Öyle düşünme deme Sırası bende bu kez :) benim de ne Yerleşme kanamam oldu ne de başka bir belirtim hem bugün yüzümde sivilcelerimde çıktı adet olacakmışım gibi ama benim hala umudum var senin de olsunBende hersy birden kesildi iyimi kotumu anlayamadim yumurta toplamdan bu zamana kadar hep agrilar vardi gögüst hasaslik ne ama bugun hic birsey yok buda beni cok korkutuyor ama belkide iyidir dimi??? Offf yaa
Yarın mı test günün yoksa sen evde mi yapacaksın testicanim bana 5.gun embriyosu transfer edildi bugun 8.gunum yarin test insallah
test gunum canim .Yarın mı test günün yoksa sen evde mi yapacaksın testi
Anlamadım sen 13. Günü beklemeyecek misintest gunum canim .
Yok cnm umidimiz sonuna kadar var duaedelim bol bolÖyle düşünme deme Sırası bende bu kez :) benim de ne Yerleşme kanamam oldu ne de başka bir belirtim hem bugün yüzümde sivilcelerimde çıktı adet olacakmışım gibi ama benim hala umudum var senin de olsun
Ama herkes 9-10gun sonra yaptiriyor beim doktor bana 14 gun sonra dedi ve normalde 4 gun sonra adetim gelmeli ay insallah hepimizin tutmudturAnlamadım sen 13. Günü beklemeyecek misin
valla bende sasirmistim sanirim 5.gun embriyosu diye boyle kisa tarih verildi :)Anlamadım sen 13. Günü beklemeyecek misin
Ben hep şükrediyor ve çok dua ediyorum. Okadar zor süreçler ve ben hakikaten zor atlattım 14 yumurtam toplanmış olmasına rağmen daha yeni yeni kendime geliyorum.. İnsan elinde değil bende her gün internetten belirti arıyordum e hiç belirtim yoktu olmadıda. Bizlerin yolu buymuş takdir böyleymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin en tez zamanda en hayırlı en sağlıklı evlatlarla. Dualarım bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımla, eminim çok güzel haberler vereceksinizSukur desene sen o beklemeyi atlatin ne guzel rabim evladina kavustursun insallah
Benimki de 5.gün embriyosu ama bana cumartesi günü teste gel dedilervalla bende sasirmistim sanirim 5.gun embriyosu diye boyle kisa tarih verildi :)
Ohh canim allah razi olsun gercekten cok zor bir donemBen hep şükrediyor ve çok dua ediyorum. Okadar zor süreçler ve ben hakikaten zor atlattım 14 yumurtam toplanmış olmasına rağmen daha yeni yeni kendime geliyorum.. İnsan elinde değil bende her gün internetten belirti arıyordum e hiç belirtim yoktu olmadıda. Bizlerin yolu buymuş takdir böyleymiş. Allah isteyen herkese nasip etsin en tez zamanda en hayırlı en sağlıklı evlatlarla. Dualarım bekleyen isteyen tüm arkadaşlarımla, eminim çok güzel haberler vereceksiniz
benim 2 haziranda transferim oldu 11 haziran test gunum bizim embriyolara pgt yapildi belkide ondandir.sizinki de pgtli miBenimki de 5.gün embriyosu ama bana cumartesi günü teste gel dediler
Hayır pgtli değil bir haziranda transfer oldum 13 haziranda da test yapılacakbenim 2 haziranda transferim oldu 11 haziran test gunum bizim embriyolara pgt yapildi belkide ondandir.sizinki de pgtli mi
Pgt ne demek cnmbenim 2 haziranda transferim oldu 11 haziran test gunum bizim embriyolara pgt yapildi belkide ondandir.sizinki de pgtli mi
Bilgilerin icin cok tsk ederim rabim insallah hepimize nasip ederKızlar bende kan testi vermeden önce çok okuyordum bu konuları o yüzden kendi belirtilerimi yazıyorum ama herkezin farklı olabiliyor takılmayın diycem ama biliyorum elde değil. Benim transfer Günü'nden beri ara ara sancım oldu kasıklarım da ğöğüs büyümemi ilaçlara bağladım Uç kısımları hep havadaydı. 7. Günü kasık ağrım kesti ertesi gün tekrar devam etti şuan 15. Günümdeyim değerim güzel çıktı yarın son kez kan vericem inş güzel sonuclar Alıcam allahım kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş. Darısı isteyen herkezin başına kızlar düşünmemeye çalışın Allah yardımcınız olsun.
İnşallah bize de nasip olurKızlar bende kan testi vermeden önce çok okuyordum bu konuları o yüzden kendi belirtilerimi yazıyorum ama herkezin farklı olabiliyor takılmayın diycem ama biliyorum elde değil. Benim transfer Günü'nden beri ara ara sancım oldu kasıklarım da ğöğüs büyümemi ilaçlara bağladım Uç kısımları hep havadaydı. 7. Günü kasık ağrım kesti ertesi gün tekrar devam etti şuan 15. Günümdeyim değerim güzel çıktı yarın son kez kan vericem inş güzel sonuclar Alıcam allahım kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inş. Darısı isteyen herkezin başına kızlar düşünmemeye çalışın Allah yardımcınız olsun.
Embriyoların transferden önce genetik olarak incelenmesiPgt ne demek cnm
embriyodan hucre alip dna sini inceliyorlar genetik bi hastalik var mi ya da kromozomal bi bozukluk var mi diyePgt ne demek cnm
Aa tamam anladim banada yapacaklardi ama almanyada 7 bin euro tutuyordu benim icin su an imkansiz oldugu icin yapriramadimembriyodan hucre alip dna sini inceliyorlar genetik bi hastalik var mi ya da kromozomal bi bozukluk var mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?