- 21 Ocak 2016
- 49
- 29
- 3
- 44
İnwaAllah ki tutunurlar canım yaa Allah hepimizin yüzünü guldursun
Evet geçmeyen zaman ne kadar geç geçiyor saatler bile uzuyor gözümdeBelirtiler çok ama ilaçların etkisi de ola bilir o yüzden beklemekten bawqa caremiz yok
Evet yaaa benim 6 günüm kalıyor 7si gidip test yaptırılan ama zaman durdu sanki bu ne yaaa((((Evet geçmeyen zaman ne kadar geç geçiyor saatler bile uzuyor gözümde
İnşallah hayırlı haberlerini alırız Niye arayla yapıldı nerde yaptırdınYok iki gün arayla transfer yapildi
Leke bendede olmadı transferden sonra olabilecek bişey belirti deyil zaten bende pazartesi günü transfer yapıldı hadi hayırlı haberler verelim birbirimizeKizlarrr. Transfer sonrası leke olması mi iyi olmaması mi ? Lutfenn bi akıl verin bana. Pazartesi transfer oldum ne bi belirti var ne bi leke sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Selam. Diyarbakır bahcevi de mi yaptırdınız ? Bende pazartesi transfer oldum bahceci de. İnşallah güzel sonuçlar alirizBenim üçüncü denemem iki tanesi dbakir vene vidi 3.bahçecide yaptırdım
Senin neden olmuyor benim Tüplerim hasarlıydı Dr ameliyatla kapattı tek şansım tüp bebek
Saat kaçta transferin oldu canım :) benim 11.20 de oldu tam . Belki karsilamisizdirLeke bendede olmadı transferden sonra olabilecek bişey belirti deyil zaten bende pazartesi günü transfer yapıldı hadi hayırlı haberler verelim birbirimize
İnşallah hayırlı haberlerini alırız Niye arayla yapıldı nerde yaptırdın
Kullaniyorum iğnelerim Clexane
folik asit estrofem bide Coraspin kullanıyorum sen ne kullanıyorsun
Hadi bakalim inş birbirimizi güzel haberler veririzBana iğne olarak proluton verdi 5 günde 1 tane vuruluyrum jel var folik asit estrofem bide glucophage kullanıyorum
İnşallah canım hayırlısı olur cuma günü Elazığ a geldim ilk gelişim di çok güzeldi ev dönmek istemedimElazig medikal parkta yaptirdim direk 5. Güne bekletip riske atmak istemedi doktorum en iyi 2 tanesini 3. Gün transfer yapalim 5. Gune kaliteli kalirsa tekrar transfer yapariz demişti bir tane kaliteli blast olunca onuda transfer etti şansı arttırmak için bakalım hakkimizda hayirlisi olsun
S
Saat kaçta transferin oldu canım :) benim 11.20 de oldu tam . Belki karsilamisizdir
Canım benim 11.30 da olduS
Saat kaçta transferin oldu canım :) benim 11.20 de oldu tam . Belki karsilamisizdir
Ayy inşallah canım yaa bu gün sanki adet olucakmisim gibi hissediyorum aşağıya zonklama var inşallah hastalanmam yaHadi bakalim inş birbirimizi güzel haberler veririz
Bende de 6 gün transfer olmuwum ama bende de kabızlık var kullandığımız ilaçlardan ola bilirMerhaba arkadaşlar
Cuma günü Fulya Bahçecide transferim oldu sormak istediğim kabızlık gebelik belirtisi midir elimden geldiğince su içiyorum kuru kayısı kuru erik kuru incir tüketiyorum sabahları aç karnına sma yine de kabız oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?