transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende su an veni vidi de 2.denememdeyim bakalım bu sefer tutacak mi çok merak ediyorum

Canım ilki veni vidi vandaki doktorum beni yönlendirmişti.ikinci denemem zeki akkum.pazar transferim oldu.10 Haziran sonuç.ama şunu samimiyetle söylebilrim zeki by tedavinin hakkını verdi.veni vidideki transferimi düşündükçe şüpheleniyorum acaba yaptılar mı gerçekten??? Bahçeci afedersiniz 3 defa idrar torbası nı kontrol etti.veni vidi resmen şansına transfer yapıyor

Çok sevindim hayirli olsun Allahlım kucağına almayi nasip etsin :)

Hamile kalan herkese hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin. Darısı da biz bekleyenlerin başına

canım kusura bakma canım inşallah tutar belli olmaz belkide benim zamanı değilmiş ilk denemeni nerde yapmıştın

Canım benim 4 defa kontrol edildi idrar ölçülerle boşaltıldı benide Dr gönderdi vene vidi ye zeki bey ve ekibi çok mükemmel insanlar Allah kendilerinden razı olsun

Son düzenleme:
Kızlar ağrı falan oluyomu? Benim transferin 7ci gunu idrar testi yaptım tek çizgi( bundan sonra umut ola bilirmiki tutulduğuna?

merhabalar 31 mayısta transferim yapıldı ilk defa 1 yumurtam vardı su gibi akıntım var bel agrımda var ama iğnelerin ağrısımı belim kendi mi ağrıyor kestiremiyorum birde ben adet olacağım azaman göğüslerim cok agrır bu şekilde belirtilşeri olup hamile kalan varmı hepinizin kucağı dolsun inşallah

Canım benim 4 defa kontrol edildi idrar ölçülerle boşaltıldı benide Dr gönderdi vene vidi ye zeki bey ve ekibi çok mükemmel insanlar Allah kendilerinden razı olsun
Canım eğer mardindeysen mardindeki doktorlar veni vidi den komisyon alıyor sanırım cunki her hastayı oraya yonlediriyor hatta randevularini bile ayarlıyorlar bana aşılama randevusu almıştı mardin de bi doktor sinir olmustum

Da

Ben kızıltepe den gittim Dr komisyon alıyor tabi çok geç anladım vene vidi de başarısız 2 denemeden sonra kendisine bahçeciye gideceğimi söyledim yok Bülent traş git selamımı söyle sanki bedavaya slm söylüyor Bülent beye gittim oda tüplerimi bağladı adamlar üzerimizden ticaret yapıyorlar orda bi tüp bebek parası daha bayıldık evimize geldik bakalım her şey çok iyi yolundatest gününü bekliyorum hayırlısı diyelim sen nerde yaptın

Beni de mardindeki doktorum yönlendirdi hersey dediğin gibi randevu aldı her seferinde kontrol etti rapor verdi biz de ilgileniyorlar sanıyoruz kim kime yardımcı oluyor ki bu zamanda çıkarı olmadan, haklısın valla

Beni de mardindeki doktorum yönlendirdi hersey dediğin gibi randevu aldı her seferinde kontrol etti rapor verdi biz de ilgileniyorlar sanıyoruz kim kime yardımcı oluyor ki bu zamanda çıkarı olmadan, haklısın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…