transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Hepiniz test gününüzde en güzel sonuçları alırsınız ins.12 gün beklemek çok zor ama belirti arayarak beklemek cok daha zor.kendini dinleyen biri olarak hep belirti aradım hatta olmadı dedim.belirti olarak bariz belirti yaşadıgım ben epey zayıfım karnımın alt kısmı belirgin bir şekilde sertleşmişti ve transferden sonraki 4.gün rahim içinde kasılma olmuştu ben anlamıştım aslında ama konduramadım.herkeste aynı olmuyor.rabbim sizleride kavuştursun tez zamanda ins

Canlar sizde belirtiler başladım benim ara ara kasıkarım ağrıyor bel ağrım vardı bugün pek yok sizde durumlar nasıl

Bende de tık yok canım. Hafif kasik ağrısı oluyordu o kadar bide karnım şişti ve aciyo biraz iğneden dolayı oda sanırım.. ha bide progesterendan dolayı göğüslerin şişti biraz

Bende de tık yok canım. Hafif kasik ağrısı oluyordu o kadar bide karnım şişti ve aciyo biraz iğneden dolayı oda sanırım.. ha bide progesterendan dolayı göğüslerin şişti biraz
Bendede ara ara kasık ağrısı oluyor
Ay progesteron demeyin bana önceki iki denememde kullanmıştım neyseki bu Dr vermedi elini öpüp başıma koyacaktır nerdeyse

Bendede ara ara kasık ağrısı oluyor
Ay progesteron demeyin bana önceki iki denememde kullanmıştım neyseki bu Dr vermedi elini öpüp başıma koyacaktır nerdeyse
Aaa zeki bey her hastaya vermiyor mu progesteron çok şaşırdım . Bana neden verdi ki acaba. Evet çok ağır bi ilaç çok baş ağrısı yapıyor bende de

Arkadaşlar selam nasılsınız bende de belirtiler kasiklarimdaa ağrı var awagi hissede gerginlik var giysilerinde damarlar uze çıkmış agriyorrr ne biliyor ya saniyom ki tutmuw
Canim öncelikle hayırlısı olsun bu söylediğin şikayetler kullandığın ilaçların yan etkiside olabilir bende 4 defa tüp bebek denedim 2 tanesi tuttu 1 oğlum var ikinci oğluma hamleyi hayırlısı ise seninde tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…