- 25 Nisan 2016
- 4
- 0
- 1
- 35
Merhaba Can'ım ne güzel evladını almışsın kucağına ... Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ... 10. Gün gebelik testinde mi çıktı iki çizgi ..Merhabalar,
gecmis sayfalari elimden geldigince okumaya calistim. bekleyenlere büyük sabir :) güzel haberler almis olanlara hayirli hamilelikler ve yola yeni cikanlara bol sans dilerim. Transfer gününü saymazsak bugün transferin 2.ci günü. 2 adet 5 günlük embriyo transfer edildi. Allahtan hayirlisini diliyorum. Belirtilere cok takilmamak gerekir. Ben bir önceki hamileligimde pek de belirti hissetmemistim ve cok rahattim. 10.cu gün idrar testinde ikinci cizgiyi görünce kan testi yaptirmistim. Sonuc 409 olmustu. Ikizlere hamileydim ama bir bebegimin kalbi 11.ci haftada durdu. Canimin ici hayatimin anlami oglusum tek bebek olarak dünyaya geldi. Simdi 13 aylik. Kismetse kardesini / kardeslerini de kucagimiza alacagiz. Allahim hepimize bu yolda hayirli günler göstersin.
Merhaba Can'ım ne güzel evladını almışsın kucağına ... Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah ... 10. Gün gebelik testinde mi çıktı iki çizgi ..
Allah evlatlarınızoı size bağışlasın. Masallah şanslısınız denemeleriniz başarıyla sonuçlanmış darısı bizemerhaba ebruli. evet oglumda 10 günlük idrar testinde iki cizgi belirmisti ama unutma ki 5 günlük embriyo transfer etmislerdi ve kan testim de zaten 409'du. yani idrarda cikmasi cok normal. bakalim bu sefer kacinci güne kadar dayanabilecegim :) güzel dileklerin icin de cok tesekkürler. Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah. Bu güpgüzel duyguyu herkeslere yasatsin. Belki buradakilere biraz daha moral olur Yas konusunu kafalarina takmazlar artik diye yasimi da belki söylemekte fayda var. Oglumu kucagima aldigimda 42 yasindaydim ve su anda 43 yasindayim :)))
Bu arada önceki mesajim 3 kez cikmis anlamadim neden kusura bakmayin :)
Allah evlatlarınızoı size bağışlasın. Masallah şanslısınız denemeleriniz başarıyla sonuçlanmış darısı bize
Sabır ve umut ne güzel nimetler . böyle örnekler gördükçe bizlerinde umudumuz artıyor. Güzel dilekleriniz için teşekkürlerhiç belirtiniz olmuşmuydu acaba malum belirti aramaktan bi hal oldukDogru ama bizde bebegimizi kucagimiza alincaya kadar 4 tüp bebek denemesi yaptik. oglum 4.tüp denemesinde geldi. Allaha sükür 2 tane de donmus bebegimiz vardi pazartesi onlari aldik. Allahim hayirlisini versin insallah kardes gelir oglumuza. Allahim en kisa sürede insallah sizlerin de kucaklarini doldursun. Umudu hic yitirmemek gerekir. 3.Denemeden sonra esim bu konuyu kapatmak istedi. 4 yil süren yogun tedavi ve her seferinde hüsran. Malum yas da ilerlemisti ama ben son kez daha deneyelim diye israr edince giristik bu ise. Oglumuzun Zamani gelmis demek ki Allahim ol deyiverdi.
Sabır ve umut ne güzel nimetler . böyle örnekler gördükçe bizlerinde umudumuz artıyor. Güzel dilekleriniz için teşekkürlerhiç belirtiniz olmuşmuydu acaba malum belirti aramaktan bi hal olduk
Birde merak ettiğim konu 5. Gün embriyosu dondurulamıyormu? Biz de 5. Güne beklemek için ısrar ettik ama o zaman donduramayiz gibi biseyler söylediler
11.gun b Hcg 0.1
Hakkında hayırlısı olur inşallah canım11.gun b Hcg 0.1
Tefekkür edip beklemek gerek o muydu bu muydu diye düşünmek kafa karıştırmaktan baska biseye yaramıyor. Nerde yaptırdınız acabatabii ki dondurulabiliyor ama eger kalitesinden bir sey yitirmemis olursa. bazen kalitesinden pek emin olmadiklari embriyolari 3.gün veya 4.günde donduruyorlar cünkü gelisimleri konusunda rahmin yardimci olacagina inaniyorlar.
Tefekkür edip beklemek gerek o muydu bu muydu diye düşünmek kafa karıştırmaktan baska biseye yaramıyor. Nerde yaptırdınız acaba
Hayırlı olsun cokk tebrik ediyorum senin adına çok sevindim. Belirti var miydi anlatabilirmisin acabaKızlar hayırlı akşamlar, bugün 12. Günüm bhcg sonucum 61 çıktı, doktorum çok güzel dedi, cumartesi yine bakıcaz değer kaç olucak,bana biraz düşük gibi geldi ama doktor gayet iyi dedi!herkes pozitifi görür inşallah!çok heyecanlıyım!
çok sağol canım inşallah 4 mayıs test günümüz geçmiyor sanki günler rabbim nasip etmiştir inşallah bu sefer
Teşekkür ederim canım, rabbim isteyen herkese versin inşallah!aslında çok belirti yoktu! Yada biz çok fazla belirti bekliyoruz, hatta ben belirti yok diye çok umutsuzdum.göğslerim şişti dolgun dolgun, ana oda ilaçlarsan zaten şişiyor,6. Denemem bu benim, negatiflerdede şişmişti sızlanmıştı5. Gün transferi yapıldı,ilk iki gün kasık Ağrı'm vardı sonra kalmadı,3. Günün gecesi yatarken sanki rahimde böyle tırnağınla toprağı kazarsın ya öyle bi kazınıyormuş gibi his yaşadım bi kaç defa, demekki bebeğim yerini eşeliyormuş:)sonra hep normaldi herşey,10. 11. Günler koku hassasiyeti oldu hafif mide kabarması,sanki herşey ağır ağır koktu, bugün öyle bişey yok!enteresan durumlar işte!!!Hayırlı olsun cokk tebrik ediyorum senin adına çok sevindim. Belirti var miydi anlatabilirmisin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?