transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Gunaydin kizlar hamile olanlar son gunlerinizde sizdede butun belirtiler birden kayip oldumu mesela benim göguskerim cok hashaslasmisti uclarimdi sanki cok cok azicik insallah kotu birsey degildir
Göğüs falan değilde ben full uyuyorum istisnasız :)

Gunaydin kizlar hamile olanlar son gunlerinizde sizdede butun belirtiler birden kayip oldumu mesela benim göguskerim cok hashaslasmisti uclarimdi sanki cok cok azicik insallah kotu birsey degildir
Benim de kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim biraz dolgunlaştı bakalım sonuç ne olacak kaldı iki gün

Benim de kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim biraz dolgunlaştı bakalım sonuç ne olacak kaldı iki gün
Bende hersy birden kesildi iyimi kotumu anlayamadim yumurta toplamdan bu zamana kadar hep agrilar vardi gögüst hasaslik ne ama bugun hic birsey yok buda beni cok korkutuyor ama belkide iyidir dimi??? Offf yaa

kizlar benimde siddetli bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara hastalanacagim sanki

Benim test günüm ayın 15 i bu gün 7.günüm ve hiç bir değişiklik yok. Dayanamayıp senin gibi 9. Gün test mi yaptırsam acaba biemedim varsa biraz çıkar diyorum
Benimde bugun 6 gunum cnm daha ben daha 4 gun beklicem mecburen bir yondende cok korkuyorum erken yaparimda negativ cikar diye ama beklemek cok zor

kızlar illa belirti olmayabiliyomuş ona çok takmayın bence bende de bi belrti yok gayet normal hissediyorum kendimi

7. gün 127
9.gun 381
15. gün 5684 ve keseyi gorduk.ben ikizdir die düşünüyordum ama 1 tane kese gördük.sağlıklı olsunda birtane olsun.rabbime şükürler olsun.
inşallah arkadaslar sizlerden de ii haber alırız inşallahhhh.

oo maşallah ne güzel haber

masallah canim huzurlu bi hamilelik donemi gecirirsin insallah darisi bizim basimiza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…