- 16 Ekim 2015
- 842
- 927
- 33
- 43
Hayırlısı olsun canımİstanbul Fulya bahçeci de yaptırdım
Dbakir bahçecide yaptırdım
Bendede ara ara kasık ağrısı oluyorBende de tık yok canım. Hafif kasik ağrısı oluyordu o kadar bide karnım şişti ve aciyo biraz iğneden dolayı oda sanırım.. ha bide progesterendan dolayı göğüslerin şişti biraz
Aaa zeki bey her hastaya vermiyor mu progesteron çok şaşırdım . Bana neden verdi ki acaba. Evet çok ağır bi ilaç çok baş ağrısı yapıyor bende deBendede ara ara kasık ağrısı oluyor
Ay progesteron demeyin bana önceki iki denememde kullanmıştım neyseki bu Dr vermedi elini öpüp başıma koyacaktır nerdeyse
Bilmem iğne verdi demi progestan başka hangi ilaçları verdiAaa zeki bey her hastaya vermiyor mu progesteron çok şaşırdım . Bana neden verdi ki acaba. Evet çok ağır bi ilaç çok baş ağrısı yapıyor bende de
Canım estrofem folik asit Coraspin crinono jel ve Clexane iğne kullanıyorumSiz hangi ilaçları iciyosunuz? Ben güne 1tane Protestan iğnesi. Cardio Aspirin, folic acid, eutiroks estroferm bide progeffik jel
Canim öncelikle hayırlısı olsun bu söylediğin şikayetler kullandığın ilaçların yan etkiside olabilir bende 4 defa tüp bebek denedim 2 tanesi tuttu 1 oğlum var ikinci oğluma hamleyi hayırlısı ise seninde tutar inşallahArkadaşlar selam nasılsınız bende de belirtiler kasiklarimdaa ağrı var awagi hissede gerginlik var giysilerinde damarlar uze çıkmış agriyorrr ne biliyor ya saniyom ki tutmuw
Pazar günü de yapıyormuSlm kızlar.bana da pazar günü transfer yapıldı bahçeci de.beklemek sıkıcı... Ayrıca iğneler çok acıtıyor.kullandığım iğne clexane 06. Hakkımızda hayırlısı
Progesteron embriyonun daha iyi tutunmasini sağlıyorBendede ara ara kasık ağrısı oluyor
Ay progesteron demeyin bana önceki iki denememde kullanmıştım neyseki bu Dr vermedi elini öpüp başıma koyacaktır nerdeyse
Progestan jel verdi vajinadan. Estofem coraspin.folik asit.clexane iğne verdi canım sana neler verdiBilmem iğne verdi demi progestan başka hangi ilaçları verdi
Diyarbakır bahceci pazar günü yapmıyor transfer cunki benimki pazara denk geliyordu tatil diye pazartesi yaptı 19. Gün yani normalde 18. Gün olmaliydiPazar günü de yapıyormu
Merhaba Azur Hg hayırlısı olur inşallahMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyimbenim de 30 mayista transferim oldu test günüm 11 haziran
Hayırlı olsun canım benim de 30 mayis da oldu transfer inşallah hepimizin yüzü güler :) 3. Gün emryosumuydi seninkiMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyimbenim de 30 mayista transferim oldu test günüm 11 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?