transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ama icimizi ferah tutalim cok guzel aylardayiz rabim herseyin hayirlisini verin kader arkadasim :*
Arkadasim test gunun bugun senin icin cok cok dua etim rabim en guzel haberlerle donmeni nasip etsin bugunun rahmeti ve bereketi uzerine olsun canim benim bize kesin haber et heycanla bekliorum rabim yardincin olsun alllahim sevindirsin seni guzelimmmm

Ama icimizi ferah tutalim cok guzel aylardayiz rabim herseyin hayirlisini verin kader arkadasim :*
Arkadasim test gunun bugun senin icin cok cok dua etim rabim en guzel haberlerle donmeni nasip etsin bugunun rahmeti ve bereketi uzerine olsun canim benim bize kesin haber et heycanla bekliorum rabim yardincin olsun alllahim sevindirsin seni guzelimmmm

aynennnn.surekli diken ustunde duruyor insan valla nediyelim Allah sabrimizi versin.cok zor hassas bi surec
Bugün senin test günün mü?Allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah bizi mutlaka haberdar et

Günün nasıl geçiyor ben artık çok sıkılmaya başladım yarın da işe başlıyorum benim izin bitti

Günün nasıl geçiyor ben artık çok sıkılmaya başladım yarın da işe başlıyorum benim izin bitti
Canim hic sorma inanki bende beklemekten sinir oldum ama pazartesiye kadar beklicem hic bir belirtim kalmadi zamanda gecmek bilmior sen nasil geciriorsun

Canim hic sorma inanki bende beklemekten sinir oldum ama pazartesiye kadar beklicem hic bir belirtim kalmadi zamanda gecmek bilmior sen nasil geciriorsun
Aslında ben sadece ilk gün dinlendim,iki gün evden çıkmadım ama üçüncü gün 1 saatlik bir alışveriş yaptık ablamla,sonrasında da ağır kaldırmamak şartıyla yavaş yavaş işlerin ucundan tutmaya başladım yemeğimi falan kendim pişiriyorum ha bir de örgüm var sıkıldıkça onu örüyorum

Ben de Beklemedeyim kızlar. .hepinizin hayırlı olsun transferi. Bende hiçbir belirti yok sadece Sivilceler birkaç tane.bu de sol kasikta ara ara çekme hissi..bi hafta gecti ama dünden beri kabus sanki

Kiz bende ayni hic durmadim hemen ayakladim ruhum sikildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…