Gen-art ta oldu Ankara da canım!ben ilkini gen artta yaptırdım ikinci hrs de 3.4.5. Başkent hastanesinde ve sonuncu gen artta oldu.hiçbirisinde tek embriyo koyuyoruz diye bişey denmedi hiçbi Zaman !yumurtaların durumuna göre hep transferim oldu! Birinde,3 birinde 1 diğerlerinde 2 embriyo transfer edildi! Sen nerede yaptırdın?hayirlisi olsun canim insallah tutunur bebegin sana..bu arada transferin nerede oldu 2emriyo koymuyo ya heryer ondan sordum..
Seni anliyoruz canim uzulme dicem ama imkansiz bisey boylesi hayirlisiymis bak benim iki aylikken kurtaj olmak zorunda kaldim yuzde bir ihtimaldi hamile kalmam bir mucize gerceklesti kan degerlerim yuksekti ama olmayinca olmadi isteBugün kana baktırdım ne yazık ki 3.37 çıktı 10 gün idi 3.gün embriyosu iki tane.idrar testlerimde de silik çıkıyorduokadar üzgünüm anlatamam nasıl atlacam Bilmiyorum
Sabirli ol canim moralini yuksek tut ve olumlu dusunKızlar Merhaba. Yeni katıldım aranıza.bugun 3, günüm ve hiç bir belirti yok .ilk denemem bir tane 3.gun embriyosu transfer edildi . Deli olmamak elde degil
ben daha yaptirmadim canim izmirdeyim ben irenbede yaptircam ins.. tek emriyo koycam diyo yani istisna olarak yumurtanin kalitesine bakilacakmis bilmiyorum ne olucak hayirlisi insallah..Gen-art ta oldu Ankara da canım!ben ilkini gen artta yaptırdım ikinci hrs de 3.4.5. Başkent hastanesinde ve sonuncu gen artta oldu.hiçbirisinde tek embriyo koyuyoruz diye bişey denmedi hiçbi Zaman !yumurtaların durumuna göre hep transferim oldu! Birinde,3 birinde 1 diğerlerinde 2 embriyo transfer edildi! Sen nerede yaptırdın?
ayni tedırginlikleri bende yaşadimDoktorum da belirti arama belli olmaz daha dedi yine de insan tedirgin oluyor. Genelde dinleniyorum is yemek falan yapmıyorum oturup kalkarken bile dikkat ediyorum . Tek yanlışın günde bir iki sigara içiyorum inş pozitifi görünce o da bitecek
Mrh canım. Sanırım aynı gun transfer yaptirmisiz. Yarin tahlil yaptircam. Sen ne yaptin. Var mi belirti vsMerhaba arkadaşlar transferimun 2. Günü bu üçüncü tüp bebek denememiz geçen denediğim de transferden sonra hergün adet olacakmış gibi san cim oldu. Bu denemede dünden beri dinleniyorum hiç bir ağrı falan yok hiç belirti olmadan hamile kalan varmi çok teşekkür ediyorum kimsenin emekleri boşa çıkmasın inşallah
Mrh canım. Sanırım aynı gun transfer yaptirmisiz. Yarin tahlil yaptircam. Sen ne yaptin. Var mi belirti vs
Yas kac canim.Merhaba bugün benimde 3.günüm 28 nisan test günüm!2tane 5.gün embriyosu transfer edildi bana!
Bende de baslarda sanci oldu smd tik yok... tk embriyo mu senin ki...Merhaba canım. Cumartesi yapıldı transfer o günü saymazsak bugün 6. Gün hiç bir şey yok . Hatta önceden kasiklarım sizlardi arada. transferden sonra o da kesildi hiç bir şey yok
Evet 1 tane 3. Gün embriyosu. Şansım düşük yaniBende de baslarda sanci oldu smd tik yok... tk embriyo mu senin ki...
Olur mu canım öyle sey.Rabbimin bilecegi is. Tevekkül et takdir Allahın. Bir suru yazi okudum 3. Gun embriyosu. Tutmus , dogmus... alacagi nefes varsa emin ol her türlü cikar gelir Allahin hazinesinden. :))Evet 1
Evet 1 tane 3. Gün embriyosu. Şansım düşük yani
sonucun ne cikti canim insallah pozitiftir.Yas kac canim.
Benim de yarin test gnm. Benimde 5. Gun embriyosu ve 2 tane :)
267 betam canimsonucun ne cikti canim insallah pozitiftir.
Inşallah canim rabbim en güzelini nasip etsin; ) Allahın hazinesi genis neden olmasinArkadaşlar merhaba 2. Defa aranıza katılıyorum.1saat önce3. Gün2 embriyo transfer ettiler dualarinizda banada yer ayırın.allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Çok sevindim canım!allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin!benşm yaş34 Can'ım,belirtim yok gibi,hiç bişey hissetmiyorum,bi belirti olmayıncada stresim çoğalıyor!sendede belirti yoktu heralde!bugün 8.günüm! İki gündür başım çok ağrıdı,ağladım durdum!267 betam canimikiz olabilir dedi doktor ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?