transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Arkadaşlar 3.gün embriyosunun transferden sonraki gelişimi

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-04-14-35-19-1.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 119
Bu da 5.gün. Embriyosunun transferden sonraki gelişimi

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-04-14-35-43-2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:
İnşaallah canım. Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın toplam 4, denemem çok yoruldum artık nasip. Hadi inşallah senin tutmuştur
Yaa nasıl dayandın kıyamam çok zor benim ilk ama bittim maddi manevi hemde bir daha deneyeyim desem olmaz Allah yardımcımız olsun peki bu sefer farklı şeyler hissediyor musun mübarek günlerde allah verir belki

Kızlar bugun transferin 8.günü adet olcam gbi bel ve kasıkta agrı ve batma vücudum soğuk sadece ayaklarım inanılmaz yanıo sizce bu iyiye işaretmi lütfen iyi bişey söyleyin

Kızlar bugun transferin 8.günü adet olcam gbi bel ve kasıkta agrı ve batma vücudum soğuk sadece ayaklarım inanılmaz yanıo sizce bu iyiye işaretmi lütfen iyi bişey söyleyin
Kaçıncı gün embriyosu cnm? Genelde 7 ve 8.günde bu tarz şikayetler tutunma belirtisi oluyor iyi şeyler düşün. Hem normal adet tarihimiz de geliyor vücutun biyolojik saati kendini adet kanamasina hazırlıyor ama kullandığımız ilaclar ve eger bebek tutunmşsa hcg hormonu daha vücuda dagilmadıği icin adet olacakmis hissi veriyor bize takma senn

3.gün embriosu ama adet öncesiyle bu cok farklı geldi sanki cok korkuorum ha bide normal adet öncesi cok akıntım olurdu bunda hiç olmuo suanda buda beni tedirgin etti

3.gün embriosu ama adet öncesiyle bu cok farklı geldi sanki cok korkuorum ha bide normal adet öncesi cok akıntım olurdu bunda hiç olmuo suanda buda beni tedirgin etti
Dediğim gibi tutunma belirtsidir tam da 7 ve 8.gün de oluyor ama herkes te olacak diye birsey de yok bazılarinda oluyor bunyelerimiz farkli. Bebeğin seninle insallah sana tutunmaya çalışıyor minik haliyle uzan dinlen :)

Dediğim gibi tutunma belirtsidir tam da 7 ve 8.gün de oluyor ama herkes te olacak diye birsey de yok bazılarinda oluyor bunyelerimiz farkli. Bebeğin seninle insallah sana tutunmaya çalışıyor minik haliyle uzan dinlen :)
Rabbim agzından alıp hak kapısına ulaştırsın inşl kimsrnin kucagını bos bırakmasın amin ecmain.. brni motive ettin allah razı olsun

Canım tek embriyo mu transfer edilmişti

Canım tek embriyo mu transfer edilmişti

Rabbim agzından alıp hak kapısına ulaştırsın inşl kimsrnin kucagını bos bırakmasın amin ecmain.. brni motive ettin allah razı olsun
Amin inşallah hepimiz için. Burada bizi en iyi biz anlarız canım,birbirimizle paylaşım yapmak için buradayız. Keske ağrı birseyler hissetsem bende hic belirti yok

Benim 9. Günüm ayni şeyler bende de var canim ama beni bir üsüme titreme tutuyor sonra ateş basiyor inşallah iyiye isarettir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…