Aynen beni de :)Beni de mardin park da meral hanım yonlendirmisyi veni vidi ye
Benim bi aşılama iki başarısız tüp bebek vene vidi de bu 3. bahçecide yaptık çok iyi bi tedavi geçirdim gerisi Allaha kaldı inş tutarYok hiç aşılama yapmadım. Bu 2.tüp denemem. Senin?
Insallah son tedavin olur pozitifi görürsün hayırlısıyla, ben de son şans verdim veni ye bu kez de olmazsa başka yere gidicemBenim bi aşılama iki başarısız tüp bebek vene vidi de bu 3. bahçecide yaptık çok iyi bi tedavi geçirdim gerisi Allaha kaldı inş tutar
Var canım iğneyi vurduktan sonra kolonyali pamuğu 2 dk bastır vurduğun yere morarma olmuyor :)ya arkadaşlar clexsane igneler gobegimi mosmor etti.bildiginnniz bir yontem var mi morarmamasi icin
Senin sorun ne neden olmuyorInsallah son tedavin olur pozitifi görürsün hayırlısıyla, ben de son şans verdim veni ye bu kez de olmazsa başka yere gidicem
sonradan geçiyor morluklar panik yapmaya arkadaşlar clexsane igneler gobegimi mosmor etti.bildiginnniz bir yontem var mi morarmamasi icin
Evet moluklar zamanla geçiyor ama göbek çevresinde dört parmak ölçüyorum. O da morluklara denk geliyor.enjeksiyon sonrasi pamukla bastırmak da fayda etmiyorsonradan geçiyor morluklar panik yapma
Rezerv az benim baska sebep yok. Senin?Senin sorun ne neden olmuyor
Ben 2.tüp bebek tedavimdeyim 50 den fazla göbekten iğne yapmışımdır her seferinde pamukla basıyorum sert bi sekilde 2 dk hic kaldırmadan ne morarma ne kizarma izi bile belli degil üstelik beyaz tenliyim :)Evet moluklar zamanla geçiyor ama göbek çevresinde dört parmak ölçüyorum. O da morluklara denk geliyor.enjeksiyon sonrasi pamukla bastırmak da fayda etmiyor
Canım çatlatma.ignesinin etkisi degildir umarım, insallah hamilesindirBugün transferimin 7. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sabah yine yapacağım test günüme 1 hafta var 5. Gün embriyosu olunca sanırım erken sonuç veriyor
Ateş olmuyor ama bel ağrısından ölcem sanırım 3. Günüm transferde başka belirti yokmuSizin atewiniz oluyomu benimde transferin 7ci günü benim atewim oluyor ya kimsede yle oluyomu
Catlatma iğnesi mi yapılıyor ki canım? Bana yapılmadıCanım çatlatma.ignesinin etkisi degildir umarım, insallah hamilesindir
Benimde bel agrimvar adet olucakmiwim gibi geliyoda bana ama atewim oluyor bazalida olcdun ben 37.2den 37.5e kalkmiwAteş olmuyor ama bel ağrısından ölcem sanırım 3. Günüm transferde başka belirti yokmu
Kaçıncı günün ve kaç emriyi transfer edildiBenimde bel agrimvar adet olucakmiwim gibi geliyoda bana ama atewim oluyor bazalida olcdun ben 37.2den 37.5e kalkmiw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?