transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Cok tesekkur ederim canım; )
Bende de belirti olmadi cok fazla. Doktor zaten belirti bekleme diyor.
Az kalmis senin de dya etcem sana.
Rabbim imanli ömürlü evlatlar nsp etsin hepimi

Bende 34 ündeyim.

Cok tesekkur ederim canım; )
Bende de belirti olmadi cok fazla. Doktor zaten belirti bekleme diyor.
Az kalmis senin de dya etcem sana.
Rabbim imanli ömürlü evlatlar nsp etsin hepimi
Sağol allah razı oldun Canım!bende inşallah senin gibi 34 ümde belirtisiz hamile olurum

Merhaba arkadaşlar benim transferin 5.günü 5. Gün embriyo 2 tane transfer ettiler dünden beri regl ağrılarım var ve bu akşam jeli sıktıktan sonra çıkardığımda ucu kanlıydı az böyle bir şey yaşayan var mı jelde zaten hep pembe çıkıyordu

s

süperrŕr inşallah ikizdir canım.. Allahım sağ salim kucagina almak nasip eder inşallah..kucağın iki bebisle dolarr İNŞALLAHHH..Bu arada nerede yaptirmistin tup bebegi canim.
Kayseri acıbadem turgut aydin. Mükemmel bir doktor vve ekiple karsilastim darisi herkese inşallah canım benim. Sen ne durumdasin

Arkadaşlar merhaba 2. Defa aranıza katılıyorum.1saat önce3. Gün2 embriyo transfer ettiler dualarinizda banada yer ayırın.allah herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...
Allahim gonlune gore hayirli saglikli evlatlar nasip eder insallah sana ve isteyen herkeze..Amin..

Arkadaşlar merhaba bende yeni katılıyorum aranıza .. Perşmbe günü 3.gün tek embriyo transferi oldu .. 2 mayısta belli olacak.. Çok ümitlenmek istemiyorum tek transfer olduğu için.. Hakkı'mızda hayırlısı herkes içşn

Benim göğüs ağrım olmuştu bide transeferin 8. günü yerleşme kanaması olmuştu ilk gün çok çok açık pembe sonraki 2 gün kahve bi kaç damla geldi kesildi.. 5. gün embiryosuydu..

Arkadaslar 10.gun brts hcg 10 cikti dusuk bi deger iki gun sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yasayan veya bir bilgisi olan varmi
ACIL YARDIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…