Bende fazla bi degisiklik yok bugün karnım şiş ve sert ilaçlardan oluyor heraldeSağol cnm bi an panikledim sen nasılsın
Bende fazla bi degisiklik yok bugün karnım şiş ve sert ilaçlardan oluyor heralde
Evet benimde öyle şişkinlik varBende fazla bi degisiklik yok bugün karnım şiş ve sert ilaçlardan oluyor heralde
Yaa nasıl dayandın kıyamam çok zor benim ilk ama bittim maddi manevi hemde bir daha deneyeyim desem olmaz Allah yardımcımız olsun peki bu sefer farklı şeyler hissediyor musun mübarek günlerde allah verir belkiİnşaallah canım. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın toplam 4, denemem çok yoruldum artık nasip. Hadi inşallah senin tutmuştur
Canım Allah yardımcın olsunİnşaallah canım. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın toplam 4, denemem çok yoruldum artık nasip. Hadi inşallah senin tutmuştur
Kaçıncı gün embriyosu cnm? Genelde 7 ve 8.günde bu tarz şikayetler tutunma belirtisi oluyor iyi şeyler düşün. Hem normal adet tarihimiz de geliyor vücutun biyolojik saati kendini adet kanamasina hazırlıyor ama kullandığımız ilaclar ve eger bebek tutunmşsa hcg hormonu daha vücuda dagilmadıği icin adet olacakmis hissi veriyor bize takma sennKızlar bugun transferin 8.günü adet olcam gbi bel ve kasıkta agrı ve batma vücudum soğuk sadece ayaklarım inanılmaz yanıo sizce bu iyiye işaretmi lütfen iyi bişey söyleyin
3.gün embriosu ama adet öncesiyle bu cok farklı geldi sanki cok korkuorum ha bide normal adet öncesi cok akıntım olurdu bunda hiç olmuo suanda buda beni tedirgin ettiKaçıncı gün embriyosu cnm? Genelde 7 ve 8.günde bu tarz şikayetler tutunma belirtisi oluyor iyi şeyler düşün. Hem normal adet tarihimiz de geliyor vücutun biyolojik saati kendini adet kanamasina hazırlıyor ama kullandığımız ilaclar ve eger bebek tutunmşsa hcg hormonu daha vücuda dagilmadıği icin adet olacakmis hissi veriyor bize takma senn
Dediğim gibi tutunma belirtsidir tam da 7 ve 8.gün de oluyor ama herkes te olacak diye birsey de yok bazılarinda oluyor bunyelerimiz farkli. Bebeğin seninle insallah sana tutunmaya çalışıyor minik haliyle uzan dinlen :)3.gün embriosu ama adet öncesiyle bu cok farklı geldi sanki cok korkuorum ha bide normal adet öncesi cok akıntım olurdu bunda hiç olmuo suanda buda beni tedirgin etti
Rabbim agzından alıp hak kapısına ulaştırsın inşl kimsrnin kucagını bos bırakmasın amin ecmain.. brni motive ettin allah razı olsunDediğim gibi tutunma belirtsidir tam da 7 ve 8.gün de oluyor ama herkes te olacak diye birsey de yok bazılarinda oluyor bunyelerimiz farkli. Bebeğin seninle insallah sana tutunmaya çalışıyor minik haliyle uzan dinlen :)
Canım tek embriyo mu transfer edilmiştiMrb arkadaşlar ben 2 kan testi yaptırdım 10 gün 37 12. Gün 50 16. Günde gel dedi doktor hamilesin dedi ama şüpheli konuştu sanki hamile miyim gerçekten degerlerim artar mı bilen varsa lutfen bişeyler yazsın canım çok sıkkın. .....
Canım tek embriyo mu transfer edilmiştiMrb arkadaşlar ben 2 kan testi yaptırdım 10 gün 37 12. Gün 50 16. Günde gel dedi doktor hamilesin dedi ama şüpheli konuştu sanki hamile miyim gerçekten degerlerim artar mı bilen varsa lutfen bişeyler yazsın canım çok sıkkın. .....
Amin inşallah hepimiz için. Burada bizi en iyi biz anlarız canım,birbirimizle paylaşım yapmak için buradayız. Keske ağrı birseyler hissetsem bende hic belirti yokRabbim agzından alıp hak kapısına ulaştırsın inşl kimsrnin kucagını bos bırakmasın amin ecmain.. brni motive ettin allah razı olsun
Hamilesin cnm ama değerin 2 katı artmasi gerekiyor ya 37 den 70 küsur olması gerek ya ama belli olmaz bir sonraki kan testinde bakarsın 150 civari olur merak etme :)Canım tek embriyo mu transfer edilmişti
Kızlar bugun transferin 8.günü adet olcam gbi bel ve kasıkta agrı ve batma vücudum soğuk sadece ayaklarım inanılmaz yanıo sizce bu iyiye işaretmi lütfen iyi bişey söyleyin
Ben de bu konuyla ilgili soracaktim 38 dereceyi gorunce merkeze bildirmek gerekli benim bölgesel atesım oluyor arada belimde ateş arada kasığimda arada boynumun arkasinda.Sizin atewiniz oluyomu benimde transferin 7ci günü benim atewim oluyor ya kimsede yle oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?