transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Benimde doktorum irenbe nin kurucusu ama özel muayenanesi var sadece operasyonları orada yapıyor neden tutmadığını soylemediler mi dondurulmuş muydu seninde kıyamam çok zor Allah yardımcın olsun
Evet canım dondurulmuş ayrıca rahme çizik atıldı iyi tutsun dıye malesef yıkım oldu. Şimdi tepecik te basladım bu ikinci denemem p. Tesi tekrar kan tahlili yaptırcam bakalım. Ben transferden sonra 6,gün test yaptırdım kanda 2,24 çıktı evde

Evde ki testte çıkmıştı silik çizgi bilmiyorum hiç umudum yok Rabbim hepimize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah

İnşaallah canım. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın toplam 4, denemem çok yoruldum artık nasip. Hadi inşallah senin tutmuştur

Brnde

Bende 5. Günde ikinci çizgiyi görmüştüm ertesi gun kan verdim 7.34 çıktı tebrikler allah tamamina erdirsin demek duser bize artık

Canim banada 3 embriyo transferi yapildi 2 tane 3. Gun 2 gün sonrada bir tane 5. Gün transfer i dün dayanamadim test yaptim 8. Gunumdu blast transfer i sonrasi da 6. Gundu 11 çıktı sonuç sevinmelimiyim acaba

Merhaba canım iyiyim bu gün 8ci günüm goyuslerim wiwti adet ağrıları gibi hafif arım oluyor ben 7haziranda test yapılan hcg

Ayni gün test yapacagiz canim inşallah hayırlısıyla pozitif i görururuz aslinda ben dün dayanamadim test yaptim 11 çıktı catlatma ignesinden dolayi olabilirmi bilemedim 13 Gün önce vurulmustum ama

Hayirli olsun canım Allah tamamına erdirsin inşallah darisi basimiza tabi ki :)

herkese hayırlısını dilerim bende 31 haziranda transfer oldum bugun 5.gunumdu sabah kan testi yaptırdım .sonuç koçça bi sıfır bu saatten sonra nasıl yukselicek bilmiyorum dondurulmuş blast 2 tane ydi .

Canim banada 3 embriyo transferi yapildi 2 tane 3. Gun 2 gün sonrada bir tane 5. Gün transfer i dün dayanamadim test yaptim 8. Gunumdu blast transfer i sonrasi da 6. Gundu 11 çıktı sonuç sevinmelimiyim acaba
En iyisi gün aşırı tekrarlatman.
Ben ikinci baktirdigimda 67 çıkmıştı ancak kanda yükseliyor bence poZitif olmasa 0 çıkar ilk denememde benim öyle olmustu. Rabbim istyene herkese booy boy evlatlar nasip etsin meryem ve yusuf suresini okumayi ihmal etmeyiniz

Slm kızlar ya ben crinone jel kullanıyorum günlerde böyle olmadı iki gündür pötür pötür yeşilimsi geri geliyor sizce normalmi

herkese hayırlısını dilerim bende 31 haziranda transfer oldum bugun 5.gunumdu sabah kan testi yaptırdım .sonuç koçça bi sıfır bu saatten sonra nasıl yukselicek bilmiyorum dondurulmuş blast 2 tane ydi .

Canim erken daha moralini bozma inşallah yükselir degerin test gününü bekle

Mrb arkadaşlar ben 2 kan testi yaptırdım 10 gün 37 12. Gün 50 16. Günde gel dedi doktor hamilesin dedi ama şüpheli konuştu sanki hamile miyim gerçekten degerlerim artar mı bilen varsa lutfen bişeyler yazsın canım çok sıkkın. .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…