- 3 Ocak 2016
- 110
- 57
- 98
- 34
Bizide haberdar edin insaallahinş hiç belirti yok daha sonuç bekliyorum
185.20 çıkmış sonucum nasıl bilmiyorum doktoruma sormadım dahaBizide haberdar edin insaallah
Ooo süper ötesi maşallah kaçıncı gün Allah tamamına erdirsin canım185.20 çıkmış sonucum nasıl bilmiyorum doktoruma sormadım daha
çok teşekkür ederim canım daha iileri sizlerinde olsun inş transferin 9. günüOoo süper ötesi maşallah kaçıncı gün Allah tamamına erdirsin canım
teşekkür ederimHayirlisi olsun
İkİz anlaşılan maşallahçok teşekkür ederim canım daha iileri sizlerinde olsun inş transferin 9. günü
Allah büyük canım rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsinKızlar ben de yaptirmistim bu ay. Negatif malesef. Adet sancılarım vardı transferin 3. Gününden itibaren. Gerçekten adet sancılarıymış.
Allahm gebişler artiyor maşallah maşallahkızlar merhaba bugün test günümdü beta hcg 313 çıktı yani pozitif yani hamileyimmmmmm
çok mutluyum darısı olmayanların başına inşallah
yok canım değildir tam bilmiyorum amaİkİz anlaşılan maşallah
Amin canım. Allah razı olsun. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin hepimizeAllah büyük canım rabbim sabır versin en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin
inş. canım herkese nasip etsinRabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin
gözün aydın canım çok güzel bi haber bu allah devamınıda nasip etsin inşallah.beta hcg değerini yazarmısın kaç çıktıkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazdığıma inanamıyorum ama sonunda yazdımmm cooook mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah dün transferim 10. gunuydu test yaptım ve cıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?