Benim de rezerv sorunum var. Hadi ya ağrın fazlaysa uzan dinlen leke falanngelirse dr.u ara iğne yada fitilin sayisini arttırır belki dikkat etCanım benim zaten over rezerv sıkıntım var yani erken menapoz teşhisi kondu bana yumufyam pek kendiliğinden oluşmuyor o yüzdendir belki de. Yada ne bilim progesteron testi yaptı ya bana o düşük çıktı oluşan yumurta mi önemsemediğini falan filan artık her neyse :) bende adet sancısı başladı bildiğin adet olacakmisim gibi ağrı var kasiklarimda belime ve bacağına da ağrı giriyor bazen. Bence benimki olmadı
Transfer gününü saymıyor muyuz ki canım bende 30 mayıs transfer ama ben 5. Gün diyorum hep30 mayis transferim bugün 4.günüm. Canım gecen denememde sürekli yatmistim 1 hafta boyunca sonuç negatif. Sonra öğrendim ki yürümek rahime kan akışı sağlıyormmuş faydaliymis yatmiyorum fazla ani hareket etmiyorum evin icinde dolaşıyorum yavas yavas işimi yapiyorum düşünmemeye çalışıyorum ki kasmayayim kendimi
Umutsuzluğa kapılma benimde progestan tahlili düşük çıktı zaten yüksek olunca transfer yapmıyor sen Allahtan ümidini kesme moralini yüksek tut dinlen bak ben hiç kalmadım diyebilirimCanım benim zaten over rezerv sıkıntım var yani erken menapoz teşhisi kondu bana yumufyam pek kendiliğinden oluşmuyor o yüzdendir belki de. Yada ne bilim progesteron testi yaptı ya bana o düşük çıktı oluşan yumurta mi önemsemediğini falan filan artık her neyse :) bende adet sancısı başladı bildiğin adet olacakmisim gibi ağrı var kasiklarimda belime ve bacağına da ağrı giriyor bazen. Bence benimki olmadı
Amh kaç çıkmıştı senin canım . Leke falan yok hiç olomadida ama adet sancim baya baya başladı sanki. Erken ama ne bileyim çok korktumBenim de rezerv sorunum var. Hadi ya ağrın fazlaysa uzan dinlen leke falanngelirse dr.u ara iğne yada fitilin sayisini arttırır belki dikkat et
Ilk kez mi boyle hissediyorsun bir onceki tedavinde de böyle olmus muydu? Olmadıysa belki bu tutunma agrisidir normaldir yaniLeke falan gören oldu mu kızlar ? Bende henüz hiç lekelenme olmadı. Bugün adet olacakmisim gibi akıntı başladı bende . Zaten agrimda var bacaklarimda agridigina goreee benimkisi pofffffff çıktı
Bende kalkmiyorim canım sürekli yatıp oturuyorum ara sıra evin içinde geziyorum o kadar . Neden bu kadar erken. Basladi ki adet sancısı anlamadım halbuki ilaçları birakmayinca adet olunmuyor diye biliyorumUmutsuzluğa kapılma benimde progestan tahlili düşük çıktı zaten yüksek olunca transfer yapmıyor sen Allahtan ümidini kesme moralini yüksek tut dinlen bak ben hiç kalmadım diyebilirim
Yok transfer günü sayılmaz canım. Amh 0,6 çıktı çok düşükTransfer gününü saymıyor muyuz ki canım bende 30 mayıs transfer ama ben 5. Gün diyorum hep
Canım benim ilk denemem ki bu . Aşılama falan da hiç yaptırmadım ben direkt tüp e geçtim ki daha ben bir buçuk yıllık evliyim .Ilk kez mi boyle hissediyorsun bir onceki tedavinde de böyle olmus muydu? Olmadıysa belki bu tutunma agrisidir normaldir yani
Benim 0.3Yok transfer günü sayılmaz canım. Amh 0,6 çıktı çok düşük
Aynı gün yapmışız desene zaten en iyisi hiç düşünmemek benim öncekiler çok sitresli geçti bi aşılama iki tüp bebek iki tane laparaskopi geçirdim bütün bu aşamalar 2 yıl içinde oldu şimdi ki 3 denemem bu defa şükür rahatım hayırlısı inşallah pozitifi görürüz Allah büyüktür30 mayis transferim bugün 4.günüm. Canım gecen denememde sürekli yatmistim 1 hafta boyunca sonuç negatif. Sonra öğrendim ki yürümek rahime kan akışı sağlıyormmuş faydaliymis yatmiyorum fazla ani hareket etmiyorum evin icinde dolaşıyorum yavas yavas işimi yapiyorum düşünmemeye çalışıyorum ki kasmayayim kendimi
Aaa çok erkenmis daha ama bende 2.tedavin sanıyorum. Bence tutunma ağrısı bu ağrı iyi seyler düşün:)Can
Canım benim ilk denemem ki bu . Aşılama falan da hiç yaptırmadım ben direkt tüp e geçtim ki daha ben bir buçuk yıllık evliyim .
Ucumuzun ki de aynı gün inşallah hepimiz pozitif sonuç alırızAynı gün yapmışız desene zaten en iyisi hiç düşünmemek benim öncekiler çok sitresli geçti bu defa şükür rahatım hayırlısı inşallah pozitifi görürüz
Kısmet canım ya hic belli olmaz bizim gibi amh düşük kişiler de hamile kalabiliyor sayıları kafana takma ben 0,01 amh ile hamile kalan gördüm Allah verince oluyor ne desek boş:Benim 0.3
İnşallah Allah boş çevirmesinUcumuzun ki de aynı gün inşallah hepimiz pozitif sonuç alırız
Yok canım daha yeni evliyim ki ben 28 yaşıma görmedim bile henüz . Ama amh 0.3 çıkınca herşey birbirine karıştıAaa çok erkenmis daha ama bende 2.tedavin sanıyorum. Bence tutunma ağrısı bu ağrı iyi seyler düşün:)
Kesinlikle öyle canım Rabbim ol desin yeter ki .Kısmet canım ya hic belli olmaz bizim gibi amh düşük kişiler de hamile kalabiliyor sayıları kafana takma ben 0,01 amh ile hamile kalan gördüm Allah verince oluyor ne desek boş:
Amin canım inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz, mübarek günlerde pozitifi görürüz inşallahAynı gün yapmışız desene zaten en iyisi hiç düşünmemek benim öncekiler çok sitresli geçti bi aşılama iki tüp bebek iki tane laparaskopi geçirdim bütün bu aşamalar 2 yıl içinde oldu şimdi ki 3 denemem bu defa şükür rahatım hayırlısı inşallah pozitifi görürüz Allah büyüktür
Yok transfer günü sayılmaz canım. Amh 0,6 çıktı çok düşük
Hem yaşın genç hemde ilk tedavin baksana ben 34 de merdiven dayadım ne yollardan geçtim Allah isteyince olur yeterki ol desin test gününde pozitif yazışırız inşYok canım daha yeni evliyim ki ben 28 yaşıma görmedim bile henüz . Ama amh 0.3 çıkınca herşey birbirine karıştıallah hayirkisini versin inşallah nasip eder bize de mis kokulu kuzucuklar çifter çifter inşallah
İnşallah canım Rabbim herşeyi gönlünce versin. Haftaya hepimiz müjdeli haberleri paylaşalım burdan :)Hem yaşın genç hemde ilk tedavin baksana ben 34 de merdiven dayadım ne yollardan geçtim Allah isteyince olur yeterki ol desin test gününde pozitif yazışırız inş
Bende 5. Günde ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gun kan verdim 7.34 çıktı tebrikler allah tamamina erdirsin demek duser bize artıkKızlar merhaba lütfrn acil bakınbugun transferimin 5.günü ve esim yurt dısına cıkacagı için brkleyemeden evde transferin 3.günü test yaptı ve ikinci çizgi hafif pembe cıktı yıne dayanamadı ve 4.gün sabah yani dün kanda gebelik testi yaptırdık oda 8,80 cıktı sizce bu sonuclar ilaçlardan olabilirmi? Biliorum cok erkendi ama ilk denememiz ve cok korkuoruz sag kasıgım ara ara cok batıo adet olcakmısım gbi sancıda var ne olur birileri beni rahatlatsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?