transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kizlar hayirli cumalar .Benim transverin 7.gunu iki gundur geceleri felaket ayaklarim yaniyorboyle bisey yasayan varmi cvp atarmisiniz

Arkadaşlar benim 9, günüm kasıklarımda ağrı belim de ağrı ve goguslerimde ağrı var. Bende 6,gün test yaptım hafif silık çıktı ertesi gun kanda baktırdım 2,28 çıktı Dr erken ondan olabilir dedi ama ümidim kırıldı ve 4. Denemem:-((acaba değişir mi degerlet

Canım doktorun pregnly yada choriomon diye bir iğne vermedi mi transferden sonra vurman için?
Canım benim yumurtam olmadi ki. Catlatmak için iğne verilsin. Sizin olusmusmuydi çok şaşırdım. Zeki bey bana neden yumurtam yok dediğimde zaten olmaması lazım bu iyi bişey dedi

Canım benim yumurtam olmadi ki. Catlatmak için iğne verilsin. Sizin olusmusmuydi çok şaşırdım. Zeki bey bana neden yumurtam yok dediğimde zaten olmaması lazım bu iyi bişey dedi
Sen tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama normalde yumurta olmasi gerekki bebek olsun, sonra onlar toplanıyor dolleniyor transfer ediliyor ya transferden sonra 1 hafta arayla içinde hcg hormonu bulunan catlatma iğnesi veriliyor. Amaci yumurta catlatmak degil icindeki hcg hormonu bebek tutunma asamasinda hamileligi destekliyor faydali bir iğne canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…