Göğüs falan değilde ben full uyuyorum istisnasız :)Gunaydin kizlar hamile olanlar son gunlerinizde sizdede butun belirtiler birden kayip oldumu mesela benim göguskerim cok hashaslasmisti uclarimdi sanki cok cok azicik insallah kotu birsey degildir
Benim de kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim biraz dolgunlaştı bakalım sonuç ne olacak kaldı iki günGunaydin kizlar hamile olanlar son gunlerinizde sizdede butun belirtiler birden kayip oldumu mesela benim göguskerim cok hashaslasmisti uclarimdi sanki cok cok azicik insallah kotu birsey degildir
Bende hersy birden kesildi iyimi kotumu anlayamadim yumurta toplamdan bu zamana kadar hep agrilar vardi gögüst hasaslik ne ama bugun hic birsey yok buda beni cok korkutuyor ama belkide iyidir dimi??? Offf yaaBenim de kasık ağrılarım devam ediyor göğüslerim biraz dolgunlaştı bakalım sonuç ne olacak kaldı iki gün
Sendedemi hic belirti yok teste kac gun var seninBu günde hiç bir belirti yok hayırlısı bakalım
Sukur desene sen o beklemeyi atlatin ne guzel rabim evladina kavustursun insallahGöğüs falan değilde ben full uyuyorum istisnasız :)
Benim test günüm ayın 15 i bu gün 7.günüm ve hiç bir değişiklik yok. Dayanamayıp senin gibi 9. Gün test mi yaptırsam acaba biemedim varsa biraz çıkar diyorumSendedemi hic belirti yok teste kac gun var senin
Benimde bugun 6 gunum cnm daha ben daha 4 gun beklicem mecburen bir yondende cok korkuyorum erken yaparimda negativ cikar diye ama beklemek cok zorBenim test günüm ayın 15 i bu gün 7.günüm ve hiç bir değişiklik yok. Dayanamayıp senin gibi 9. Gün test mi yaptırsam acaba biemedim varsa biraz çıkar diyorum
Senin kac gundu canimkizlar benimde siddetli bel ve kasik agrilarim oluyor ara ara hastalanacagim sanki
canim bana 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum yarin test insallahSenin kac gundu canim
hadi bakalım hayırlı sonuçlar olsuncanim bana 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum yarin test insallah
varsa çıkıyo canımBenim test günüm ayın 15 i bu gün 7.günüm ve hiç bir değişiklik yok. Dayanamayıp senin gibi 9. Gün test mi yaptırsam acaba biemedim varsa biraz çıkar diyorum
Hadi bakalim hayirli bi haber alitiz insallah canim benimmcanim bana 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum yarin test insallah
oo maşallah ne güzel haber7. gün 127
9.gun 381
15. gün 5684 ve keseyi gorduk.ben ikizdir die düşünüyordum ama 1 tane kese gördük.sağlıklı olsunda birtane olsun.rabbime şükürler olsun.
inşallah arkadaslar sizlerden de ii haber alırız inşallahhhh.
masallah canim huzurlu bi hamilelik donemi gecirirsin insallah darisi bizim basimiza :)7. gün 127
9.gun 381
15. gün 5684 ve keseyi gorduk.ben ikizdir die düşünüyordum ama 1 tane kese gördük.sağlıklı olsunda birtane olsun.rabbime şükürler olsun.
inşallah arkadaslar sizlerden de ii haber alırız inşallahhhh.
Amin allah razi olsun cnm rabim bebisini kucana almayi nasip etsin cumlemizie insallahamin inşallah canm hep dua edıorum. allahım isteyen herkese tez zamanda ver die.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?