- 24 Aralık 2015
- 230
- 169
- 103
5.gun embriyosu cnm bisey demediler 2 gun sonra tekrar istedilercanım sanırım kimyasal gebelik doktorun ne dedi.. kaçıncı gün embiryosu
Allah hayırlıysa nasip etsin öyle dua et benim ilk denememde pozitifti 7. hafta kalbi durdu.. kürtaj olduğumamı yanayım heveslendiğimemi yanayım ama doktor sağlıksız bebk olduğundan düşmüştür dedi.. allah korusun kalbi delik falan olabilir dedi.. hep hayırlısını isteyelim hayırlısı olsun.. arkadaşımın ikizleri 26 haftalık doğup bir ay yaşayıp öldüler o yüzden sağlıkla doğmuycaksa böyle kayıp gitsin daha iyi5.gun embriyosu cnm bisey demediler 2 gun sonra tekrar istediler
Sizi çok iyi anlıyorum beninde iki tane 5. Gün embriyosu konuldu ikinci tüpbebek denemem transferin altıncı günü kan geldi doktor test dedi 10 çıktı sonra iki gün arayla test istedi 8. Gün 24 oldu çok sevindik dedik ikiye katladı şükür 10. Gün yine 24 hiç yükselmedi 12. Gün 28 doktorum ilaçları bırak bekle bi hafta dedi moralimiz bozuk bi yandan umut kapısı işte Allah hayırla tamamlandırsın çok zor süreçler yaşamayan anlamaz.Arkadaslar 10.gun brts hcg 10 cikti dusuk bi deger iki gun sonra tekrar istedi doktor benim durumumu yasayan veya bir bilgisi olan varmi
ACIL YARDIM
Islh bir anda yukselir cnm bende sabahtan beri arasttiriyorum rabbimden umit kesilmez ama zaten zor bir surec boyle oluna dahada zorlasioSizi çok iyi anlıyorum beninde iki tane 5. Gün embriyosu konuldu ikinci tüpbebek denemem transferin altıncı günü kan geldi doktor test dedi 10 çıktı sonra iki gün arayla test istedi 8. Gün 24 oldu çok sevindik dedik ikiye katladı şükür 10. Gün yine 24 hiç yükselmedi 12. Gün 28 doktorum ilaçları bırak bekle bi hafta dedi moralimiz bozuk bi yandan umut kapısı işte Allah hayırla tamamlandırsın çok zor süreçler yaşamayan anlamaz.
İnşallahhhhhhjIslh bir anda yukselir cnm bende sabahtan beri arasttiriyorum rabbimden umit kesilmez ama zaten zor bir surec boyle oluna dahada zorlasio
Antalya Tub bebek merkezinde bebek koyduran var mı?test gunum 1 mayıs zaman geçmiyor.Merkez hakkında düşüncesi olan arkadaş varmı.Doktor Hasan bulut?
Ilk denememiydi canım Rabbim alnimiza ne yazdiysa onu görüyoruz inşallah ummadığın bi anda güzel haberler alırsınKızlar 9. Gün idrarda negatif çıktı. Olmadı sanırım
Aynen öyle elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdiri...allah kimseye tasiyamayacagi yük vermesin, sabır versinEvet canim ilk deneme. Bir tane 3. Gün embriyosu. Beklicez iki gün daha kismet artık elden bir şey gelmiyor
Canım hayırlısı olsun çok üzüldüm .. Benimde durumum seninki gibi 3.dmbriyosu ve tek transfer Karın ve kasık Ağrın oldu mu peki ...Kızlar 9. Gün idrarda negatif çıktı. Olmadı sanırım
Hiç belirti olmadı bende hatta transfer öncesi kaşık batması olurdu o da bıçak gibi kesildi. Iki gün sonra kan testi var yine de bekliyorum umutlu. Sen yaptirdinmi kan testiCanım hayırlısı olsun çok üzüldüm .. Benimde durumum seninki gibi 3.dmbriyosu ve tek transfer Karın ve kasık Ağrın oldu mu peki ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?