- 3 Ocak 2016
- 110
- 57
- 98
- 34
merhaba bende antalya tıpta yaptırdım ilk tüp bebek nisan 25 de transferim oldu 5 haftalık oldu ama hiç bibelirti yok bendede sadece gaz sıkıntısı ve kabızlık var ikl başlarda aşırı karın ağrısı vardı geceleri uyuyamıyordum şimdi oda yokMerhaba arkadaşlar bende kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım 6 yıllık evliyim amh düşüklüğü var,rezervim az.İlk tüp bebek denemem geçen yıl antalya tıp fakültesinde kimyasal gebelik oldu şuan 2.deneme Antalya memorial da oldum.Transferim 6mayıs ta yapıldı bugün 6.günüm.Benim sorum bende ağrı acı batma hiç bişey yok normal mi?Acaba tutmadı mı diye düşünüyorum.Çünkü ilk tüp bebek kimyasal olmuştu o zaman kasığımda batma olmuştu göğüslerimde aşırı hassasiyet olmuştu.Bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.
üzülmeyin allah büyüktürAĞLMAKTAN YORULDUM 03.05.2016 TRANSFERİM YAPILDI 5. AMBRİYOSU DÜN İDRAR TAHLİLİ YAPTIM NEGATİFİ GÖRDÜĞÜMDEN BERİ YAŞIMI İÇİME AKITIYORUM ESİME SÖYLEMEDİM YARIN TAHLİL GÜNÜMÜZ KESİN YİNE OLMADI
Hayırlı olsun ne güzel gebe olmuşsunuz.Darısı bizim başımıza inşallah.Transferden sonra olmuşmuydu ağrı batma bende hiç bişey yok çünkümerhaba bende antalya tıpta yaptırdım ilk tüp bebek nisan 25 de transferim oldu 5 haftalık oldu ama hiç bibelirti yok bendede sadece gaz sıkıntısı ve kabızlık var ikl başlarda aşırı karın ağrısı vardı geceleri uyuyamıyordum şimdi oda yok
teşekkürederim allahım isteyen herkese nasip etsin inş. transferden öncede sonra da hep karın ağrısı vardı doktorum normal demiştiHayırlı olsun ne güzel gebe olmuşsunuz.Darısı bizim başımıza inşallah.Transferden sonra olmuşmuydu ağrı batma bende hiç bişey yok çünkü
benim herşey yalan oldu 9.gün kanda sıfır çıktıteşekkürederim allahım isteyen herkese nasip etsin inş. transferden öncede sonra da hep karın ağrısı vardı doktorum normal demişti
herşeyin hayırlısı olsun kısmetinizde olmuş olsunbenim herşey yalan oldu 9.gün kanda sıfır çıktı
Hayırlı olsun canim okuyamadım çoğunu ama.bu arada bende Turgut beyin hastasıyım.bir kızım var tüp bebek tedavisiyle.şimdi de dondurulmuşları transfer etti.hayırlısıyla tutar inşallahKayseri acıbadem turgut aydin. Mükemmel bir doktor vve ekiple karsilastimdarisi herkese inşallah canım benim. Sen ne durumdasin
normal canım ben transferden sonra 10 gün boyunca kasık ağrılarıyla uyanıyordum geceleri adet sancısı gibi bel ağrılarım da oldu ama fazla değldi inşallah tutar cnmMerhaba kızlar Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin benim dün transfer yapıldı bugün bel ağrısıyla uyandım şimdide kasıkarım ağrıyor normaldir sizce dün bir bugün iki
Teşekkürler canım sonuç inş pozitifnormal canım ben transferden sonra 10 gün boyunca kasık ağrılarıyla uyanıyordum geceleri adet sancısı gibi bel ağrılarım da oldu ama fazla değldi inşallah tutar cnm
Allah anali babali dinli imali ömürlü hsyirli etsin. Bende dondurdum. Bunu sagsalim alayim kucagima nasipte varsa tekrar transfer yaptircam. 1 yil sonra fln.Hayırlı olsun canim okuyamadım çoğunu ama.bu arada bende Turgut beyin hastasıyım.bir kızım var tüp bebek tedavisiyle.şimdi de dondurulmuşları transfer etti.hayırlısıyla tutar inşallah
Merhaba kızlar Allah hepimize hayırlı bebişler nasip etsin benim dün transfer yapıldı bugün bel ağrısıyla uyandım şimdide kasıkarım ağrıyor normaldir sizce dün bir bugün iki
11 gün sonra test yaptıracam nerde yaptırdın sen kaçıncı denemen canımAminn inşallah en yakın zamanda bebislerimizi kucagimiza alırız benimde c.tesi transfer oldum bu gün uyandgimda kasik ağrısı yoktu korktum sonradan başladı ağrı olmasa sanki olmamış gibi hissediyorum nedense testi ne zaman yaptiracaksin
izmir tınaztepede yaptırdım canım ilk denemem senin11 gün sonra test yaptıracam nerde yaptırdın sen kaçıncı denemen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?