transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benim de rezerv sorunum var. Hadi ya ağrın fazlaysa uzan dinlen leke falanngelirse dr.u ara iğne yada fitilin sayisini arttırır belki dikkat et

Transfer gününü saymıyor muyuz ki canım bende 30 mayıs transfer ama ben 5. Gün diyorum hep

Umutsuzluğa kapılma benimde progestan tahlili düşük çıktı zaten yüksek olunca transfer yapmıyor sen Allahtan ümidini kesme moralini yüksek tut dinlen bak ben hiç kalmadım diyebilirim

Benim de rezerv sorunum var. Hadi ya ağrın fazlaysa uzan dinlen leke falanngelirse dr.u ara iğne yada fitilin sayisini arttırır belki dikkat et
Amh kaç çıkmıştı senin canım . Leke falan yok hiç olomadida ama adet sancim baya baya başladı sanki. Erken ama ne bileyim çok korktum

Leke falan gören oldu mu kızlar ? Bende henüz hiç lekelenme olmadı. Bugün adet olacakmisim gibi akıntı başladı bende . Zaten agrimda var bacaklarimda agridigina goreee benimkisi pofffffff çıktı
Ilk kez mi boyle hissediyorsun bir onceki tedavinde de böyle olmus muydu? Olmadıysa belki bu tutunma agrisidir normaldir yani

Umutsuzluğa kapılma benimde progestan tahlili düşük çıktı zaten yüksek olunca transfer yapmıyor sen Allahtan ümidini kesme moralini yüksek tut dinlen bak ben hiç kalmadım diyebilirim
Bende kalkmiyorim canım sürekli yatıp oturuyorum ara sıra evin içinde geziyorum o kadar . Neden bu kadar erken. Basladi ki adet sancısı anlamadım halbuki ilaçları birakmayinca adet olunmuyor diye biliyorum

Can
Ilk kez mi boyle hissediyorsun bir onceki tedavinde de böyle olmus muydu? Olmadıysa belki bu tutunma agrisidir normaldir yani
Canım benim ilk denemem ki bu . Aşılama falan da hiç yaptırmadım ben direkt tüp e geçtim ki daha ben bir buçuk yıllık evliyim .

Aynı gün yapmışız desene zaten en iyisi hiç düşünmemek benim öncekiler çok sitresli geçti bi aşılama iki tüp bebek iki tane laparaskopi geçirdim bütün bu aşamalar 2 yıl içinde oldu şimdi ki 3 denemem bu defa şükür rahatım hayırlısı inşallah pozitifi görürüz Allah büyüktür

Can

Canım benim ilk denemem ki bu . Aşılama falan da hiç yaptırmadım ben direkt tüp e geçtim ki daha ben bir buçuk yıllık evliyim .
Aaa çok erkenmis daha ama bende 2.tedavin sanıyorum. Bence tutunma ağrısı bu ağrı iyi seyler düşün:)

Aaa çok erkenmis daha ama bende 2.tedavin sanıyorum. Bence tutunma ağrısı bu ağrı iyi seyler düşün:)
Yok canım daha yeni evliyim ki ben 28 yaşıma görmedim bile henüz . Ama amh 0.3 çıkınca herşey birbirine karıştı allah hayirkisini versin inşallah nasip eder bize de mis kokulu kuzucuklar çifter çifter inşallah

Amin canım inşallah Allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz, mübarek günlerde pozitifi görürüz inşallah

Yok transfer günü sayılmaz canım. Amh 0,6 çıktı çok düşük

Hem yaşın genç hemde ilk tedavin baksana ben 34 de merdiven dayadım ne yollardan geçtim Allah isteyince olur yeterki ol desin test gününde pozitif yazışırız inş

Brnde
Bende 5. Günde ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gun kan verdim 7.34 çıktı tebrikler allah tamamina erdirsin demek duser bize artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…