İnşaallah canım, benim 2.denemem senin?Hadi hayırlısı benimle aynı gün inşallah pozitif yazışırız
Doğru valla saatlerle oluyor bizim tedavimiz
bende aşırı baş ağrısı ve uyku yapıyor bu jel . Ama buda geçer yeterki güzel sonuç alalımBi önceki progestan iğne ve progestan fitil vermişti mahfolmuştu iğne yerleri sabah akşam yapıyordum öyle tatlı bi kaşıntısı vardı anlatılmaz ancak yaşanır düğüm düğüm olmuştu iğne yerleri bu jel çok iyi hiç sıkıntı yok çok rahatım
Evet canım pazar günü transfer yapıldı saat 11.30 hatta benden önce zeki bey bir opu işlemi yaptı.tetkiklerim yapılmıştı.progesteronum da 0,1 olunca c.tesi Süreyya hanım aradı 10:30 randevu verdi.bir de şehir dışıdan geliyorum.ve bu sayfanın amacı bilgi paylaşımı kimseyi yanıltmsk değil arkadaşlar. Şüphesi olan bahçecide süreyya hanım ve fatms hemşire ile görüşsün lütfen...Diyarbakır bahceci pazar günü yapmıyor transfer cunki benimki pazara denk geliyordu tatil diye pazartesi yaptı 19. Gün yani normalde 18. Gün olmaliydi
Canım öyle bişeyin söz konusu bile deyil benide pazar günü fatma hemşire aradı pazartesi 10.30 da randevu verdi bende şehir disindan gidiyorum son derece ilgili bi ekip ayrıca Dr zeki bey çok içten ve samimiBe
Evet canım pazar günü transfer yapıldı saat 11.30 hatta benden önce zeki bey bir opu işlemi yaptı.tetkiklerim yapılmıştı.progesteronum da 0,1 olunca c.tesi Süreyya hanım aradı 10:30 randevu verdi.bir de şehir dışıdan geliyorum.ve bu sayfanın amacı bilgi paylaşımı kimseyi yanıltmsk değil arkadaşlar. Şüphesi olan bahçecide süreyya hanım ve fatms hemşire ile görüşsün lütfen...
Bende pazar olacaktım ama pazartesi yapalım dediler . Ve adetimin 19. Günü oldum. Ben yaşadığım şeyi söylüyorum siz neyin pesindesiniz ?Be
Evet canım pazar günü transfer yapıldı saat 11.30 hatta benden önce zeki bey bir opu işlemi yaptı.tetkiklerim yapılmıştı.progesteronum da 0,1 olunca c.tesi Süreyya hanım aradı 10:30 randevu verdi.bir de şehir dışıdan geliyorum.ve bu sayfanın amacı bilgi paylaşımı kimseyi yanıltmsk değil arkadaşlar. Şüphesi olan bahçecide süreyya hanım ve fatms hemşire ile görüşsün lütfen...
Tebrikler canım hamilesin büyük olasılıkla umarım sonuna kadar devam ederKızlar merhaba lütfrn acil bakınbugun transferimin 5.günü ve esim yurt dısına cıkacagı için brkleyemeden evde transferin 3.günü test yaptı ve ikinci çizgi hafif pembe cıktı yıne dayanamadı ve 4.gün sabah yani dün kanda gebelik testi yaptırdık oda 8,80 cıktı sizce bu sonuclar ilaçlardan olabilirmi? Biliorum cok erkendi ama ilk denememiz ve cok korkuoruz sag kasıgım ara ara cok batıo adet olcakmısım gbi sancıda var ne olur birileri beni rahatlatsın
Valla arkadaşlar birşeyin peşinde değilim sadece sürecimi anlattım.ben de pazar günü çağırmalarına şaşırmıştım ama tam ekip ordaydılar hatta pazar günü çok ilgilenilmez sanmıştım ama yanılmışım.yine söylüyorum benimle birebir fatma hanım ilgilendi.Bende pazar olacaktım ama pazartesi yapalım dediler . Ve adetimin 19. Günü oldum. Ben yaşadığım şeyi söylüyorum siz neyin pesindesiniz ?
. Kizim tebrikler hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsinKızlar merhaba lütfrn acil bakınbugun transferimin 5.günü ve esim yurt dısına cıkacagı için brkleyemeden evde transferin 3.günü test yaptı ve ikinci çizgi hafif pembe cıktı yıne dayanamadı ve 4.gün sabah yani dün kanda gebelik testi yaptırdık oda 8,80 cıktı sizce bu sonuclar ilaçlardan olabilirmi? Biliorum cok erkendi ama ilk denememiz ve cok korkuoruz sag kasıgım ara ara cok batıo adet olcakmısım gbi sancıda var ne olur birileri beni rahatlatsın
Aminn inşlhhh tsk ederim yarın bi daha ysptırcam test sonucu cok merak edıorumTebrikler canım hamilesin büyük olasılıkla umarım sonuna kadar devam eder
Aminn cok tsk ederim inşlhh dedgnz gibidir. Kizim tebrikler hamilesin Allah kucağına almayı nasip etsin
Canim daha çok erken test için tam belli olmasi için en az 10 gün beklemek gerekirKızlar merhaba lütfrn acil bakınbugun transferimin 5.günü ve esim yurt dısına cıkacagı için brkleyemeden evde transferin 3.günü test yaptı ve ikinci çizgi hafif pembe cıktı yıne dayanamadı ve 4.gün sabah yani dün kanda gebelik testi yaptırdık oda 8,80 cıktı sizce bu sonuclar ilaçlardan olabilirmi? Biliorum cok erkendi ama ilk denememiz ve cok korkuoruz sag kasıgım ara ara cok batıo adet olcakmısım gbi sancıda var ne olur birileri beni rahatlatsın
Arkadaslar çok üzülerek söylüyorum elbet arkadasida korkutma istemiyorum düşük beta hcg sonucu başka anlama da gelebilir lütfen hemen umitlenmeyin ki sonra hüsrana uğraması benim bir önce ki denemem de bende erken sevindim ama malesef dış gebelik oldu sonra çok üzüldüm lütfen düşünmeye çalış
12. Gün test yapıldı ve 2000 civarında çıktı şimdi hatirlayamiyorum 17 haftalik hamleyim 5. Gün embiriyosu transfer edilmişti dış gebelik olan ise tam hatirlayamiyorum ama 600 civarında çıkmıştı onuda 12. Gün test yaptirmistikSiz kacıncı gün test yaptınız ve sonuc kac cıktı ve kac embrio transferi yapıldı
Bana 3.gün 2 embrio transferi ve 4.gün 8.80 cıktı
Ya efendim benim transferin 7ci günü kendimi kaç gündür iyi hiss etmiyorum ya ağrılarım var geceleri uyuyamiyorum 4embrio transfer edildi 23 yawindayim2 embiroyo transfer oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?