transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

5.gun embriyosu cnm bisey demediler 2 gun sonra tekrar istediler
Allah hayırlıysa nasip etsin öyle dua et benim ilk denememde pozitifti 7. hafta kalbi durdu.. kürtaj olduğumamı yanayım heveslendiğimemi yanayım ama doktor sağlıksız bebk olduğundan düşmüştür dedi.. allah korusun kalbi delik falan olabilir dedi.. hep hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun.. arkadaşımın ikizleri 26 haftalık doğup bir ay yaşayıp öldüler o yüzden sağlıkla doğmuycaksa böyle kayıp gitsin daha iyi

Arkadaslar 10.gun brts hcg 10 cikti dusuk bi deger iki gun sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yasayan veya bir bilgisi olan varmi
ACIL YARDIM
Sizi çok iyi anlıyorum beninde iki tane 5. Gün embriyosu konuldu ikinci tüpbebek denemem transferin altıncı günü kan geldi doktor test dedi 10 çıktı sonra iki gün arayla test istedi 8. Gün 24 oldu çok sevindik dedik ikiye katladı şükür 10. Gün yine 24 hiç yükselmedi 12. Gün 28 doktorum ilaçları bırak bekle bi hafta dedi moralimiz bozuk bi yandan umut kapısı işte Allah hayırla tamamlandırsın çok zor süreçler yaşamayan anlamaz.

Bizim gibi olup gebeliği devam eden de var etmeyende var, dua ediyorum Allah yardımcımız olsun haberdar edelim birbirimizi

Islh bir anda yukselir cnm bende sabahtan beri arasttiriyorum rabbimden umit kesilmez ama zaten zor bir surec boyle oluna dahada zorlasio

Antalya Tub bebek merkezinde bebek koyduran var mı?test gunum 1 mayıs zaman geçmiyor.Merkez hakkında düşüncesi olan arkadaş varmı.Doktor Hasan bulut?

Evet canim ilk deneme. Bir tane 3. Gün embriyosu. Beklicez iki gün daha kismet artık elden bir şey gelmiyor

Canım hayırlısı olsun çok üzüldüm .. Benimde durumum seninki gibi 3.dmbriyosu ve tek transfer Karın ve kasık Ağrın oldu mu peki ...
Hiç belirti olmadı bende hatta transfer öncesi kaşık batması olurdu o da bıçak gibi kesildi. Iki gün sonra kan testi var yine de bekliyorum umutlu. Sen yaptirdinmi kan testi

Yok Canım 2 mayıs benim tahlil günüm estrofem ve jel kullandığım için mi oluo bilmiyorum karın Ağrı'm ve kasık Ağrı'm var benim.. Doktorumuz çok umutlanmayın Dedi o yüzden korkuyorum bende ama Rabbimden Ümit kesilmez .. Senin için de öle 2 gün sonra tahlilde çıkar inşşlah ..

Ben de bir yerim ağrısı da umut olsa diyorum ama tık yok. Benim de 4 ilaç var kullandığım bir tane de 5 günlük vardı kullandım bitti. Yan etki falan da yapmiyorlar ağrım yok diye uzulelecegim nerdeyse hay allahım:)

Merhabalar,

gecmis sayfalari elimden geldigince okumaya calistim. bekleyenlere büyük sabir :) güzel haberler almis olanlara hayirli hamilelikler ve yola yeni cikanlara bol sans dilerim. Transfer gününü saymazsak bugün transferin 2.ci günü. 2 adet 5 günlük embriyo transfer edildi. Allahtan hayirlisini diliyorum. Belirtilere cok takilmamak gerekir. Ben bir önceki hamileligimde pek de belirti hissetmemistim ve cok rahattim. 10.cu gün idrar testinde ikinci cizgiyi görünce kan testi yaptirmistim. Sonuc 409 olmustu. Ikizlere hamileydim ama bir bebegimin kalbi 11.ci haftada durdu. Canimin ici hayatimin anlami oglusum tek bebek olarak dünyaya geldi. Simdi 13 aylik. Kismetse kardesini / kardeslerini de kucagimiza alacagiz. Allahim hepimize bu yolda hayirli günler göstersin.

Merhabalar,

gecmis sayfalari elimden geldigince okumaya calistim. bekleyenlere büyük sabir :) güzel haberler almis olanlara hayirli hamilelikler ve yola yeni cikanlara bol sans dilerim. Transfer gününü saymazsak bugün transferin 2.ci günü. 2 adet 5 günlük embriyo transfer edildi. Allahtan hayirlisini diliyorum. Belirtilere cok takilmamak gerekir. Ben bir önceki hamileligimde pek de belirti hissetmemistim ve cok rahattim. 10.cu gün idrar testinde ikinci cizgiyi görünce kan testi yaptirmistim. Sonuc 409 olmustu. Ikizlere hamileydim ama bir bebegimin kalbi 11.ci haftada durdu. Canimin ici hayatimin anlami oglusum tek bebek olarak dünyaya geldi. Simdi 13 aylik. Kismetse kardesini / kardeslerini de kucagimiza alacagiz. Allahim hepimize bu yolda hayirli günler göstersin.

Merhabalar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…