transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

merhaba arkadaslar.benimde transferin 6.gunu.2.denemem.3.gun embriyosu transfer edildi.bugun bi sacmalik yapip idrar testi yaptim sonuc tabiki negatif.testi yapmadan once uzulmiycem ne olursa olsun dememe ragmen sonucta oyle olmadi tabii aglaya aglaya bi hal oldum.ilkinde de bi belirtim yoktu simdide yok.3 tane embriyo transfer edildi umudum varken test gunu yaklastikca umudum azalmaya basladi.rabbim hepimizin yardimcisi oksun insallah

Canım 5. Gün embriyosu bile 7. Kana sonra idrale geçiyor 3. Gun emriyosu nasıl 6. Gun idrale geçsin 3. Embriyo su ise gebelik olursa 8. Gün kana geçiyor benimde 3. Gün embriyosu idi 8. Gün sabah ilk idralle yaptım çok ama çok silik cizgi gördüm yani gereksiz yere sıkma kendini olurmu test gününü Bekle illa evde yapıcam test dersen 8. Gün sabah en az 5 saat birikmiş idralle hassas testlerden yap işlh iyi sonuç alırsın cnm.

Herkese mrb arkadaşlar bnim 2. Denemem olucak selman laçinin hastasıydım 2 dondurulmuşum var bu ayn sonunda gidicem dondurulmuş transferi nasıl oluyo bide dondurulmuşla hamile kalan varmı inş bu defa olur ilkinde düşük yaptım sevincimiz yarım kaldı dondurulmuşla şansım nedir

haklisin canim benim.bile bile lades yaptim bu tup bebek kafasiyla mazosist kafa ayni kafa sanirim:) cevabin ve verdigin moral icin cok tesekkur ederim canim

Bn kaldım ama düşük yaptım malesf bnde tek diye çok sorun yapmıştım ama olucağı varsa tektede kalıosun kimilerine 3 tane koyuluo bi tane bile tutmuyo bnce takma kafana tutucaksa tutar allahın takdiri
orasi oylede insan dusunmeden yapamiyor bn baslamadm daha tup bebek tedavisine doktorla konusuyorum 2 emriyo icin ikna ediyim diye ama pek kabul edecek gbi durmuyor..oyuzden aklimda deli sorular

Bugun transferimin 11.gunu sanki adet olacak gibi hissediyrm belimde agri var icimden de bisey kopup gelecek gibi sizinde oyle olmusmuydu ya tutmazsa

orasi oylede insan dusunmeden yapamiyor bn baslamadm daha tup bebek tedavisine doktorla konusuyorum 2 emriyo icin ikna ediyim diye ama pek kabul edecek gbi durmuyor..oyuzden aklimda deli sorular
Bnde çok uğraşmıştım ama yaştan dolayı kabul etmedi yasal değilmiş çok sacma bnce ya buarada yaş kaç bide hangi hastanedesin

Slm kızlar benim bugün transerifimin 7 günü.İki embriyo transfer edilmişti.Sabah dayanamayıp test yaptım kinci çizgi çok çok silik çıktı.başta çok sevindim ama şimdi de bu kadar erken çıkmaz çatlatma ignesninin etkisi olabilir diye durup dururken kafamı karistirmdim testi de iki saatlik idrarla yapmıştım.sevinsem mi bilemiyorum

Seninle transferimiz aynı sanırım dün ovulasyon testiyle baktım gülen yüz çıktı doktorum hemen git kan ver dedi bende senin gibi sandım iğnenin etkisi...hemen test verdim şükürler olsun 86 çıktı değer nasıl hiç fikrim yok ama yarın tekrar vericem...bunu nasılsa yaşayacağız çok zor biliyorum ama umutsuz olma seninki çıkmış zaten...güzel haberler alman dileğiyle. ...

Çok sevindim Allah ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ben de yapıyorum ovulasyon onda bişey çıkmıyor ikinci çizgi onda da silik çıkıyor öyle aman aman belirtilarimde yok sabah tekrar mı yapsam test

Bence kan ver cnm direk gidip bendede 8. Gün iki silik cizgi çıkmıştı 9. Gün kanda da çıktı. ..

Evet bende sizin gibi dusunuyorum ama yapamiyorum her dk her gun her saat aklimda
Hamile goruncede uzuluyom elimde degil
Kizmiyom kiskanmiyorum oyle bisey degil farkli duygu
Surekli karsima cikiyor hamile bayan yeni dogmus bebek ikizler
Bende gidiyom yanlarina sevebilirmiyim diyom adi ne ne falan oyle bi iki dk hevesimi aliyom
dua ediyom
Allahim hayirlisini ver diye
On gundurde basim agriyo hic gecmeksizin
Beynim durcak gibi
Kafamin icinde bir suru ses
Yoruyo beni
Bazen buraya yaziyom iste rahatliyom sizlerle
Esim moral bozulmasin siye acmiyo konuyu actirmiyorda moralini yuksek tut allahin izniyle bizde evlat sahibi oluvaz ins diyo
Ama icime atmam ne kadar dogru
34 yasindayim ama kendim on sene yaslanmis gibi hissediyorum

Seni gercekten cok iyi anliyorum. Bende ayni seyleri yasadim ama senin kadar deildir tabii. Her bebek gordugumde yada biri bana sordugunda ne zman bebek geliyo diye sorduklarinda kavga edesim geliyodu. Her ay adet oldugumda beynimden kaynar sular dokuluyodu. Cok agladim cok uzuldum gercekten piskolojim bozulmustu. Gercekten seni anladigim icin yurekten diliyorum rabbim sana da benim gibi ikiz bebek nasip etsin ins. Saglikli eli ayagi duzgun inss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…