- 3 Ocak 2016
- 110
- 57
- 98
- 34
Transfer günü ne zamandıBenim 26 nisanda yumurtalar toplandı. En erken ne zaman öğrenebilirim sizce?
29 nisanTransfer günü ne zamandı
Canım genelde transferden10 Gün sonra deniyor. Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin. Amin...29 nisan
3 veya 5diye bahsedilen şey yumurta toplamayla transfer arasında geçen gün sayısı. Anladığım kadariyla seninki 3. Gün embriyosu oluyo. 3. Gun embriyosunun 5.Gün embriyosuna göre hücre sayısı az oluyor ve kanda daha gec belirebiliyor. Umarım cevap olabilmiştir sorunuzaBenim anlamadığım transferden sonra 10 gün deniliyor fakat herkesin aynı tip değil. 3 gün var 5. Gün var değişiyor.
Teşekkür ederim cevabınız için. O zaman 12 günü bulur. Bu da demek oluyor ki yumurta toplanınca 14 gün beklemek gerek.3 veya 5diye bahsedilen şey yumurta toplamayla transfer arasında geçen gün sayısı. Anladığım kadariyla seninki 3. Gün embriyosu oluyo. 3. Gun embriyosunun 5.Gün embriyosuna göre hücre sayısı az oluyor ve kanda daha gec belirebiliyor. Umarım cevap olabilmiştir sorunuza
Canim ben transferden sonra 6. Gun bakmıştım çıkmıştı sonra 7 ve 8. Günlerde çok çok zor gördüm 9. Gunden itibarende tekrar koyulasti. 7.gün kanda 7.34 çıktı9.gün 67 çıktı düşün yani. Hiç sıkma canını bende resmen perişan oldum o 2 gün boyunca ama çook şükür vereneKızlar günaydın transferimin 6.ve 8.günü idrar testi yapmıştım cok net tek çizgi vardı bugun transferimin 9.günü sabah test yaptım resimde ki gibi cok hafif Bi ikinci çizgi var gibi sizce Nasıl daha mı koyu olması gerekirdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizde Bi bakabilir misiniz
bundan daha koyu muydu 9. gün benim kaçtır kı acaba şuanCanim ben transferden sonra 6. Gun bakmıştım çıkmıştı sonra 7 ve 8. Günlerde çok çok zor gördüm 9. Gunden itibarende tekrar koyulasti. 7.gün kanda 7.34 çıktı9.gün 67 çıktı düşün yani. Hiç sıkma canını bende resmen perişan oldum o 2 gün boyunca ama çook şükür verene
Biraz daha koyuydu evet. Yarın kan ver bencebundan daha koyu muydu 9. gün benim kaçtır kı acaba şuan
evet yarın kan vereyim en iyisi kaç çıkar ki acaba cok heycanlıyım ölmessem iyiBiraz daha koyuydu evet. Yarın kan ver bence
bence hiç belirti aramayın benimde bugün transferden sonra 9. günüm test günüm kan verdim bekliyorum dün idrarda yaptım pozitif çıkmıştıMerhaba arkadaslar benimde pazartesi gunu transferim oldu ilk denemem merak icinde bekliyorum daha 2gun olmasina ragmen kendimde belirtiler aramaya basladim bile ama hic bisey yok 12mayista test yaptircam daha once yaptirsam belli olurmu acaba
Hayirlisi insallah iyi haberler alirsiniz hic belirti varmi sizdebence hiç belirti aramayın benimde bugün transferden sonra 9. günüm test günüm kan verdim bekliyorum dün idrarda yaptım pozitif çıkmıştı
Hayirli haberler alirsiniz insallah icinizi ferah tutun silikte olsa ikinci cizgiyi gorebilmissinizKızlar günaydın transferimin 6.ve 8.günü idrar testi yapmıştım cok net tek çizgi vardı bugun transferimin 9.günü sabah test yaptım resimde ki gibi cok hafif Bi ikinci çizgi var gibi sizce Nasıl daha mı koyu olması gerekirdi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim sizde Bi bakabilir misiniz
inş hiç belirti yok daha sonuç bekliyorumHayirlisi insallah iyi haberler alirsiniz hic belirti varmi sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?