- 1 Haziran 2016
- 33
- 14
- 3
- 32
Mrhb kız idrardan n testdemi yapmamisin ?Mrb bende yeni üyeyim transferin 9. Günü yarın sonucu alacağım inşallah ben izmir irenbe de tedavi görüyorum 10. Gün test dedi benim Dondurulmuş 2 embriyo transfer edildi dua edin hiç bir şey hissetmiyorum lekelenme de olmadı rahim çizildi ondan mı acaba herkese hayırlı haberler diliyorum
İnşallah canım hayırlısı olur cuma günü Elazığ a geldim ilk gelişim di çok güzeldi ev dönmek istemedim
Merhaba arkadaşlar
Cuma günü Fulya Bahçecide transferim oldu sormak istediğim kabızlık gebelik belirtisi midir elimden geldiğince su içiyorum kuru kayısı kuru erik kuru incir tüketiyorum sabahları aç karnına sma yine de kabız oluyorum
Kabizlik icin aktivyanin probiyotik yogurdunda tuket hergun cok iyi geliyor rahatlatiyor. Kabiz olmamaya ozen gostermen lazim. Birde sabah kahvaltiyi ayni saatte yap gogurt yulaf kuru kaysi badem ceviz karisimi kahvaltida cok iyi geliyordu canim bunlara dikkat et. Benimde sorunum cok olurdu bunlar tek cozumumdu benim dene muhakkak.Merhaba arkadaşlar
Cuma günü Fulya Bahçecide transferim oldu sormak istediğim kabızlık gebelik belirtisi midir elimden geldiğince su içiyorum kuru kayısı kuru erik kuru incir tüketiyorum sabahları aç karnına sma yine de kabız oluyorum
Peşpeşe yaptırdık demek ki :) hadi hayırlı olsun canım ikimiz içinde.
Dbakir bahçecide yaptırdımÇok güzel elazığ siz nerde yaptirdiniz
İlaçlardan oluyor Dr bana duphalac şurup verdi günde 3 defa bitkisel olduğu için zararı yokmuş sen kendi Dr sor istersenBende de 6 gün transfer olmuwum ama bende de kabızlık var kullandığımız ilaçlardan ola bilir
Test günümüz de aynı o zaman bizim :) inşallah güzel haberler veririz birbirimize . Çok affedersin ama hani transferde fitil verdi ya hemşire o seni de ishal yaptı mi ? Yoksa ben başka biseyden dolayı mi oldum anlayamadım daDbakir bahçecide yaptırdım
Yok banada verdiler ishal oldum ben yinede bugün duphalac şurup içtimTest günümüz de aynı o zaman bizim :) inşallah güzel haberler veririz birbirimize . Çok affedersin ama hani transferde fitil verdi ya hemşire o seni de ishal yaptı mi ? Yoksa ben başka biseyden dolayı mi oldum anlayamadım da
Bana da 16.gün transfer yapıldı.10 Haziran test günüm. İnşallah hepimiz güzel haberler alırızBende bugün içtim kabiz olmayayım sonrasında diye. Test günün ne zaman benimki 9 haziran . Adetinin 19. Günü transfer yaptı bana zeki bey nedense
Benim adetin 15. günü yapıldı test günüm 10 haziranBende bugün içtim kabiz olmayayım sonrasında diye. Test günün ne zaman benimki 9 haziran . Adetinin 19. Günü transfer yaptı bana zeki bey nedense
Hepimizin test günü aynı hadi hayırlısı olsunBana da 16.gün transfer yapıldı.10 Haziran test günüm. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız
Lale hanım siz d.bakır bahçeci mi tedavi oluyorsunuz
Evet canım zeki beydeLale hanım siz d.bakır bahçeci mi tedavi oluyorsunuz
Benimde 30 mayıs transfer günüm 11 haziran test günümKaçıncı gün emryosu olduğuna göre değişiyor sanırım transfer günü. Benim transferim 30 mayisti. Test günüm 9 haziran inşallah
Sen d.bakır dayı yaptınCevaplar için teşekkür ederim ev yapımı yoğurt aslında en güzel probiyotikdir yoğurdumu kendim yaptığım için her gün tüketiyorum bunun için doktorumun duphalac isimli şurup vermişti son çare bugün onu içtim çok şükür iyi geldi
İstanbul Fulya bahçeci de yaptırdımSen d.bakır dayı yaptın
Bu arada benimde test günüm 10 haziranBenimde 30 mayıs transfer günüm 11 haziran test günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?