Canım doktorun pregnly yada choriomon diye bir iğne vermedi mi transferden sonra vurman için?Catlatma iğnesi mi yapılıyor ki canım? Bana yapılmadı
Bana da öyle bi iyne vurulmadiCanım doktorun pregnly yada choriomon diye bir iğne vermedi mi transferden sonra vurman için?
3 gün embriosu transferin 8ci günüKaçıncı günün ve kaç emriyi transfer edildi
4embrio transfer etdilerKaçıncı günün ve kaç emriyi transfer edildi
Şansın yuksekmis iyi düşün en azından 4 tane bnm 1 tane embriyom var dün geceden beri adet sancısı çekiyorum Allahım bu mu arel günde en hayirlisini versin kapılardan baktirmasin insallah4embrio transfer etdiler
Ben düşük yaptım Tüplerim kapandıRezerv az benim baska sebep yok. Senin?
Çatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu sabah ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi yine çıktı 13 gün çok geç değil mi bu kadar etkisi sürer mi sanmıyorumCanım çatlatma.ignesinin etkisi degildir umarım, insallah hamilesindir
O zaman hamilesin canımÇatlatma iğnesi olalı 13 gün oldu sabah ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi yine çıktı 13 gün çok geç değil mi bu kadar etkisi sürer mi sanmıyorum
Kızlar bugun 7.gün ve beta hcg 5.57 cıktı ve bütün umutlarım bitti veee sanırım benim serüvenim sona erdi
3.gün embriosuCanim benimde 7.gunum neden bu kadar erken yaptinnki. Kacinci gun embriyosu
Canım ben İrembe de iki kere denedim Dr. Kaan bozkurt çok iyi ama inanılmaz pahalı bir yer bırakmayacak tutmadı ikinci tuttu düştüİzmir İsrael Aruhta tedavim olan varmı arkadaşlar ya da irenbe de
Bende aynısını yaptım inşallah değişir değerler canımKızlar bugun 7.gün ve beta hcg 5.57 cıktı ve bütün umutlarım bitti veee sanırım benim serüvenim sona erdi
Hayır canım yumurta oluşuyor mu ki ? Bu ayCanım doktorun pregnly yada choriomon diye bir iğne vermedi mi transferden sonra vurman için?
Canım benim yumurtam olmadi ki. Catlatmak için iğne verilsin. Sizin olusmusmuydi çok şaşırdım. Zeki bey bana neden yumurtam yok dediğimde zaten olmaması lazım bu iyi bişey dediCanım doktorun pregnly yada choriomon diye bir iğne vermedi mi transferden sonra vurman için?
Hemen umutsuzluğa kapılma canım daha erkenKızlar bugun 7.gün ve beta hcg 5.57 cıktı ve bütün umutlarım bitti veee sanırım benim serüvenim sona erdi
Sen tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama normalde yumurta olmasi gerekki bebek olsun, sonra onlar toplanıyor dolleniyor transfer ediliyor ya transferden sonra 1 hafta arayla içinde hcg hormonu bulunan catlatma iğnesi veriliyor. Amaci yumurta catlatmak degil icindeki hcg hormonu bebek tutunma asamasinda hamileligi destekliyor faydali bir iğne canim :)Canım benim yumurtam olmadi ki. Catlatmak için iğne verilsin. Sizin olusmusmuydi çok şaşırdım. Zeki bey bana neden yumurtam yok dediğimde zaten olmaması lazım bu iyi bişey dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?