transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

aynı şey bende var özelikle bugün başladı mide yanmam benimde 7 gün bugün..ayaklarım çook üşüyüo çorap patik ve terlik giydiğim halde..
aynen bende cok üşüorum iş yerinde bide doğal gazı açmamaışlar sabahtan beri söyleniyorum onlara acaba neden ki iy mi kötü mü bu yaşadıklarımız kaç emrıo koyuldu canım sana

evet var ilk 4 gün sürekli vardı sonra ara ara olmaya başladı adet sancısı gibi vuruo gecıo
canım aynı belirtileri taşıyoruz ilk 4 gün bel ağrım kasık ağrım özlelikle sağ kasıkta çok hareketli olursam arada adet sancılarım oluyor..

3 gün emriyosu kondu iki adet canım biri6 hücre biri 8 hücre senin spawns

canım aynı belirtileri taşıyoruz ilk 4 gün bel ağrım kasık ağrım özlelikle sağ kasıkta çok hareketli olursam arada adet sancılarım oluyor..
evet canım aynı şeyleri yaşamışız resmen inşallah guzel haberlerımız de olur bırbırımıze 2 emrıyo transfer edıldı bana 8 hücreli nerdeoldun tedavını

slm hanımlar blastosist transferimin 7. günündeyim hergün adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum sizce normalmi tutmamışmıdır hatta bu ağrılar transferden önce başlamıştı
normal canım hem de çok normal bende opudan beri kasık ağrısı çektim transferimin 10. günü bugün hala çekiyorum geceleri ağrıyla uyanıyorum bende tuttumu bilmiyorum sadece bugün idrar testi yaptım pozitif çıktı bakalım hayırlısı

inş hayırlısı olur hakkımızda nagatifi görmekten bıktım artık

adet sancısı gibi ağrılar. sonucu alana kadar adet sancısı gibi agrım oldu. hatta sonucu almadan bı gun once oyle sancım olduki hersey bıttı demiştim. 11. gün idrarda silik çizgi çıktı ama 15 dk sonra çıktığı için inanmamıştım. 14. gün kanda 225 çıktı. kızım 1 yaşında allah isteyen herkese nasip etsin sizi o kdr iyi anlıyorum ki.

aamin inşallah allahım o mutluluğu bizede yaşatsın

Merhaba arkadaşlar iki hafta önce transfer oldu ve bu gun gebelik testi yaptirdim betahcg 12 cikti doktor gebelik var ama deger cok düşük dedi iki gun sonra tekrar kan testi yapılacak.varmi böyle bir seyle karsilasan iki gunde yuksrlirmi deger 20 nin üstune çıkar mı moralim cok bozul cok üzulüyorum

canım benim 25 nisan transferim oldun 3 gün emriyosu 10 mayıs test günüm senin 5 gün galiba
Canim benimde 7.Gün betahcg 7.34 çıktı benimkide çok düşük yani ama önemli olan iki gun sonra baktirdığında değerlerde yükselme varmi önemli olan o. Canını sıkmak sana ve bebeğine zarar vermekten baska bişey yapmaz bende ayni durumdayim Rabbim büyük neylerse güzel eyler.

Şüpesiz ki oyle iki gun sonra 20 nin üstunde olmasi gerekli dedi bir kizım var 7 yaşında oda tüp bebek ama cok kardes istiyor rabbim onun icin nasip etsin insaallah.

kızlar ya benimde gecen pazartesi transfer olmuştum 3 gün transferi çarşamba günü genopepty yani çatlatma iğnesi yapmıştım ve bugün dirar testi yapayım dedim çıkmaz diye düşündüm ama ikinci çizgi çıkmış ilk baktığımda yoktu 10dk sonra baktım ikinci çizgi belirmiş acaba çatlatma iğnenin etkisimi..

Can'ım o iğneydi bende transferimin 3.günüydü galiba yapmıştım dün idrar testi yaptım negatif çıktı dün 6.gündü senin kaçıncı günün bugun çıktıysa olabilir Can'ım

Can'ım o iğneydi bende transferimin 3.günüydü galiba yapmıştım dün idrar testi yaptım negatif çıktı dün 6.gündü senin kaçıncı günün bugun çıktıysa olabilir Can'ım
canım ben 25 nisanda transfer oldum 28 nisanda genopepety yaptım ve sabah idrarı bile değildi akşam idrarıyla yaptım 10dk sonra baktınmı peki testine canım benim 15dk sonra çıkmış çift çizgi..

Ca
canım ben 25 nisanda transfer oldum 28 nisanda genopepety yaptım ve sabah idrarı bile değildi akşam idrarıyla yaptım 10dk sonra baktınmı peki testine canım benim 15dk sonra çıkmış çift çizgi..
belirtilerimiz aynı olduğu gibi transfer günümüzde aynıymış Can'ım bence hamilesin ben dün yaptım akşam negatif çıktı silik bile yoktu bugun senin 7.gün ve çıktı hamilesin bence resim atsana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…