Cok tesekkur ederim canım; )Çok sevindim canım!allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin!benşm yaş34 Can'ım,belirtim yok gibi,hiç bişey hissetmiyorum,bi belirti olmayıncada stresim çoğalıyor!sendede belirti yoktu heralde!bugün 8.günüm! İki gündür başım çok ağrıdı,ağladım durdum!
Bende 34 ündeyim.Çok sevindim canım!allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin,sağlıklı sıhhatli uzun ömür versin!benşm yaş34 Can'ım,belirtim yok gibi,hiç bişey hissetmiyorum,bi belirti olmayıncada stresim çoğalıyor!sendede belirti yoktu heralde!bugün 8.günüm! İki gündür başım çok ağrıdı,ağladım durdum!
Sağol allah razı oldun Canım!bende inşallah senin gibi 34 ümde belirtisiz hamile olurumCok tesekkur ederim canım; )
Bende de belirti olmadi cok fazla. Doktor zaten belirti bekleme diyor.
Az kalmis senin de dya etcem sana.
Rabbim imanli ömürlü evlatlar nsp etsin hepimi
267 betam canimikiz olabilir dedi doktor ☺[/Qs
süperrr inşallah can
süperrŕr inşallah ikizdir canım.. Allahım sağ salim kucagina almak nasip eder inşallah..kucağın iki bebisle dolarr İNŞALLAHHH..267 betam canimikiz olabilir dedi doktor ☺
Kayseri acıbadem turgut aydin. Mükemmel bir doktor vve ekiple karsilastims
süperrŕr inşallah ikizdir canım.. Allahım sağ salim kucagina almak nasip eder inşallah..kucağın iki bebisle dolarr İNŞALLAHHH..Bu arada nerede yaptirmistin tup bebegi canim.
Amin canimm benimm olursun tabi Rabbimin hazinesi geniş herkese nasp etsinSağol allah razı oldun Canım!bende inşallah senin gibi 34 ümde belirtisiz hamile olurum
doktor banada vitaminlere basladi onumuzdeki ay tup bebek icin start vericez insallah..Kayseri acıbadem turgut aydin. Mükemmel bir doktor vve ekiple karsilastimdarisi herkese inşallah canım benim. Sen ne durumdasin
Kayseridemi yaşıyosunuz, hayırlı olsun Allah tamamina erdirsinKayseri acıbadem turgut aydin. Mükemmel bir doktor vve ekiple karsilastimdarisi herkese inşallah canım benim. Sen ne durumdasin
Amin canimm. Avanos ta yaşıyoruz ama esim kayserili. Bi ayagimiz ordaKayseridemi yaşıyosunuz, hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin
Allahim nasip etsin insallah. Ömürlü imanli hayırlı etsindoktor banada vitaminlere basladi onumuzdeki ay tup bebek icin start vericez insallah..
Bende kayseri memorialde yaptırdım hayırlısı bakalım Rabbim utandirmasinAmin canimm. Avanos ta yaşıyoruz ama esim kayserili. Bi ayagimiz orda
Kayseridemi yaşıyosunuz, hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin
insallah canim benimAllahim nasip etsin insallah. Ömürlü imanli hayırlı etsin
Allahim gonlune gore hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah sana ve isteyen herkeze..Amin..Arkadaşlar merhaba 2. Defa aranıza katılıyorum.1saat önce3. Gün2 embriyo transfer ettiler dualarinizda banada yer ayırın.allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
canım sanırım kimyasal gebelik doktorun ne dedi.. kaçıncı gün embiryosuArkadaslar 10.gun brts hcg 10 cikti dusuk bi deger iki gun sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yasayan veya bir bilgisi olan varmi
ACIL YARDIM
Amin allah razı olsunAllahim gonlune gore hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah sana ve isteyen herkeze..Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?