transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Bende hersy birden kesildi iyimi kotumu anlayamadim yumurta toplamdan bu zamana kadar hep agrilar vardi gögüst hasaslik ne ama bugun hic birsey yok buda beni cok korkutuyor ama belkide iyidir dimi??? Offf yaa
Öyle düşünme deme Sırası bende bu kez :) benim de ne Yerleşme kanamam oldu ne de başka bir belirtim hem bugün yüzümde sivilcelerimde çıktı adet olacakmışım gibi ama benim hala umudum var senin de olsun

Yok cnm umidimiz sonuna kadar var duaedelim bol bol

Sukur desene sen o beklemeyi atlatin ne guzel rabim evladina kavustursun insallah
Ben hep şükrediyor ve çok dua ediyorum. Okadar zor süreçler ve ben hakikaten zor atlattım 14 yumurtam toplanmış olmasına rağmen daha yeni yeni kendime geliyorum.. İnsan elinde değil bende her gün internetten belirti arıyordum e hiç belirtim yoktu olmadıda. Bizlerin yolu buymuş takdir böyleymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin en tez zamanda en hayırlı en sağlıklı evlatlarla. Dualarım bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımla, eminim çok güzel haberler vereceksiniz

Ohh canim allah razi olsun gercekten cok zor bir donem

Kızlar bende kan testi vermeden önce çok okuyordum bu konuları o yüzden kendi belirtilerimi yazıyorum ama herkezin farklı olabiliyor takılmayın diycem ama biliyorum elde değil. Benim transfer Günü'nden beri ara ara sancım oldu kasıklarım da ğöğüs büyümemi ilaçlara bağladım Uç kısımları hep havadaydı. 7. Günü kasık ağrım kesti ertesi gün tekrar devam etti şuan 15. Günümdeyim değerim güzel çıktı yarın son kez kan vericem inş güzel sonuclar Alıcam allahım kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş. Darısı isteyen herkezin başına kızlar düşünmemeye çalışın Allah yardımcınız olsun.

Bilgilerin icin cok tsk ederim rabim insallah hepimize nasip eder

İnşallah bize de nasip olur

embriyodan hucre alip dna sini inceliyorlar genetik bi hastalik var mi ya da kromozomal bi bozukluk var mi diye
Aa tamam anladim banada yapacaklardi ama almanyada 7 bin euro tutuyordu benim icin su an imkansiz oldugu icin yapriramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…