Kayseri memorial tup bebek merkezinde yapildi.İlk denemeni nerde yapmıştım canım
Canım Hayırlısı olsun inşallahKayseri memorial tup bebek merkezinde yapildi.
Bende su an veni vidi de 2.denememdeyim bakalım bu sefer tutacak mi çok merak ediyorumAy inanmıyorum neden vene vidi de yaptıranların biride çıkıp benim gebelik oluştu demez bende iki defa aynı hatayı yaptım ilk yaptığım da bana sağlıksız olduğu için tutmadı dedi zaten 2. aradım kendilerini doğru dürüst cvp vermediler bana kaçar gibi konuştular benimle senin kaçıncı deneme canım
Canım ilki veni vidi vandaki doktorum beni yönlendirmişti.ikinci denemem zeki akkum.pazar transferim oldu.10 Haziran sonuç.ama şunu samimiyetle söylebilrim zeki by tedavinin hakkını verdi.veni vidideki transferimi düşündükçe şüpheleniyorum acaba yaptılar mı gerçekten??? Bahçeci afedersiniz 3 defa idrar torbası nı kontrol etti.veni vidi resmen şansına transfer yapıyorAy inanmıyorum neden vene vidi de yaptıranların biride çıkıp benim gebelik oluştu demez bende iki defa aynı hatayı yaptım ilk yaptığım da bana sağlıksız olduğu için tutmadı dedi zaten 2. aradım kendilerini doğru dürüst cvp vermediler bana kaçar gibi konuştular benimle senin kaçıncı deneme canım
Çok sevindim hayirli olsun Allahlım kucağına almayi nasip etsin :)Kizlar merhaba bende tup bebekle hamile kaldım. 3. Gun embriyosuydu iki tane transfer oldu biri tuttu çok şükür. Belirti olarak pazartedj yumurtalarim toplandi toplama gununden kaynakli kasik agrim vardi persembe transferim oldu ve agrim ertesi gun kalmadi. Sonra hic bir agri batma ne bileyim yasamadim. Moralimi yuksrk tuttum cok inandim oalcagina ananas ve kabak cekirdegi tukettim gunluk. Birde gunluk yasin ve meryem suresi okudm. Kendimce tecrubelerim yazmak istedim. Insallah en yakın zamanada tedaviniz hayırlı olumlu sonuclarnir. Bana da dua edin olur mu zamaninda sıkıntısız alayim yavrumu kucagima
Malesef ilki de aynı yerde pek umutlu değilim zaten nasipse olurcanım kusura bakma canım inşallah tutar belli olmaz belkide benim zamanı değilmiş ilk denemeni nerde yapmıştın
Canım benim 4 defa kontrol edildi idrar ölçülerle boşaltıldı benide Dr gönderdi vene vidi ye zeki bey ve ekibi çok mükemmel insanlar Allah kendilerinden razı olsunCanım ilki veni vidi vandaki doktorum beni yönlendirmişti.ikinci denemem zeki akkum.pazar transferim oldu.10 Haziran sonuç.ama şunu samimiyetle söylebilrim zeki by tedavinin hakkını verdi.veni vidideki transferimi düşündükçe şüpheleniyorum acaba yaptılar mı gerçekten??? Bahçeci afedersiniz 3 defa idrar torbası nı kontrol etti.veni vidi resmen şansına transfer yapıyor
İnşallah canım Allah verdiğin emekleri boşa çıkarmasın canım Moralini bozma Nasip se olur bakma sen benim kısmet degildi olmadıMalesef ilki de aynı yerde pek umutlu değilim zaten nasipse olur
Canım eğer mardindeysen mardindeki doktorlar veni vidi den komisyon alıyor sanırım cunki her hastayı oraya yonlediriyor hatta randevularini bile ayarlıyorlar bana aşılama randevusu almıştı mardin de bi doktor sinir olmustumCanım benim 4 defa kontrol edildi idrar ölçülerle boşaltıldı benide Dr gönderdi vene vidi ye zeki bey ve ekibi çok mükemmel insanlar Allah kendilerinden razı olsun
Canım eğer mardindeysen mardindeki doktorlar veni vidi den komisyon alıyor sanırım cunki her hastayı oraya yonlediriyor hatta randevularini bile ayarlıyorlar bana aşılama randevusu almıştı mardin de bi doktor sinir olmustum[/QUOTE
Canım ben kızıltepe den gittim doktor komisyon alıyor bide slm söyle benim adımı ver sanki bedavaya slm gönderiyor
Ben kızıltepe den gittim Dr komisyon alıyor tabi çok geç anladım vene vidi de başarısız 2 denemeden sonra kendisine bahçeciye gideceğimi söyledim yok Bülent traş git selamımı söyle sanki bedavaya slm söylüyor Bülent beye gittim oda tüplerimi bağladı adamlar üzerimizden ticaret yapıyorlar orda bi tüp bebek parası daha bayıldık evimize geldik bakalım her şey çok iyi yolundatest gününü bekliyorum hayırlısı diyelim sen nerde yaptın
Beni de mardindeki doktorum yönlendirdi hersey dediğin gibi randevu aldı her seferinde kontrol etti rapor verdi biz de ilgileniyorlar sanıyoruz kim kime yardımcı oluyor ki bu zamanda çıkarı olmadan, haklısın vallaCanım eğer mardindeysen mardindeki doktorlar veni vidi den komisyon alıyor sanırım cunki her hastayı oraya yonlediriyor hatta randevularini bile ayarlıyorlar bana aşılama randevusu almıştı mardin de bi doktor sinir olmustum
Beni de mardindeki doktorum yönlendirdi hersey dediğin gibi randevu aldı her seferinde kontrol etti rapor verdi biz de ilgileniyorlar sanıyoruz kim kime yardımcı oluyor ki bu zamanda çıkarı olmadan, haklısın valla
MardinNerde tedavi görüyorsun
Hayırlısı canım sen aşılama mı yaptınMardin
Yok hiç aşılama yapmadım. Bu 2.tüp denemem. Senin?Hayırlısı canım sen aşılama mı yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?