transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Mrhb kız idrardan n testdemi yapmamisin ?

Benim doktorum magnezi calsine kullan dedi kabiz olursan ben de 3 günde bir içiyorum çok şükür bir sorunum yok

Kabizlik icin aktivyanin probiyotik yogurdunda tuket hergun cok iyi geliyor rahatlatiyor. Kabiz olmamaya ozen gostermen lazim. Birde sabah kahvaltiyi ayni saatte yap gogurt yulaf kuru kaysi badem ceviz karisimi kahvaltida cok iyi geliyordu canim bunlara dikkat et. Benimde sorunum cok olurdu bunlar tek cozumumdu benim dene muhakkak.

Dbakir bahçecide yaptırdım
Test günümüz de aynı o zaman bizim :) inşallah güzel haberler veririz birbirimize . Çok affedersin ama hani transferde fitil verdi ya hemşire o seni de ishal yaptı mi ? Yoksa ben başka biseyden dolayı mi oldum anlayamadım da

Yok banada verdiler ishal oldum ben yinede bugün duphalac şurup içtim

Son düzenleme:
Bende bugün içtim kabiz olmayayım sonrasında diye. Test günün ne zaman benimki 9 haziran . Adetinin 19. Günü transfer yaptı bana zeki bey nedense

Bende bugün içtim kabiz olmayayım sonrasında diye. Test günün ne zaman benimki 9 haziran . Adetinin 19. Günü transfer yaptı bana zeki bey nedense
Bana da 16.gün transfer yapıldı.10 Haziran test günüm. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız

Kaçıncı gün emryosu olduğuna göre değişiyor sanırım transfer günü. Benim transferim 30 mayisti. Test günüm 9 haziran inşallah

Cevaplar için teşekkür ederim ev yapımı yoğurt aslında en güzel probiyotikdir yoğurdumu kendim yaptığım için her gün tüketiyorum bunun için doktorumun duphalac isimli şurup vermişti son çare bugün onu içtim çok şükür iyi geldi

Sen d.bakır dayı yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…