim bebisini kucağına alırsın inşallahCanim sonuc icin yarin gidicem.ins senin icin onemli bisey yoktur.yerlesme kanamasidir ins.bol bol dinlen ve agir kaldirma uzanma.aklinda soru varsa ara merkezi bilgilendirirler.
Hakkı'mızda hayırlısı olsun Can'ım benim de bugün kimyasal gebelik oldu ,herşeyin en iyisini bilen Rabbim elbet elimizi boş bırakmayacaktır vardır zamanı..Gecen hafta kalp atisini duymak icin gun sayiyordum
Bir turlu gelmek bilmiyordu
Heycandan kendi kalbimin sesini duyup bebegimin sesi saniyordum...
Beklenen gun gelince oyle olmuyormus
Simdi ise bu haftanin hic gelmesini istemedim
Ama cabucak geldi
Yarin sabah kalp atisi olmadigi icin ve gelismedigi icin bebegimi alcaklar..
Bu o kadar zor bir durum ki kimsenin basina vermesin rabbim...
Ben dusucek korkusuyle gece gunduz elim kasiklarimda tuttum hep..
Kismet degilmis olmuyorsa daha iyisi olacaktir insallah..
Allah yardimcimiz olsun...
Benim kimyasal gebelik oldu Can'ım maalesef bugün öğrendimAllah Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.gözünüz aydın....benimde transferimin 4.günü ikinci denemem ilkinde çok ağrım olmuştu bunda hiçbir tepki yok....bende endişe duymadan yapamıyorum..dua istiyprum sizdende
Allah kucağına almayı nasip etsin.Benim de 8. günüm gun sayiyorum test icin insallah biz de sevinirizKızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 808 çıktı şok oldum :)) dün sabaha karşı kanamam olmuştu regl oldum zannettim, istemeye istemeye gittim hastaneye yaşadığım stresi anlatamam size Allahım'a binlerce şükür sonuç gayet iyi çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. şimdi full yatak istirahati verdi doktor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Ben 3,5 aylik hamileyim benimde iki kere kanamam oldu bi gun hastanede yattim 2 ay yattim surekli. Her hafta igne vuruluyorum. Sukur simdi risk kalmadi yatmiyorum ama cok dikkat et. Tek transfer ve Tek yumurta ikizi benimkiler :)Kızlar merhaba bugün kan testi yaptırdım sonuç 808 çıktı şok oldum :)) dün sabaha karşı kanamam olmuştu regl oldum zannettim, istemeye istemeye gittim hastaneye yaşadığım stresi anlatamam size Allahım'a binlerce şükür sonuç gayet iyi çıktı Rabbim isteyen herkese nasip etsin.. şimdi full yatak istirahati verdi doktor
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin ins. Ben 3,5 aylik hamileyim benimde iki kere kanamam oldu bi gun hastanede yattim 2 ay yattim surekli. Her hafta igne vuruluyorum. Sukur simdi risk kalmadi yatmiyorum ama cok dikkat et. Tek transfer ve Tek yumurta ikizi benimkiler :)
kalp sesini duyana kadar sıkıntılar stresler devam.. bende iğneleri me devam ediyorum allah mutluluğumuzu yarım bırakmasın inşallah benimde 2 tane 5.gun embriyosu bakalım ikiz olacakmı
O günler hiç geçmiyor 12 gün nasıl geçti bir allah birde ben biliyorum ama en umutlandigim an 10.gun kahverengi lekeleme olmuştu o an anladım tutundugunu.. Rabbim istediğiniz sonucu almayı nasip eder inşallahAllah kucağına almayı nasip etsin.Benim de 8. günüm gun sayiyorum test icin insallah biz de seviniriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?