İşin kötü tarafı bugun sabah yaptırdım testi bu seferde 5.57 cıktı umutlarım tükendiBrnde
Bende 5. Günde ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gun kan verdim 7.34 çıktı tebrikler allah tamamina erdirsin demek duser bize artık
Bende 34 e giricem aynı yaştayiz :)Hem yaşın genç hemde ilk tedavin baksana ben 34 de merdiven dayadım ne yollardan geçtim Allah isteyince olur yeterki ol desin test gününde pozitif yazışırız inş
Ben 5 yıllık evliyim ya senBende 34 e giricem aynı yaştayiz :)
Bende 2011 de evlendim.mazidagindayim sen kiziltepemiydin?Ben 5 yıllık evliyim ya sen
mardinde nerde oturuyorsun
KiBende 2011 de evlendim.mazidagindayim sen kiziltepemiydin?
Evet kızıltepe deyimBende 2011 de evlendim.mazidagindayim sen kiziltepemiydin?
Canım benim ya üzüldüm şimdiİşin kötü tarafı bugun sabah yaptırdım testi bu seferde 5.57 cıktı umutlarım tükendi
Evet canım dondurulmuş ayrıca rahme çizik atıldı iyi tutsun dıye malesef yıkım oldu. Şimdi tepecik te basladım bu ikinci denemem p. Tesi tekrar kan tahlili yaptırcam bakalım. Ben transferden sonra 6,gün test yaptırdım kanda 2,24 çıktı evdeBenimde doktorum irenbe nin kurucusu ama özel muayenanesi var sadece operasyonları orada yapıyor neden tutmadığını soylemediler mi dondurulmuş muydu seninde kıyamam çok zor Allah yardımcın olsun
İnşallah sonucun pozitif olur işimiz çok zor benimde 5. Günüm bekliyorum sabırlaEvde ki testte çıkmıştı silik çizgi bilmiyorum hiç umudum yok Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah
Brnde
Bende 5. Günde ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gun kan verdim 7.34 çıktı tebrikler allah tamamina erdirsin demek duser bize artık
Merhaba canım iyiyim bu gün 8ci günüm goyuslerim wiwti adet ağrıları gibi hafif arım oluyor ben 7haziranda test yapılan hcg
Mrb kızlar dün sonucumu aldım hamileyimmmm Dr. Um 12. Gün için yarın gel dedi endiselerimiz boşuna mış bende hiç hissetmedim negatif sonuca hazırlamış tım kendimi inşallah hepinizin tutmuştur dua ediyorum
En iyisi gün aşırı tekrarlatman.Canim banada 3 embriyo transferi yapildi 2 tane 3. Gun 2 gün sonrada bir tane 5. Gün transfer i dün dayanamadim test yaptim 8. Gunumdu blast transfer i sonrasi da 6. Gundu 11 çıktı sonuç sevinmelimiyim acaba
herkese hayırlısını dilerim bende 31 haziranda transfer oldum bugun 5.gunumdu sabah kan testi yaptırdım .sonuç koçça bi sıfır bu saatten sonra nasıl yukselicek bilmiyorum dondurulmuş blast 2 tane ydi .
Arada geliyor öyle içte birikip kendini temizliyor sonra normal yaniSlm kızlar ya ben crinone jel kullanıyorum günlerde böyle olmadı iki gündür pötür pötür yeşilimsi geri geliyor sizce normalmi
Sağol cnm bi an panikledim sen nasılsınArada geliyor öyle içte birikip kendini temizliyor sonra normal yani
Arada geliyor öyle içte birikip kendini temizliyor sonra normal yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?