transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlarrr. Transfer sonrası leke olması mi iyi olmaması mi ? Lutfenn bi akıl verin bana. Pazartesi transfer oldum ne bi belirti var ne bi leke sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim

Kizlarrr. Transfer sonrası leke olması mi iyi olmaması mi ? Lutfenn bi akıl verin bana. Pazartesi transfer oldum ne bi belirti var ne bi leke sevineyim mi uzuleyim mi bilemedim
Leke bendede olmadı transferden sonra olabilecek bişey belirti deyil zaten bende pazartesi günü transfer yapıldı hadi hayırlı haberler verelim birbirimize

Benim üçüncü denemem iki tanesi dbakir vene vidi 3.bahçecide yaptırdım
Senin neden olmuyor benim Tüplerim hasarlıydı Dr ameliyatla kapattı tek şansım tüp bebek
Selam. Diyarbakır bahcevi de mi yaptırdınız ? Bende pazartesi transfer oldum bahceci de. İnşallah güzel sonuçlar aliriz

S
Leke bendede olmadı transferden sonra olabilecek bişey belirti deyil zaten bende pazartesi günü transfer yapıldı hadi hayırlı haberler verelim birbirimize
Saat kaçta transferin oldu canım :) benim 11.20 de oldu tam . Belki karsilamisizdir

İnşallah hayırlı haberlerini alırız Niye arayla yapıldı nerde yaptırdın

Elazig medikal parkta yaptirdim direk 5. Güne bekletip riske atmak istemedi doktorum en iyi 2 tanesini 3. Gün transfer yapalim 5. Gune kaliteli kalirsa tekrar transfer yapariz demişti bir tane kaliteli blast olunca onuda transfer etti şansı arttırmak için bakalım hakkimizda hayirlisi olsun

İnşallah canım hayırlısı olur cuma günü Elazığ a geldim ilk gelişim di çok güzeldi ev dönmek istemedim

Slm kızlar.bana da pazar günü transfer yapıldı bahçeci de.beklemek sıkıcı... Ayrıca iğneler çok acıtıyor.kullandığım iğne clexane 06. Hakkımızda hayırlısı

Merhaba arkadaşlar
Cuma günü Fulya Bahçecide transferim oldu sormak istediğim kabızlık gebelik belirtisi midir elimden geldiğince su içiyorum kuru kayısı kuru erik kuru incir tüketiyorum sabahları aç karnına sma yine de kabız oluyorum

Mrb bende yeni üyeyim transferin 9. Günü yarın sonucu alacağım inşallah ben izmir irenbe de tedavi görüyorum 10. Gün test dedi benim Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi dua edin hiç bir şey hissetmiyorum lekelenme de olmadı rahim çizildi ondan mı acaba herkese hayırlı haberler diliyorum

Bende de 6 gün transfer olmuwum ama bende de kabızlık var kullandığımız ilaçlardan ola bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…