transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ca
belirtilerimiz aynı olduğu gibi transfer günümüzde aynıymış Can'ım bence hamilesin ben dün yaptım akşam negatif çıktı silik bile yoktu bugun senin 7.gün ve çıktı hamilesin bence resim atsana
kan testsine gidene kadar inanmak istemiyorum nedense iğnenin etkisi diye düşünüyorum ilerleyen saatlerde atarım resmi nasıl atıldığını unutum araştırcam eşim buraya çok sık girmemi istemiyor yemek işini haledeli o erken yatıyor zaten..inş hamişimdir..sen ne zaman vurdun çatlatma iğnesi ben iğnenin etkisi diye düşünüyorum inş hamişimdir ama çok erken çıkması için kafamda deli sorular..

Pazartesi transfer oldum perşembe de bu iğneyi vuruldum Can'ım dün de testim negatifti 6.gün atmışım yanı vücudumdan Senin 7.günün su az mı içersin normalde

Pazartesi transfer oldum perşembe de bu iğneyi vuruldum Can'ım dün de testim negatifti 6.gün atmışım yanı vücudumdan Senin 7.günün su az mı içersin normalde
çok su içiyorum transfer sonrası 2 buçuk veya üç litre su içiyorum çok sık idrara gidiyorum birde belirti olarak eşimde çok su içersen gidersin diyor..ikisidemi tutndu acaba o yüzdenmi erken beli oldu test..

idrar tetsini hemen atınmı sen canım 15 dk sonra baktınmı tekrar..

çok su içiyorum transfer sonrası 2 buçuk veya üç litre su içiyorum çok sık idrara gidiyorum birde belirti olarak eşimde çok su içersen gidersin diyor..ikisidemi tutndu acaba o yüzdenmi erken beli oldu test..
Olabilir Can'ım testi ne Zaman yaptın akşam idrarınla mı bende mi yapsam ki ama dün yaptım çıkmadı

Olabilir Can'ım testi ne Zaman yaptın akşam idrarınla mı bende mi yapsam ki ama dün yaptım çıkmadı
bugün iğnem vardı satt akşam saat 6 gibi yaptım hata saat 5 idrarımı yapıp çıkmıştım bence sabah yap canım..

Can'ım

seni ümitlendiröekte istemem ama bi saatlik idrarda bile 10dakka içinde çıktıysa bence olmuş
sen 25 nisandamı tranfer oldun ..perşembe yani 29 nisanda genopopety yaptıysan pazar 4 gün oluyor iğne yaptıralı 6 gün değilki canım ben senden bir gün önce carşamba yaptım bu iğneyi bugün 5 gün oluyor..neyse karışık işler
kanda net sonuç çıkar..

günaydın canım naptın bugun transferin 8. günü sabah idrar testi yaptım ve negetif cıktı yıne olmadı mı acaba dıe korkmaya başladım

günaydın canım naptın bugun transferin 8. günü sabah idrar testi yaptım ve negetif cıktı yıne olmadı mı acaba dıe korkmaya başladım
canım bence çok erken cift çizgi için ikiz gebeliklerde çıker ikinci çizgi transferin 11 günü bile idrarda çıkmayan var ogün kanda pozitif gören var..ben sabah tekrar yaptım 5 dk sonra çift çizgi çıktı sonra çizgi daha koyulaştı..ben biraz net araştırdım çatlatma iğnenin etkisi 10 gün geçmezmiş..yarın sabahta çift çizgi görürsem kan vericem..

Merhaba kızlar ilk tüp bebek denemem 22 nisanda ilk transferim oldu 5.gün embriyosu bugün betahcg 140.5 idrar testi çift çizgi ben 9.Günden beri adet olacakmışım gibi hissettim çok akıntı oldu wc korkarak gidiyordum bugün kan vermeye giderken bile oldum sandım dr um gebesin dedi 2 hafta sonra kontrole çağırdı bu mübarek günde Allâh isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin. Rabbim bu mubarek günde bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.

alahım kucağına almayıda nasip etsin benimde ilk denemem tüp bebek yarın kan verceğim bende bugün idrarda çift çizgi çıktı inş. hakkımızda hayırlısı olsun

Benim 26 nisanda yumurtalar toplandı. En erken ne zaman öğrenebilirim sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…