Benimki dondurulmuş du canım o yüzden vermedi sanırım.ve bu ay yumuryam yoktu zaten bu ay yumurtaya ihtiyacım da yoktuSen tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama normalde yumurta olmasi gerekki bebek olsun, sonra onlar toplanıyor dolleniyor transfer ediliyor ya transferden sonra 1 hafta arayla içinde hcg hormonu bulunan catlatma iğnesi veriliyor. Amaci yumurta catlatmak degil icindeki hcg hormonu bebek tutunma asamasinda hamileligi destekliyor faydali bir iğne canim :)
Bana catlatma iğnesi vermedi zeki bey . Bi tane yumurta vardı oda 13mm zaten oda transfere engel değildi. Sizinki taze rransfermiydi acaba ondan mi verdi catlatma ignesiniSen tedavinin hangi aşamasındasın bilmiyorum ama normalde yumurta olmasi gerekki bebek olsun, sonra onlar toplanıyor dolleniyor transfer ediliyor ya transferden sonra 1 hafta arayla içinde hcg hormonu bulunan catlatma iğnesi veriliyor. Amaci yumurta catlatmak degil icindeki hcg hormonu bebek tutunma asamasinda hamileligi destekliyor faydali bir iğne canim :)
Benimde doktorum irenbe nin kurucusu ama özel muayenanesi var sadece operasyonları orada yapıyor neden tutmadığını soylemediler mi dondurulmuş muydu seninde kıyamam çok zor Allah yardımcın olsunCanım ben İrembe de iki kere denedim Dr. Kaan bozkurt çok iyi ama inanılmaz pahalı bir yer bırakmayacak tutmadı ikinci tuttu düştü
3.gün embriosu canımHemen umutsuzluğa kapılma canım daha erken
kaçıncı gün emriyosu
Benimde 3 gün emriyosu bugün 5 günüm hiç test yapmıyorum son güne kadar bende biraz heveslendim yapayım diye sonra vaz geçtim insan illaki test sonucunda heyecanlanıyor boş ver daha erken belli olmaz ki test gününü bekle moralini bozma canım güzel şeyler düşün güzel şeyler olsun ilk denemenmi3.gün embriosu canım
Merhaba canım durum nasıl varmı belirti banada iğne vermedi demekki tedavileri aynı deyil doktorlarınBanada patlatma iğnesi vermediler transferden sonra
Merhaba canım iyiyim bu gün 8ci günüm goyuslerim wiwti adet ağrıları gibi hafif arım oluyor ben 7haziranda test yapılan hcgMerhaba canım durum nasıl varmı belirti banada iğne vermedi demekki tedavileri aynı deyil doktorların
Senin kaçıncı günün canım sende 1belirti varmı?Merhaba canım durum nasıl varmı belirti banada iğne vermedi demekki tedavileri aynı deyil doktorların
5 günüm biraz bel ağrısı ara ara kasıklarımda ağrı oluyor göğüslerim de hassasiyet varSenin kaçıncı günün canım sende 1belirti varmı?
Benim taze embriyo canım dondurmadım ben bu ay toplandi transfer edildi işte. Benim arkadaşımın dondurulmuş transferdi ama ona da vuruldu bu iğneden demekki her dr.un tekniği farklı vardır bi bildikleri. Biz günümüzü bekleyelim boşver iğneyi falan :) var mı bir belirti sende?Bana catlatma iğnesi vermedi zeki bey . Bi tane yumurta vardı oda 13mm zaten oda transfere engel değildi. Sizinki taze rransfermiydi acaba ondan mi verdi catlatma ignesini
Canım benim yumurtam olmadi ki. Catlatmak için iğne verilsin. Sizin olusmusmuydi çok şaşırdım. Zeki bey bana neden yumurtam yok dediğimde zaten olmaması lazım bu iyi bişey dedi
Banadaa patlatma iğnesi vermediler yaaa
Doğru valla bi iğne telaşesi var topik te nasılsınız kızlar varmı bi belirti bende bel ağrısı ara ara kasıkarım ağrıyorBenim taze embriyo canım dondurmadım ben bu ay toplandi transfer edildi işte. Benim arkadaşımın dondurulmuş transferdi ama ona da vuruldu bu iğneden demekki her dr.un tekniği farklı vardır bi bildikleri. Biz günümüzü bekleyelim boşver iğneyi falan :) var mı bir belirti sende?
Bende ayakta fazla kalınca kasığıma hafif sızı giriyor, uzanırken de sol kasığım damar atışı gibi atıyor,arada sıcak basıyor okdr haa bir de rahimde adet olacakmisim gibi cook hafif sızı oluyor aradaDoğru valla bi iğne telaşesi var topik te nasılsınız kızlar varmı bi belirti bende bel ağrısı ara ara kasıkarım ağrıyor
Hayırlara olsun Senin kaçıncı günün benim 5 günüm fazla ayakta durmuyorum daha çok yatıyorum ayakta durma fazla istirahat et test günün ayın kaçındaBende ayakta fazla kalınca kasığıma hafif sızı giriyor, uzanırken de sol kasığım damar atışı gibi atıyor,arada sıcak basıyor okdr haa bir de rahimde adet olacakmisim gibi cook hafif sızı oluyor arada
Canım benim zaten over rezerv sıkıntım var yani erken menapoz teşhisi kondu bana yumufyam pek kendiliğinden oluşmuyor o yüzdendir belki de. Yada ne bilim progesteron testi yaptı ya bana o düşük çıktı oluşan yumurta mi önemsemediğini falan filan artık her neyse :) bende adet sancısı başladı bildiğin adet olacakmisim gibi ağrı var kasiklarimda belime ve bacağına da ağrı giriyor bazen. Bence benimki olmadıBenim taze embriyo canım dondurmadım ben bu ay toplandi transfer edildi işte. Benim arkadaşımın dondurulmuş transferdi ama ona da vuruldu bu iğneden demekki her dr.un tekniği farklı vardır bi bildikleri. Biz günümüzü bekleyelim boşver iğneyi falan :) var mı bir belirti sende?
30 mayis transferim bugün 4.günüm. Canım gecen denememde sürekli yatmistim 1 hafta boyunca sonuç negatif. Sonra öğrendim ki yürümek rahime kan akışı sağlıyormmuş faydaliymis yatmiyorum fazla ani hareket etmiyorum evin icinde dolaşıyorum yavas yavas işimi yapiyorum düşünmemeye çalışıyorum ki kasmayayim kendimiHayırlara olsun Senin kaçıncı günün benim 5 günüm fazla ayakta durmuyorum daha çok yatıyorum ayakta durma fazla istirahat et test günün ayın kaçında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?