İyiyim canim sukur simdilik bi skntim yok. Sen nasilsin varmi gelismeSelam cnm nasılsın
Nasil gidiyor
inş
ALLAH razı olsun bacım RABBİM de sana hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inş bi sorum olacaktı
benim bu gün çokkkk aşırı migdem agrıdı istifar ettim biraz iyiym şimdi acaba belirti olabilirmi?? ne olur cvp verirmisin ölcem meraktn
Cnm belirti arama gerçekten olmuyor hiç inan burda bir çok kişi belirti olmadan hamile oldugunu öğrendi bende dahil gebelik belirtileri çok daha sonra oluyor hani hamiş kaldığını ögreniyosun keseyi falan görüyorsun o aralar belirti oluyor bu yüzden belirti arayan arkadaşlar boşa canını sıkmasın üzülmesin bazı ark belirti diye yazdığı şeylerin kullandığımız ilaçlar yüzünden olduğunu düşünüyorum hani göğüs şişmesi ağrısı sonra kasık ağrısı yumurta toplamadan sonra oluyor hatta kullandığımız hormon ilaçları bile bazı zamanlar belirti tarzı şeyler yapa biliyor bunlar karım şişmesi miğde bulantısı göğüs hassasiyeti vs.. umarım yardımcı olur yazdıklarım hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle...Iyi geceler arkadaşlar transfrrimin bugün 3.günü idi .maglum belirti aradığım için burdayim.amaa hiç bir belirti yok hiç bir yerim ağrımıyor herşey normal içimde bi sizi var bu yüzden belirti aramaktan yoruldum .Nasıl geçecek bilmiyorum zaman
Senin adina sevindim rabbim bozmasin saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin....İyiyim canim sukur simdilik bi skntim yok. Sen nasilsin varmi gelisme
Geçmiş olsun ..bence genetik bişey yoktur yumurta kalitesizdir onun için sorunludur. Havuz yöntemiyle uygulama yapılabilir çıkan yumurtalari dondurup tümünü genetiğe gönderebilirler
İnsallah cnmgeçmiş olsun canım rabbim tekrarını yaşatmasın..
Canim biliyorum cok zor ama sen yasiyosun ne yasiyosan bize soylemesi kolay. Birazcik beklesen mi acaba acele etmesen oluruna biraksan hani. Arastir yine arastirma demiyorum. Eger durumun varsa bi kac gunlugune esinle kafani dagit dusunmemeye calis. Belki senin icin daha iyi olurSenin adina sevindim rabbim bozmasin saglikli bir sekilde kucagina almak nasip etsin....
Bende simdilik yok bisey
Ayin sonunda sonuclar cikicak bekliyorum
Rabbim hayirlisini versin insallah...
Cok zor kimseye yasatmasin
Bazen diyorum cok mu zorluyorum acaba diye ama elimde degil evladim olsun istiyorum kossun boynuma sarilsin
Oyle iste nediyim bilemedim ki
Kismet nasip kader
Meraba bisey sorucamtm benimkode 5.gun embriyosu ama hic bi belirtim yok sizinde olmamais herhalde test gunum cumartesi bi gogus hassasiyeti disinda bisey hissetmiyrm tutmadimi diye de uzuluyrmCanim hic bi fikrim yok. İnan bende hic belirti olmadi biliyomusun. Ki benimde 5. Gun embriyosu ama cok olumlu deildi benim tutmaz diye dusunuyodum hep. Ben suan 17 haftalik hamileyim bulantim kusmam hic olmadi 1 kere kustum oda yedigim yagli geldi. Herkesin degisik oluyo cunku simdi ne desem seni umudlandiririm. Cok kafana takmamaya calis ben transfer sonrasi 3-4 gun bisey yapmadim sonrasinda is yerimizi tasiyoduk hep ordaydim kafama takmamaya calistim hep ve gununde testimi yaptirdim
Evet olmadi. Benimde gogus hassasiyeti oldu ama adet olcagim zamanlar oldugu icin hani belirtimidir degilmidir bilemedim. Umudunu yitirme olumlu dusun. Ben cok kafaya takan biriydim hic takmamaya calistim hep. Hormon yuksekligi sebebiyle doktor olumlu konusmamisti cunku. Cok sukur ilk denememde tuttu. Allah kucagima almayi nasip etsin insMeraba bisey sorucamtm benimkode 5.gun embriyosu ama hic bi belirtim yok sizinde olmamais herhalde test gunum cumartesi bi gogus hassasiyeti disinda bisey hissetmiyrm tutmadimi diye de uzuluyrm
Doğru söylüyorsun bugün kendimi iyi hissetmiyorum olmadı tutmadı diye üzdüm kendimi burda o kadar çok belirti okudum ki bende hiç bişey yok ama bi ümit bekliycez galiba başka yolu yok inş sonu güzel olurCnm belirti arama gerçekten olmuyor hiç inan burda bir çok kişi belirti olmadan hamile oldugunu öğrendi bende dahil gebelik belirtileri çok daha sonra oluyor hani hamiş kaldığını ögreniyosun keseyi falan görüyorsun o aralar belirti oluyor bu yüzden belirti arayan arkadaşlar boşa canını sıkmasın üzülmesin bazı ark belirti diye yazdığı şeylerin kullandığımız ilaçlar yüzünden olduğunu düşünüyorum hani göğüs şişmesi ağrısı sonra kasık ağrısı yumurta toplamadan sonra oluyor hatta kullandığımız hormon ilaçları bile bazı zamanlar belirti tarzı şeyler yapa biliyor bunlar karım şişmesi miğde bulantısı göğüs hassasiyeti vs.. umarım yardımcı olur yazdıklarım hayırlı sonuçlar almanız dileğiyle...
Duzunbay nasılsın nasıl gidiyor hamişlik oynamaya başladımı bebisler. ..Evet olmadi. Benimde gogus hassasiyeti oldu ama adet olcagim zamanlar oldugu icin hani belirtimidir degilmidir bilemedim. Umudunu yitirme olumlu dusun. Ben cok kafaya takan biriydim hic takmamaya calistim hep. Hormon yuksekligi sebebiyle doktor olumlu konusmamisti cunku. Cok sukur ilk denememde tuttu. Allah kucagima almayi nasip etsin ins
Amin insallah darisi bizellereEvet olmadi. Benimde gogus hassasiyeti oldu ama adet olcagim zamanlar oldugu icin hani belirtimidir degilmidir bilemedim. Umudunu yitirme olumlu dusun. Ben cok kafaya takan biriydim hic takmamaya calistim hep. Hormon yuksekligi sebebiyle doktor olumlu konusmamisti cunku. Cok sukur ilk denememde tuttu. Allah kucagima almayi nasip etsin ins
İyi gidiyo canim simdilik bi sktim yok cok sukur. Arada bi biseyle oluyo icimde kayiyo gibi atma gibi ama daha kucuk olduklari icin hissetmiyorum tam bu ay da bitsin ondan sonra hissederim ins. Saglik ocaginda kalp atislarini duydumDuzunbay nasılsın nasıl gidiyor hamişlik oynamaya başladımı bebisler. ..
Allaha şükür iyiyim bende ufak tefek bişiler almaya başladım bizimki kızmış aynen bende öyle bişiler his ediyorum ama anlayamadım hala tam hareketleriniİyi gidiyo canim simdilik bi sktim yok cok sukur. Arada bi biseyle oluyo icimde kayiyo gibi atma gibi ama daha kucuk olduklari icin hissetmiyorum tam bu ay da bitsin ondan sonra hissederim ins. Saglik ocaginda kalp atislarini duydum
İkisininde bugun cok sukur ay sonu da doktor kontrolum var bakalim cinsiyetleri belli olcak insallah kesin. Senin nasil gidiyor
Canim bende belirti olmadi hic. Cok az gogus hassasiyeti vardi o kadar. Kafana takmamaya calis. Dinlen agir ev isi yapmaMerhaba arkadaşlar transferimun 2. Günü bu üçüncü tüp bebek denememiz geçen denediğim de transferden sonra hergün adet olacakmış gibi san cim oldu. Bu denemede dünden beri dinleniyorum hiç bir ağrı falan yok hiç belirti olmadan hamile kalan varmi çok teşekkür ediyorum kimsenin emekleri boşa çıkmasın inşallah
Ben kullanıyorum yumurta toplandigindan beri bugün transferin ikinci günü daha 3 gün kullanicamTransferden sonra pregnyl iğne kullanan var mi aranizda kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?