Slm duzunbay nasılsın yazmasamda okuyorum hep güzel haberler le dolu maşallah bu aralar ikimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz işlh ... ikili test yaptırdım mı cinsiyet falan bellimi bebişlerin ...Sonucun yuksek bence ikiz yuksek ihtimal :) yine allahim hayirlisini versin cumlesinede bizede
Mrb cnm. Bende surekli takip ediyorum ama yazamiyorum :) ikili tarama yaptirmadi doktorum ikizlerde pek ise yaramiyo dedi sadece ultrasonla ense kalinligina bakti. Bide ozel bi test var biz onu yaptirdik kendi istedimizle almanyaya gitti sadece kan alinip bakiliyor. 15 gun sonra cikiyo sonuclar. Dun cikti sonuclarimiz cok sukur bi sorun yok bebeklerimde. Daha belli deil canim ama bu gittigimizde belli olur diye umid ediyorum:) :). Seninde mi tek yumurta ikizi? Senin cinsiyetler belli mi?Slm duzunbay nasılsın yazmasamda okuyorum hep güzel haberler le dolu maşallah bu aralar ikimiz aynı zamanlarda doğum yapıcaz işlh ... ikili test yaptırdım mı cinsiyet falan bellimi bebişlerin ...
Yok cnm benim tek bebiş .. ikili tarama bende yaptırdım yaş 38 olduğu için riskli çıktı bende nifty test yaptırdım allaha şükür temiz çıktı çok zor bir süreçtir benimkide kız galiba ama tam belli değil aman eli ayağı düzgün olsunda bebişlerin önemli değil gerisi...Mrb cnm. Bende surekli takip ediyorum ama yazamiyorum :) ikili tarama yaptirmadi doktorum ikizlerde pek ise yaramiyo dedi sadece ultrasonla ense kalinligina bakti. Bide ozel bi test var biz onu yaptirdik kendi istedimizle almanyaya gitti sadece kan alinip bakiliyor. 15 gun sonra cikiyo sonuclar. Dun cikti sonuclarimiz cok sukur bi sorun yok bebeklerimde. Daha belli deil canim ama bu gittigimizde belli olur diye umid ediyorum:) :). Seninde mi tek yumurta ikizi? Senin cinsiyetler belli mi?
Aminnnnn inşallah ikiz mi ? Dersin :))) inşallah sağlıkla almak nasip olsun kucagimizaSonucun yuksek bence ikiz yuksek ihtimal :) yine allahim hayirlisini versin cumlesinede bizede
Amin evet hic farketmez. Zor sureclerden geciyoruz bu asamalara gelmek icin. Eli ayagi duzgun saglikli gelsinler kiz erkek hic farketmezYok cnm benim tek bebiş .. ikili tarama bende yaptırdım yaş 38 olduğu için riskli çıktı bende nifty test yaptırdım allaha şükür temiz çıktı çok zor bir süreçtir benimkide kız galiba ama tam belli değil aman eli ayağı düzgün olsunda bebişlerin önemli değil gerisi...
Amin Insallah Allah hepimize o guzel duyguyu tattirsin insO günler hiç geçmiyor 12 gün nasıl geçti bir allah birde ben biliyorum ama en umutlandigim an 10.gun kahverengi lekeleme olmuştu o an anladım tutundugunu.. Rabbim istediğiniz sonucu almayı nasip eder inşallah
Nasip kismet. Benim de degerim 986 cikmisti :)Aminnnnn inşallah ikiz mi ? Dersin :))) inşallah sağlıkla almak nasip olsun kucagimiza
Kızlar moralim çok bozuk 11.gün 44,43 tü bugün 13.gün 22,61 çıktı değer yarıya düştü.başına böyle gelen var mı ??
Bugun de gittik
Yikildik
7 hafta 5 gunluk fakat kalp atisi yok
Gelisme yok
Cuma gunune kadar beklemek istedim agladim sonlandircaklar
İstemiyorum almasinlar gitmicem
Ben onu zor buldum
Allahim yalvariyorum yardim et
Hersey senden alanda sensin verende
Bende hiç belirti yoktu tuttu Canım umudunu kaybetmeselam, bugun benim 8. günüm ve sifir belirti yani sanki hic transfer olmamis gibiyim. moralim cok bozuk.herkezte farkli oluyor deniyor ama yinede bisekilde bi belirtisi oluyor herkesin. hic bir belirti olmayip pozitif alan varmi acaba? bu arada turkcemi kusuruna bakmayin, yurtdışından yaziyorum anca bu kadar
Kızlar şuan 5 haftalık hamileyim.. bana' da 5.gun embriyosu transfer edildi 2 tane.. test yapacağım günün gecesi adet ağrısı gibi ağrı başladı ve bir baktım kanamam olmuş, regl oldugumu tutmadığını zannettim.. hatta eşimi bile götürmedim kan testine nasılsa sonuç negatif ti ve ben ordan ise gidecektim... arkadaşım' la gittim hatta sonuç çıkana kadar kızın beynini kemirdim resmen ama değerim 800 çıkınca o duyguyu yazıya dokebilecegim kelime bulamıyorum.. zaman durdu sanki.. şimdi ultrason için pazartesiyi bekliyoruz umarım herşey yolundadir. . Size tavsiyem sakin olmanız Allah ol dedikten sonra inanın herşey oluyor
Merhaba , benimde 1.gün umarim yolunda hersey yolunda gider ....bende yurtdisindan yaziyorum senin gibi...Mümkün oldugu kadar stress yapmamaya calis bazilarinda hic belirti olmuyor...benimde önceki denememde hic belirti olmamasina ragmen hamilelik oldu ama düsükle sonuclandi...Umudunu kesme bol sans...selam, bugun benim 8. günüm ve sifir belirti yani sanki hic transfer olmamis gibiyim. moralim cok bozuk.herkezte farkli oluyor deniyor ama yinede bisekilde bi belirtisi oluyor herkesin. hic bir belirti olmayip pozitif alan varmi acaba? bu arada turkcemi kusuruna bakmayin, yurtdışından yaziyorum anca bu kadar
İnsallah cnm cimlemizin kucagini doldursunHakkı'mızda hayırlısı olsun Can'ım benim de bugün kimyasal gebelik oldu ,herşeyin en iyisini bilen Rabbim elbet elimizi boş bırakmayacaktır vardır zamanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?