transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim bi aşılama iki başarısız tüp bebek vene vidi de bu 3. bahçecide yaptık çok iyi bi tedavi geçirdim gerisi Allaha kaldı inş tutar
Insallah son tedavin olur pozitifi görürsün hayırlısıyla, ben de son şans verdim veni ye bu kez de olmazsa başka yere gidicem

Kızlar bugün transferin 6.günü yarın test yaptırcam demiştim ama az önce pembe leke geldi

Bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sabah yine yapacağım test günüme 1 hafta var 5. Gün embriyosu olunca sanırım erken sonuç veriyor

Evet moluklar zamanla geçiyor ama göbek çevresinde dört parmak ölçüyorum. O da morluklara denk geliyor.enjeksiyon sonrasi pamukla bastırmak da fayda etmiyor
Ben 2.tüp bebek tedavimdeyim 50 den fazla göbekten iğne yapmışımdır her seferinde pamukla basıyorum sert bi sekilde 2 dk hic kaldırmadan ne morarma ne kizarma izi bile belli degil üstelik beyaz tenliyim :)

Bugün transferimin 7. Günü dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı sabah yine yapacağım test günüme 1 hafta var 5. Gün embriyosu olunca sanırım erken sonuç veriyor
Canım çatlatma.ignesinin etkisi degildir umarım, insallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…