Dış gebelik te olabilir kimyasal da olabilir!Arkadaslar çok üzülerek söylüyorum elbet arkadasida korkutma istemiyorum düşük beta hcg sonucu başka anlama da gelebilir lütfen hemen umitlenmeyin ki sonra hüsrana uğraması benim bir önce ki denemem de bende erken sevindim ama malesef dış gebelik oldu sonra çok üzüldüm lütfen düşünmeye çalış
4.gün çok normal 6.gün implantasyon olmuş değer yeni yükselmeye başlamışSiz kacıncı gün test yaptınız ve sonuc kac cıktı ve kac embrio transferi yapıldı
Bana 3.gün 2 embrio transferi ve 4.gün 8.80 cıktı
Nasıl yani? Transferden sonra ki 4.gün de mi? Yoksa embriyo 4.gunundeyken mi?Siz kacıncı gün test yaptınız ve sonuc kac cıktı ve kac embrio transferi yapıldı
Bana 3.gün 2 embrio transferi ve 4.gün 8.80 cıktı
Bende de ağrı sızı hiç belirti yok, ilk tedavimde de hic belirtim yoktu negatif oldu korkuyorum bu da öyle olacak diye üffffBugün neler hissediyoruz kızlar :) bende hiç bi ağrı sizi yok kasiklarimda da yok . Bu kötü bişey mi ? Çok twdirginim
Evet tarnsferden sonraki 4.gün kanda gebelik testi 8.80 cıktı sevineyimmi bilmiyorumNasıl yani? Transferden sonra ki 4.gün de mi? Yoksa embriyo 4.gunundeyken mi?
Bende çok korkuyorum zerre ağrı sizi yok bende deBende de ağrı sızı hiç belirti yok, ilk tedavimde de hic belirtim yoktu negatif oldu korkuyorum bu da öyle olacak diye üffff
Hayırlı olsun canım çok sevindim senin adına. Her gün mu test yaptın :) peki hiç bi belirtin oldu mu transferden sonramerhaba arkadaşlar. çok şükür tüp bebekle hamile kaldım. siz öncelikle şunu söyleyeyim, içinizi rahat tutun. ve olacak deyin ve buna inanın. ben transferden sonraki gün evde test yapmaya başladım. negatif çıksada üzülmeyecektim içimde rahattı açıkçası. olmazsa olmaz dedim. 5.gün idrarda pozitifi gördüm şükürler olsun. 7.gün ise kan verdim değerim 75 çıktı. hergün evde yaptıgım testlerde çizgi koyulaştı ve 10.gün yeniden kan verdim değerim 355 çıktı ve katlanarak devam etti. inancınızı asla yitirmeyin ve stresli ortamlardan uzak durun. ve ne transferde nede sonrasında yanımda kimseyi istemedim. evde öyle çok dinlenmedim ve hayatımada devam ettim.
Dış gebelik yada kimyasal gebelik normal gebelikten çok farklı ve ya dusukle sonladiriliyor yada kurtajla sonlandiriliyor gebelik yani işlem başarısız oluyor canım benim kürtaj tehlikeli olduğu için düşük yapmak zorunda kaldimDış gebelik te olabilir kimyasal da olabilir!
Sonuç olarak hamile olmuyor mu?
Değeri test zamanına göre normal bence
Evet tarnsferden sonraki 4.gün kanda gebelik testi 8.80 cıktı sevineyimmi bilmiyorum
Bence sevin canım ben hayatimda hiç 1 yada 2 bile görmedim hep 0 dı. Birşey var ki değerin erkenden 8 cıkmış. Bence hamilesinEvet tarnsferden sonraki 4.gün kanda gebelik testi 8.80 cıktı sevineyimmi bilmiyorum
Allahım hayırlısıyla bize de tattırsın bu mutluluğu inşallahBende çok korkuyorum zerre ağrı sizi yok bende de
Evet canım çok haklısın.ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.12. gün değerim 30,5 di 14.gün 5 e düştü.meğersem prengly in etkisiymiş.Canim moralini bozmak istemem ama catlatma ignesinin etkisi olabilir çünkü vurulduktan 12. Gun sonra ancak sifirlaniyor kanda
Kizlar merhaba bende tup bebekle hamile kaldım. 3. Gun embriyosuydu iki tane transfer oldu biri tuttu çok şükür. Belirti olarak pazartedj yumurtalarim toplandi toplama gununden kaynakli kasik agrim vardi persembe transferim oldu ve agrim ertesi gun kalmadi. Sonra hic bir agri batma ne bileyim yasamadim. Moralimi yuksrk tuttum cok inandim oalcagina ananas ve kabak cekirdegi tukettim gunluk. Birde gunluk yasin ve meryem suresi okudm. Kendimce tecrubelerim yazmak istedim. Insallah en yakın zamanada tedaviniz hayırlı olumlu sonuclarnir. Bana da dua edin olur mu zamaninda sıkıntısız alayim yavrumu kucagima
İlk denemeni nerde yapmıştım canımEvet canım çok haklısın.ilk denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı.12. gün değerim 30,5 di 14.gün 5 e düştü.meğersem prengly in etkisiymiş.
Ay inanmıyorum neden vene vidi de yaptıranların biride çıkıp benim gebelik oluştu demez bende iki defa aynı hatayı yaptım ilk yaptığım da bana sağlıksız olduğu için tutmadı dedi zaten 2. aradım kendilerini doğru dürüst cvp vermediler bana kaçar gibi konuştular benimle senin kaçıncı deneme canımCanım veni vidi de yapmıştım.transfer sonrası farklı üç iğne vermişti doktor.geçen Aralık ayı.
Amin canım aminnnAllahım hayırlısıyla bize de tattırsın bu mutluluğu inşallah
Hayırlı olsun canım senin adına çok sevindim darısı bizlerin başına inşallah bize de dua et lutfen. Senin de Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzucugunuKizlar merhaba bende tup bebekle hamile kaldım. 3. Gun embriyosuydu iki tane transfer oldu biri tuttu çok şükür. Belirti olarak pazartedj yumurtalarim toplandi toplama gununden kaynakli kasik agrim vardi persembe transferim oldu ve agrim ertesi gun kalmadi. Sonra hic bir agri batma ne bileyim yasamadim. Moralimi yuksrk tuttum cok inandim oalcagina ananas ve kabak cekirdegi tukettim gunluk. Birde gunluk yasin ve meryem suresi okudm. Kendimce tecrubelerim yazmak istedim. Insallah en yakın zamanada tedaviniz hayırlı olumlu sonuclarnir. Bana da dua edin olur mu zamaninda sıkıntısız alayim yavrumu kucagima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?