Selam ben 6.günümdeyim bel agrisi,gögüslerde siskinlik ama bu adetten önce her ay olan belirtiler...Anlayacagin farkli degilim senden ...Bakalim sabirsizlikla bekliyorum bende senin gibi....Merhaba kızlar benim bugün 11. Günüm benimde hiç belirtim yok 15. Günü bekliyip test yapıcagım 2. Tüp bebek denemem umutsuzum bende hiç belirti yok
Maşallah suphanallahKızlar şuan 5 haftalık hamileyim.. bana' da 5.gun embriyosu transfer edildi 2 tane.. test yapacağım günün gecesi adet ağrısı gibi ağrı başladı ve bir baktım kanamam olmuş, regl oldugumu tutmadığını zannettim.. hatta eşimi bile götürmedim kan testine nasılsa sonuç negatif ti ve ben ordan ise gidecektim... arkadaşım' la gittim hatta sonuç çıkana kadar kızın beynini kemirdim resmen ama değerim 800 çıkınca o duyguyu yazıya dokebilecegim kelime bulamıyorum.. zaman durdu sanki.. şimdi ultrason için pazartesiyi bekliyoruz umarım herşey yolundadir. . Size tavsiyem sakin olmanız Allah ol dedikten sonra inanın herşey oluyor
Allah yardimcin olsun canim. Sok ustune sok yasiyosun. Gercekten durumun cok zor. Allahim hakkinda hayirlisi versin. İnsallahhh sana da cocuk sahibi olmayi nasip etsin guzel rabbim. Allahim sevdigine aci cektirirmis derler ya bu dunya sinama dunyasi. Sen sabret allahim mutlaka mukafatini verir sana. Dua ettim sana ins hersey istedigin gibi olurTekrar merhaba biraz rahatladim
Ben sunu sormak istiyorum gebelik 18 martta sekiz haftalikken sonlandıktan sonra patolojiye gonderildi
Ve buyumemesinin nedeni ve kalp atisinin olmamasinin nedenine bakilacakti.
Ve sonuclari beklemeye basladik.;
1 nisan cuma gunu kuran okurken telefonum caldi...
Allahim yardim et dedim ve tel baktim
Ve bir kez daha yikildim testin sonucu genetik imiş simdi yarin genlerimizin arastirmasi icin kan vermeye gidecegiz...
Ben zaten tek yumurtaliyim bi de onu kaybetmek uzereyken kisir tesihisi konulmusken yumurta gorulmustu..
Simdi gen ile alakali sorun cikti
Genlerle alakali karsilasan arkadaslar var miydi duydunuzmu beni simdi ne bekliyor...
Rabbim yardimcimiz olsun
Allah yardimcin olsun canim. Sok ustune sok yasiyosun. Gercekten durumun cok zor. Allahim hakkinda hayirlisi versin. İnsallahhh sana da cocuk sahibi olmayi nasip etsin guzel rabbim. Allahim sevdigine aci cektirirmis derler ya bu dunya sinama dunyasi. Sen sabret allahim mutlaka mukafatini verir sana. Dua ettim sana ins hersey istedigin gibi olur
Tekrar merhaba biraz rahatladim
Ben sunu sormak istiyorum gebelik 18 martta sekiz haftalikken sonlandıktan sonra patolojiye gonderildi
Ve buyumemesinin nedeni ve kalp atisinin olmamasinin nedenine bakilacakti.
Ve sonuclari beklemeye basladik.;
1 nisan cuma gunu kuran okurken telefonum caldi...
Allahim yardim et dedim ve tel baktim
Ve bir kez daha yikildim testin sonucu genetik imiş simdi yarin genlerimizin arastirmasi icin kan vermeye gidecegiz...
Ben zaten tek yumurtaliyim bi de onu kaybetmek uzereyken kisir tesihisi konulmusken yumurta gorulmustu..
Simdi gen ile alakali sorun cikti
Genlerle alakali karsilasan arkadaslar var miydi duydunuzmu beni simdi ne bekliyor...
Rabbim yardimcimiz olsun
Hayirli haberlerini aliriz insallah. Hakkinda hayirlisi neyse o olsunkızlarr yarın nkan vermeye gidecegim bnde
inşHayirli haberlerini aliriz insallah. Hakkinda hayirlisi neyse o olsun
Canim hic bi fikrim yok. İnan bende hic belirti olmadi biliyomusun. Ki benimde 5. Gun embriyosu ama cok olumlu deildi benim tutmaz diye dusunuyodum hep. Ben suan 17 haftalik hamileyim bulantim kusmam hic olmadi 1 kere kustum oda yedigim yagli geldi. Herkesin degisik oluyo cunku simdi ne desem seni umudlandiririm. Cok kafana takmamaya calis ben transfer sonrasi 3-4 gun bisey yapmadim sonrasinda is yerimizi tasiyoduk hep ordaydim kafama takmamaya calistim hep ve gununde testimi yaptirdiminş
ALLAH razı olsun bacım RABBİM de sana hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inş bi sorum olacaktı
benim bu gün çokkkk aşırı migdem agrıdı istifar ettim biraz iyiym şimdi acaba belirti olabilirmi?? ne olur cvp verirmisin ölcem meraktn
bacım benmkide 3. gün embiriyosuCanim hic bi fikrim yok. İnan bende hic belirti olmadi biliyomusun. Ki benimde 5. Gun embriyosu ama cok olumlu deildi benim tutmaz diye dusunuyodum hep. Ben suan 17 haftalik hamileyim bulantim kusmam hic olmadi 1 kere kustum oda yedigim yagli geldi. Herkesin degisik oluyo cunku simdi ne desem seni umudlandiririm. Cok kafana takmamaya calis ben transfer sonrasi 3-4 gun bisey yapmadim sonrasinda is yerimizi tasiyoduk hep ordaydim kafama takmamaya calistim hep ve gununde testimi yaptirdim
İns canim allah sana da nasip etsin. Benim ilk kontrolumde tek bebekti ikinci kontrolumde iki bebis oldu ins seninde olur :)bacım benmkide 3. gün embiriyosu
bnde tutmadı diye düşünüyom 8. günü sabahı evde test yaptım saat 5 te negatif cıktı
yarın test günüm bakalım
inş senin gibi bnde hamiş olurum inş
İnşallah cnm ama ben tek yumurtaliyim oda çalişçiyor dr kontrolumde ite kaka çaliştirmaya çalişıyoz buna da şükürPGT testi yaptırabilirsin bidahaki tüp bebek denemende kaç embiryo oluşuyor bilmiyorum ama...allah nasip ettiyse olacak zaten
Selam cnm nasılsın
Allah yardimcin olsun canim. Sok ustune sok yasiyosun. Gercekten durumun cok zor. Allahim hakkinda hayirlisi versin. İnsallahhh sana da cocuk sahibi olmayi nasip etsin guzel rabbim. Allahim sevdigine aci cektirirmis derler ya bu dunya sinama dunyasi. Sen sabret allahim mutlaka mukafatini verir sana. Dua ettim sana ins hersey istedigin gibi olur
Geçmiş olsun ..bence genetik bişey yoktur yumurta kalitesizdir onun için sorunludur. Havuz yöntemiyle uygulama yapılabilir çıkan yumurtalari dondurup tümünü genetiğe gönderebilirlerİnşallah cnm ama ben tek yumurtaliyim oda çalişçiyor dr kontrolumde ite kaka çaliştirmaya çalişıyoz buna da şükür
Örneğin 2014 hiç yumurta görülmedi
2015 üç kere gördük üçü kalitesiz olduğundan döllenemedi..
2016 ocak 24 te gördük çatlatma ineleri toplama ve dölleme buraya kadar iyi gecti
Keseyide gördük ama kalp atişi olmadi
Büyümedi biraz daha bekledik ama sonunda aldilar ve genital araştirmasi yapildi
Sonuc husran genetik problemden dolayi imiş
Simdi eşin ile ben kan verdik
İnşallah tesadüfi bir durumdur
İnşallah biZden kaynakli değildi
Allahim merhamet et nolur
geçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın..İnşallah cnm ama ben tek yumurtaliyim oda çalişçiyor dr kontrolumde ite kaka çaliştirmaya çalişıyoz buna da şükür
Örneğin 2014 hiç yumurta görülmedi
2015 üç kere gördük üçü kalitesiz olduğundan döllenemedi..
2016 ocak 24 te gördük çatlatma ineleri toplama ve dölleme buraya kadar iyi gecti
Keseyide gördük ama kalp atişi olmadi
Büyümedi biraz daha bekledik ama sonunda aldilar ve genital araştirmasi yapildi
Sonuc husran genetik problemden dolayi imiş
Simdi eşin ile ben kan verdik
İnşallah tesadüfi bir durumdur
İnşallah biZden kaynakli değildi
Allahim merhamet et nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?