- 31 Mayıs 2016
- 33
- 33
- 3
- 38
İnsallah hepimizin yüzü güler:)Merhaba Azur Hg hayırlısı olur inşallah
Estrofem Coraspin folik asit crinone jel clexane iğne kullanıyorum benProgestan jel verdi vajinadan. Estofem coraspin.folik asit.clexane iğne verdi canım sana neler verdi
Evet canım 3.gün embriyosuHayırlı olsun canım benim de 30 mayis da oldu transfer inşallah hepimizin yüzü güler :) 3. Gün emryosumuydi seninki
3. Yada 5.gün olmasindan kaynaklanıyor sanırımHepimiz aynı gün transfer olmuşuz ama test günlerimiz başka kızlar
Doğru valla saatlerle oluyor bizim tedavimizAslında pazsrlarida olmasi gerekli çünkü haşhaş bir konu bence gününü kaçırmamak lazim
Senin test günün ne xamanHepimiz aynı gün transfer olmuşuz ama test günlerimiz başka kızlar
Kuzumm zaten o jel progesteron ya :) bende onu kullaniyor7mEstrofem Coraspin folik asit crinone jel clexane iğne kullanıyorum ben
Benim 5. Gün embiriyosu ama bende 12. Gün test yaptırdım3. Yada 5.gün olmasindan kaynaklanıyor sanırım
Benimki 9 haziran canimSenin test günün ne xaman
Bazı merkezler geç tutunma olabileceğinden geç yapılmasını doğru buluyor. Sen hamilemisin cnm?test yaptım dedin deBenim 5. Gün embiriyosu ama bende 12. Gün test yaptırdım
Evet benimde 3 . gün emryosu 30 mayıs transfer yapıldı test 11 haziran demekki fark ediyor inşallah hepimiz pozitif yazışırız canlar3. Yada 5.gün olmasindan kaynaklanıyor sanırım
İnwAllahda ama kullandığım ilaçları daha öncede kullandım bu kadarı olmuyoduCanim öncelikle hayırlısı olsun bu söylediğin şikayetler kullandığın ilaçların yan etkiside olabilir bende 4 defa tüp bebek denedim 2 tanesi tuttu 1 oğlum var ikinci oğluma hamleyi hayırlısı ise seninde tutar inşallah
Evet canım 17 haftalik hamileyimBazı merkezler geç tutunma olabileceğinden geç yapılmasını doğru buluyor. Sen hamilemisin cnm?test yaptım dedin de
Ayy çok sevindim Allahım kucağına almayı nasip etsin, bize de pozitifi görmeyi nasip etsinEvet canım 17 haftalik hamileyim
Bi önceki progestan iğne ve progestan fitil vermişti mahfolmuştu iğne yerleri sabah akşam yapıyordum öyle tatlı bi kaşıntısı vardı anlatılmaz ancak yaşanır düğüm düğüm olmuştu iğne yerleri bu jel çok iyi hiç sıkıntı yok çok rahatımKuzumm zaten o jel progesteron ya :) bende onu kullaniyor7m
Hadi hayırlısı benimle aynı gün inşallah pozitif yazışırızMerhaba arkadaşlar aranızda yeniyimbenim de 30 mayista transferim oldu test günüm 11 haziran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?