transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim üçüncü denemem iki tanesi dbakir vene vidi 3.bahçecide yaptırdım
Senin neden olmuyor benim Tüplerim hasarlıydı Dr ameliyatla kapattı tek şansım tüp bebek
Bende polikistik over var esimdede yüzen sperm sayısı azmis o yüzden doktor tüp bebek dedi hayırlısı artık bekliyoruz belirtilerin devam ediyor mu.

Bende polikistik over var esimdede yüzen sperm sayısı azmis o yüzden doktor tüp bebek dedi hayırlısı artık bekliyoruz belirtilerin devam ediyor mu.
İnşallah hayırlısı olsun ara ara kasıkarım da ağrı oluyor bel ağrısı kullandığım ilaçtan olmuş dayanamadım Dr görüştüm crinone jel bel ağrısı yapıyormuş çok korkmuştum neyseki rahatladım

Benimde sol kasigimda ağrı var sürekli doktru arasammi diye dusunmuyo değilim ama biraz daha sabretcem heralde sana hangi ilaçlar verildi iğne kullanıyormusun

Benimde sol kasigimda ağrı var sürekli doktru arasammi diye dusunmuyo değilim ama biraz daha sabretcem heralde sana hangi ilaçlar verildi iğne kullanıyormusun
Kullaniyorum iğnelerim Clexane
folik asit estrofem bide Coraspin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun

Aaaa yooo bizde 4-5 tane koyuyorlar çok tek ederimmm dizinde bebiwler sıkı sıkı tutunsunlarr annesine Mevlana Celaleddin Ornek yaptı bana tüp bebeyi

Slm arkadaşlar benimde ilk transferimin 6. Günü ikincininde 4. Günü ardisik embriyo transferi yapildi bana 2 tane 3. Gün embriyosu sonra bir tanede blast embriyo transfer edildi. Geceleri dayanilmaz mide yanmalarim oluyor hafif bulanti böyle olan var mi acaba

Nasil yani aynı ayda iki tane transffermi yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…