Seni gercekten cok iyi anliyorum. Bende ayni seyleri yasadim ama senin kadar deildir tabii. Her bebek gordugumde yada biri bana sordugunda ne zman bebek geliyo diye sorduklarinda kavga edesim geliyodu. Her ay adet oldugumda beynimden kaynar sular dokuluyodu. Cok agladim cok uzuldum gercekten piskolojim bozulmustu. Gercekten seni anladigim icin yurekten diliyorum rabbim sana da benim gibi ikiz bebek nasip etsin ins. Saglikli eli ayagi duzgun inss
canim seninle konusmustuk gecenlerde tek emriyo ve 5. emriyosu demistin yanilmiyorsam ikizmi tuttu tup bebegin canim hayirli olsunSeni gercekten cok iyi anliyorum. Bende ayni seyleri yasadim ama senin kadar deildir tabii. Her bebek gordugumde yada biri bana sordugunda ne zman bebek geliyo diye sorduklarinda kavga edesim geliyodu. Her ay adet oldugumda beynimden kaynar sular dokuluyodu. Cok agladim cok uzuldum gercekten piskolojim bozulmustu. Gercekten seni anladigim icin yurekten diliyorum rabbim sana da benim gibi ikiz bebek nasip etsin ins. Saglikli eli ayagi duzgun inss
Evet cnm 5. Gun tek transfer. İlk kontrolum de tek gozukuyodu ikinci kontrolde iki oldu bebekler :)canim seninle konusmustuk gecenlerde tek emriyo ve 5. emriyosu demistin yanilmiyorsam ikizmi tuttu tup bebegin canim hayirli olsun
oyy kiyamam Masallah ya Allahim bizlerede nasip eder insallah Allahim sağ salim kucagina almak nasip etsin yavrularini...inşallah..Evet cnm 5. Gun tek transfer. İlk kontrolum de tek gozukuyodu ikinci kontrolde iki oldu bebekler :)
Merhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!Kızlar Merhaba. Yeni katıldım aranıza.bugun 3, günüm ve hiç bir belirti yok .ilk denemem bir tane 3.gun embriyosu transfer edildi . Deli olmamak elde degil
Kesinlikle insan ilk transferde çok geriliyo günler geçmek bilmiyor test yapmaya bile cesaret edemedim ve 12. Güne bile ulaşamadan adet oldum transferdede çok kastım kendimi ağladım ama 2. Transferde narkoz aldım daha rahattı benim için ve 2. Günden beri evde idrar testi yapıp duruyorum ama hep tek çizgi ikinci çizgiyi görene kadar devamMerhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!
Test günümüz aynı. Senin Beliti var mı ne durumdaMerhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!
Sol tarafım biraz ağrıyo hafiften,göüslerim şiş hassas,ağrıyo,başka bi belirti yok,benim 6.tüp bebeğim bu!Test günümüz aynı. Senin Beliti var mı ne durumda
Aminnn Allah hepimizin yardımcısı olsun yaşamayan anlamazİnşallah herkesin bebişleri sıkı sıkı tutunur,ilk defa olunca stres daha çok oluyor ister istemez,allah tek seferde kucağına almayı nasip etsin,benim gibi çokça denemek zorunda kalmazsın inşallah!
hayirlisi olsun canim insallah tutunur bebegin sana..bu arada transferin nerede oldu 2emriyo koymuyo ya heryer ondan sordum..Merhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?