insallah gerek de kalmaz canin senin test gunun ne zamandi canim pozitifi goruruz insallah :)Aa tamam anladim banada yapacaklardi ama almanyada 7 bin euro tutuyordu benim icin su an imkansiz oldugu icin yapriramadim
amin insallah cnm 4-5gun. Var ama aklim hep bebislerde tutumu tutmadimi niye buram agridi ne gibi seyler sende biliyorsundur bu durumlariinsallah gerek de kalmaz canin senin test gunun ne zamandi canim pozitifi goruruz insallah :)
aynennnn.surekli diken ustunde duruyor insan valla nediyelim Allah sabrimizi versin.cok zor hassas bi surecamin insallah cnm 4-5gun. Var ama aklim hep bebislerde tutumu tutmadimi niye buram agridi ne gibi seyler sende biliyorsundur bu durumlari
Ama icimizi ferah tutalim cok guzel aylardayiz rabim herseyin hayirlisini verin kader arkadasim :*aynennnn.surekli diken ustunde duruyor insan valla nediyelim Allah sabrimizi versin.cok zor hassas bi surec
Arkadasim test gunun bugun senin icin cok cok dua etim rabim en guzel haberlerle donmeni nasip etsin bugunun rahmeti ve bereketi uzerine olsun canim benim bize kesin haber et heycanla bekliorum rabim yardincin olsun alllahim sevindirsin seni guzelimmmmAma icimizi ferah tutalim cok guzel aylardayiz rabim herseyin hayirlisini verin kader arkadasim :*
Arkadasim test gunun bugun senin icin cok cok dua etim rabim en guzel haberlerle donmeni nasip etsin bugunun rahmeti ve bereketi uzerine olsun canim benim bize kesin haber et heycanla bekliorum rabim yardincin olsun alllahim sevindirsin seni guzelimmmmAma icimizi ferah tutalim cok guzel aylardayiz rabim herseyin hayirlisini verin kader arkadasim :*
Bugün senin test günün mü?Allahım güzel haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah bizi mutlaka haberdar etaynennnn.surekli diken ustunde duruyor insan valla nediyelim Allah sabrimizi versin.cok zor hassas bi surec
Günün nasıl geçiyor ben artık çok sıkılmaya başladım yarın da işe başlıyorum benim izin bittiArkadasim test gunun bugun senin icin cok cok dua etim rabim en guzel haberlerle donmeni nasip etsin bugunun rahmeti ve bereketi uzerine olsun canim benim bize kesin haber et heycanla bekliorum rabim yardincin olsun alllahim sevindirsin seni guzelimmmm
canım benim var akıntım halada varTransferden bikaç gün sonra beyaz akıntısı olan var mı gebe olan?
Hamile msn peki çıkktı mıcanım benim var akıntım halada var
Canim hic sorma inanki bende beklemekten sinir oldum ama pazartesiye kadar beklicem hic bir belirtim kalmadi zamanda gecmek bilmior sen nasil geciriorsunGünün nasıl geçiyor ben artık çok sıkılmaya başladım yarın da işe başlıyorum benim izin bitti
Aslında ben sadece ilk gün dinlendim,iki gün evden çıkmadım ama üçüncü gün 1 saatlik bir alışveriş yaptık ablamla,sonrasında da ağır kaldırmamak şartıyla yavaş yavaş işlerin ucundan tutmaya başladım yemeğimi falan kendim pişiriyorum ha bir de örgüm var sıkıldıkça onu örüyorumCanim hic sorma inanki bende beklemekten sinir oldum ama pazartesiye kadar beklicem hic bir belirtim kalmadi zamanda gecmek bilmior sen nasil geciriorsun
Kiz bende ayni hic durmadim hemen ayakladim ruhum sikildiAslında ben sadece ilk gün dinlendim,iki gün evden çıkmadım ama üçüncü gün 1 saatlik bir alışveriş yaptık ablamla,sonrasında da ağır kaldırmamak şartıyla yavaş yavaş işlerin ucundan tutmaya başladım yemeğimi falan kendim pişiriyorum ha bir de örgüm var sıkıldıkça onu örüyorum
Hayirdir bekleme kabusumu :)Ben de Beklemedeyim kızlar. .hepinizin hayırlı olsun transferi. Bende hiçbir belirti yok sadece Sivilceler birkaç tane.bu de sol kasikta ara ara çekme hissi..bi hafta gecti ama dünden beri kabus sanki
Hayirdir bekleme kabusumu :)[/QUOT
kesinlikle bekleme.. Salı günü test günüm ama sanki regl olacam o güne gelmeden
Bugun senin test gunun degilmi cnmbenim 2 haziranda transferim oldu 11 haziran test gunum bizim embriyolara pgt yapildi belkide ondandir.sizinki de pgtli mi
test yaptirdim canim negatif ciktiBugun senin test gunun degilmi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?