Hayirlisi olsun darisi basimiza insallahkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazdığıma inanamıyorum ama sonunda yazdımmm cooook mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah dün transferim 10. gunuydu test yaptım ve cıktı
gözünüz aydınkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazdığıma inanamıyorum ama sonunda yazdımmm cooook mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah dün transferim 10. gunuydu test yaptım ve cıktı
Hayırlı olsun çok şükürkızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazdığıma inanamıyorum ama sonunda yazdımmm cooook mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah dün transferim 10. gunuydu test yaptım ve cıktı
ÇÇÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR İNŞALLAH SİZİNDE GÜZEL HABERLERINIZI ALICAZ
inşallah biz güzel haberleri aldık allahım bekleyenlerede bizim mutluluğumuzdan versinÇÇÇOOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM KIZLAR İNŞALLAH SİZİNDE GÜZEL HABERLERINIZI ALICAZ
10.GÜN 66 CIKTI CANIMgözün aydın canım çok güzel bi haber bu allah devamınıda nasip etsin inşallah.beta hcg değerini yazarmısın kaç çıktı
Gözünuzaydin inşallah bize de nasip olur.kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bunu yazdığıma inanamıyorum ama sonunda yazdımmm cooook mutluyum rabbim herkese nasip etsin inşallah dün transferim 10. gunuydu test yaptım ve cıktı
Kaçıncı gün transfer olmuştu?ben daha hiçbir test yapmadım. Kendimi zor tutuyorum.10.GÜN 66 CIKTI CANIM
TEŞEKKÜR EDERİM 3. GÜN 8HÜCRELİ 2 EMRIO TRANSFER EDILMISTI CANIM SIZIN KACINCI GUNKaçıncı gün transfer olmuştu?ben daha hiçbir test yapmadım. Kendimi zor tutuyorum.
Kimyasal gibi görünüyor doktor ne dedi canımArkadaşlar 12. Gün Bhcg 28 çıktı sonra yavaş yavaş büyüdü 750 ye kadar çıktı değer, sonra birden 250 ye kadar geri düştü başına böyle bişey gelen var mı, acaba tekrar büyürmü
Transfer günü ne zamandi canım belki ayniyizdir benim 24 nisan 3.Gün2embriyoTEŞEKKÜR EDERİM 3. GÜN 8HÜCRELİ 2 EMRIO TRANSFER EDILMISTI CANIM SIZIN KACINCI GUN
25 NİSAN PAZARTESİYDİ BENIM TRANSFER GUNUMTransfer günü ne zamandi canım belki ayniyizdir benim 24 nisan 3.Gün2embriyo
1Gün25 NİSAN PAZARTESİYDİ BENIM TRANSFER GUNUM
29 nisan 3. Gün transferi ve iki embriyo. Sizden 4 gün sonraTEŞEKKÜR EDERİM 3. GÜN 8HÜCRELİ 2 EMRIO TRANSFER EDILMISTI CANIM SIZIN KACINCI GUN
Canım testi tekrarladinmi inş güzel katlanmıştırTEŞEKKÜR EDERİM 3. GÜN 8HÜCRELİ 2 EMRIO TRANSFER EDILMISTI CANIM SIZIN KACINCI GUN
12.gün yine yaptım canm 175 çıktıCanım testi tekrarladinmi inş güzel katlanmıştır
çok mutlu oldum canım benim ikisidemi ttutundu acaba artışlarımız aynı doktorun ne zman çağırdı seni tekrarlıycanmı testini12.gün yine yaptım canm 175 çıktı
2gün sonra tekrarla istersen dedi 2hafta sonra da keseleri görürüz dedi bilmiyorum kı Can'ım ikisi de mi tutundu kı bekleyip görecez tüp bebek doktorum ilaçlarının hepsini kullanmaya devam et dediçok mutlu oldum canım benim ikisidemi ttutundu acaba artışlarımız aynı doktorun ne zman çağırdı seni tekrarlıycanmı testini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?