- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Benim üçüncü denemem iki tanesi dbakir vene vidi 3.bahçecide yaptırdımizmir tınaztepede yaptırdım canım ilk denemem senin
Bende polikistik over var esimdede yüzen sperm sayısı azmis o yüzden doktor tüp bebek dedi hayırlısı artık bekliyoruz belirtilerin devam ediyor mu.Benim üçüncü denemem iki tanesi dbakir vene vidi 3.bahçecide yaptırdım
Senin neden olmuyor benim Tüplerim hasarlıydı Dr ameliyatla kapattı tek şansım tüp bebek
İnşallah hayırlısı olsun ara ara kasıkarım da ağrı oluyor bel ağrısı kullandığım ilaçtan olmuş dayanamadım Dr görüştüm crinone jel bel ağrısı yapıyormuş çok korkmuştum neyseki rahatladımBende polikistik over var esimdede yüzen sperm sayısı azmis o yüzden doktor tüp bebek dedi hayırlısı artık bekliyoruz belirtilerin devam ediyor mu.
İnşallah hayırlısı olsun ara ara kasıkarım da ağrı oluyor bel ağrısı kullandığım ilaçtan olmuş dayanamadım Dr görüştüm crinone jel bel ağrısı yapıyormuş çok korkmuştum neyseki rahatladım
Kullaniyorum iğnelerim ClexaneBenimde sol kasigimda ağrı var sürekli doktru arasammi diye dusunmuyo değilim ama biraz daha sabretcem heralde sana hangi ilaçlar verildi iğne kullanıyormusun
Canım hayırlı olsun bebişler in annelerine sıkı sıkı tutunsun lar inşallah6gundur transfer oldu bende ağrılarım çok 4tane embrio transfer edildi
Bizde 4-5 tane transfer yapiyolarCanım hayırlı olsun bebişler in annelerine sıkı sıkı tutunsun lar inşallah
merak ettim neden 4 tane bizde 2 tane transfer ediliyor
İnşallah tutsunlar canım ne güzel istediğin kadar transfer bi bakıma iyi oluyor aslında keşke bizimde böyle imkanımız olsa maşallah canımtane bebek isdiyom hiç birinde kiyamam hepsi tutsun
Canimyaaa sizde 2taneden artık olmaz mı? Siz transferin kaçıncı gunundeziniz?İnşallah tutsunlar canım ne güzel istediğin kadar transfer bi bakıma iyi oluyor aslında keşke bizimde böyle imkanımız olsa maşallah canım
3. Günüm canım bizde artanları donduruyoruz 5 yıla kadar isteyince transfer yapılıyor saklıyoruz anlıyacağınCanimyaaa sizde 2taneden artık olmaz mı? Siz transferin kaçıncı gunundeziniz?
Nasil yani aynı ayda iki tane transffermi yaptılar?Slm arkadaşlar benimde ilk transferimin 6. Günü ikincininde 4. Günü ardisik embriyo transferi yapildi bana 2 tane 3. Gün embriyosu sonra bir tanede blast embriyo transfer edildi. Geceleri dayanilmaz mide yanmalarim oluyor hafif bulanti böyle olan var mi acaba
Nasil yani aynı ayda iki tane transffermi yaptılar?
Bizde de öyle cannim yaaa ama tutma wansi büyük olsun diye çok koya biliyorlar kaç yawindasiniz?3. Günüm canım bizde artanları donduruyoruz 5 yıla kadar isteyince transfer yapılıyor saklıyoruz anlıyacağın
İnwaAllah ki tutunurlar canım yaa Allah hepimizin yüzünü guldursunYok iki gün arayla transfer yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?