transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar bugün 9.günüm transferden sonra 7.testim silik çıktı 8.silik bugün sabah hiç birşey çıkmadı öğleden sonra yaptım silik çıktı eşim ikna olmuyor kan testine günü bekleyelim diyor.

Tesekker ederim cnm
Amin insallah cumlemize
Allah senden razi olsun

canim seninle konusmustuk gecenlerde tek emriyo ve 5. emriyosu demistin yanilmiyorsam ikizmi tuttu tup bebegin canim hayirli olsun

Bugün kana baktırdım ne yazık ki 3.37 çıktı 10 gün idi 3.gün embriyosu iki tane.idrar testlerimde de silik çıkıyordu okadar üzgünüm anlatamam nasıl atlacam Bilmiyorum

Kızlar Merhaba. Yeni katıldım aranıza.bugun 3, günüm ve hiç bir belirti yok .ilk denemem bir tane 3.gun embriyosu transfer edildi . Deli olmamak elde degil

Arkadaşlar bu yolda olan herkese Rabbim yardım etsin gerçekten tüpbebek süreci çok zormuş yaşamayan anlamaz , 2014 den beri neler yaşadım adetime bi hafta kala şiddetli bi ağrı ile hastaneye zor yetiştirildim dışgebeliğin ne olduğunu bilmeyen ben bi günde hepsini öğrendim iç kanamadan tüpüm alındı, bir yıl kendime gelemedim çok ağırdı bu süreç benim için sonra bi doktor diğer tüpünü de almamız lazım dedi anne olmak için herşeye rağZıydım ama aceleci olmayın her doktora inanmayın işyerimden ameliyat için izin aldığımda müdürüm beni bi doktora yönlenirdi ve boşuna ameliyat olacakmışsın dedi tüpünde bişey yok dedi şu an bi tüpüm duruyo ve tüpbebek sürecine başladık iğneler vs. Sonra ilk denemede transferin 10. Günü kanama başladı doktorum hemen Bhcg yaptır dedi ve sonuç sıfırdı, arkadaşlar deneyim bunlar ve ikinci transferim oldu transferin 6. Günü şok yine kan ve ağlamaya başladım idrar yaptım hergün bu sefer ve negatif sonra doktorum yine Bhcg yaptır dedi ve sonuç pozitif kanama durdu yerleşme kanamasay

Yerleşme kanamasıymış ve kesildi sonrasında çok olmadı, Allahım hepimize yardım etsin bizlerde inşallah annelik duygusunu tadarız

Yani eğer tutunduysa idrarda hemen çıkmıyo ancak transferin 6. Günü kanda çıktı umutla bekliyoruz bakalım.

Benimde hiç belirtim yok!sürekli belirti aramaktan yoruldum ama yok!sadece sol tarafımda hafif bi ağrı var,göüsler zaten şiş ve hassas,başkada bişey yok!hakkımızda hayırlısı olsun,bekleyen herkese rabbim gönlündekini nasip etsin!

İlk transferim 5.
Merhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!
Kesinlikle insan ilk transferde çok geriliyo günler geçmek bilmiyor test yapmaya bile cesaret edemedim ve 12. Güne bile ulaşamadan adet oldum transferdede çok kastım kendimi ağladım ama 2. Transferde narkoz aldım daha rahattı benim için ve 2. Günden beri evde idrar testi yapıp duruyorum ama hep tek çizgi ikinci çizgiyi görene kadar devam

Inşallah tutunur inşallah bebiş belirtisidir bunlar. Ben bir defada böyle bunaldiysam seni düşünemiyorum . Allah yardimcin olsun

İnşallah herkesin bebişleri sıkı sıkı tutunur,ilk defa olunca stres daha çok oluyor ister istemez,allah tek seferde kucağına almayı nasip etsin,benim gibi çokça denemek zorunda kalmazsın inşallah!

İnşallah herkesin bebişleri sıkı sıkı tutunur,ilk defa olunca stres daha çok oluyor ister istemez,allah tek seferde kucağına almayı nasip etsin,benim gibi çokça denemek zorunda kalmazsın inşallah!
Aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…