transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım aynen psikolojik olarak düşündükçe daha çok telaş yapıyor insan bende de var o huy. Gastrit problemin vs var mı? Ben de opudan sonra aynı bahsettiğin şeyleri yaşadım çünkü karnım korkunç derecede şişmişti, nefes almamı engelliyordu sanki, daralıyordum filan mahvolmuştum. Sonra meğersem kullandığımız ilaçlardan dolayı gastritimin arttığını öğrendim. Sakinleşince düzeliyor yavaş yavaş zaten. Çok kötü durumda değilsen sakin kalmaya çalış sadece.

Yok çok kötü değilim aslında ama kötü duruma getiriyorum halimi evet gastrit var çok rahatsız ediyo beni ama yapacak bişey yok öyle böyle geçicek bu dönem sen kaçıncı günündesin benim 15 oldu bugün...

Ben de 15. gündeyim canım :)) 12. gün test yaptım işte pazartesi günü. Sen de yaptırmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam beta'nı?

Ben de 15. gündeyim canım :)) 12. gün test yaptım işte pazartesi günü. Sen de yaptırmıştın dimi yanlış hatırlamıyorsam beta'nı?
Öylemi ne güzel beraber takip edelim inşallah o zmn...ben ctesi ptesi bide bugün yaptırdım Can'ım diyorumya korkudan ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım sen ilaç ne kullanıyosun?

Öylemi ne güzel beraber takip edelim inşallah o zmn...ben ctesi ptesi bide bugün yaptırdım Can'ım diyorumya korkudan ne yapıcağımı şaşırmış durumdayım sen ilaç ne kullanıyosun?
Hiç korkma miniğine zarar verme, ferah tut içini ağrını unutturacak şeylere odaklan. Her şey çok güzel olacak inşallah. Ben estrofem, progestan, euthyrox (hashimoto için) , clexane iğne kullanıyorum. Bir de devit 3 vardı ama ona devam et demedi doktor bitti o da zaten. Sen hangilerini kullanıyorsun?

Ben folbiol bide crinone jel kullanıyorum Can'ım diğerlerini bırak dedi bende kullandım estrofem şimdi içmiyorum... Ağrıdanda sıkıntım yok katlanırımda ters gidecek bişeyler diye çok korkuyorum...

Dış gebelik Nasıl belli olur bi bilgin varmı yani acile gitsem Nasıl teşhis koycaklar diye sordum canım...

Ben folbiol bide crinone jel kullanıyorum Can'ım diğerlerini bırak dedi bende kullandım estrofem şimdi içmiyorum... Ağrıdanda sıkıntım yok katlanırımda ters gidecek bişeyler diye çok korkuyorum...
Herkese göre farklı ilaç uyguluyor doktorlar zaten takip ettiğim kadarıyla. Üzülme, endişelenme, her şey çok güzel olacak inşallah canım olumlu düşün

Dış gebelik Nasıl belli olur bi bilgin varmı yani acile gitsem Nasıl teşhis koycaklar diye sordum canım...
Canım neden dış gebeliği düşünüyorsun ki? Dış gebelik jinekolojik muayene yapılmadan anlaşılmaz ki.. Rahmin içinde değil rahmin dışında döllenme oluyor.. Bide mormal gebelik gibi bütün belirtileri yaşayabilirsin.. Yani uzman biri kontrol etmeden biz dış gebe olduğumuzu anlamayız.. Kötü düşünme.. Dış gebelik olması için bir sebebin olmadığını düşün hep.

Sancım çok olduğu için araştırıyım dedim sebebi ne olabilir kafayı taktım araştırdıkça belirtileri yaşadım sanki bilmiyorum çok korkuyorum inşallah herşeyyolunda gider hepimiz için Can'ım Hakkı'nızı helal edin çok sıkıntılıyım..

Canım, sorun ilaçların yan etkileri olabilir yada psikolojiktir.. Tabi ağrı sızını bilen sensin.. Eğer kendini iyi hissetmiyorsan acile git, durumunu anlat.. Ona göre muayene yapılıp değerlendirilirsi.. Bi de çok fazla internette araştırma yapma çünkü aldığımız ilaçlardanmıdır nedir, hep kötü şeyler başımızagelcek gibi hissediyoruz..Rabbim yüzünü güldürür.. Tez zamanda ağrılarının geçmesi dileğiyle

Yani bu his genelde oluyo öylemi bende kafayı yiyorum zannettim zaten çok hassasım ki hep öyleyiz Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.... Çok teşekkür ederim destekleriniz için ailemden görmüyorum bu desteği Hakkınızı helal edin...

Günaydın canım bugün daha iyi misin? Ben kese için Pazartesi gideceğim inşallah. Gerçi doktor kese için demedi gel bir bakalım dedi ama ben keseye yordum :) Genel muayene de olabilir. Sen ne zaman? Bayan sorunlu

merhaba kızlar nolur bana yardım edin bugün transferin 7. günü ama 2.günden itibaren karın ağrısı yaşıyorum kafayı yiycem bana yardım edin lütfen benim gibi olan varmı. bu ikinci tüp bebek tedavim birincide böyle olup olmadığını hatırlayamıyorum.tutmadı diye çok korkuyorum.

Merhaba canım, telaş yapmamalısın öncelikle. Stres ve telaş en son yapmamız gereken şeyler. Karın ağrısı benim de çok oldu, ikinci transferim bu ve ikisinde de olmuştu hem de çok şiddetliydi. Çok korkmuştum ben de, doktorumu aradım normal olduğunu, kullandığım ilacın (progestan) böyle bir etkisi olduğunu söylemişti. Ama en doğru bilgiyi doktorun verecektir arayıp sor istersen.

Doktoruma sordum oda normal olduğunu söyledi ama ben çok korkuyorum ağlamaktan helak oldum.ikinci tüp bebek tedavim bu Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.

Doktoruma sordum oda normal olduğunu söyledi ama ben çok korkuyorum ağlamaktan helak oldum.ikinci tüp bebek tedavim bu Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşaallah.
Amin canım benim üzme kendini artık bak doktorun da normal olduğunu söylemiş. Yıpratmamalısın kendini. Ben bu transferimde özellikle karın ağrısından geceleri bile uyuyamaz hale gelmiştim ama çok şükür gördüm pozitifi. Bu tutunmadığını gösteren bir şey değil kesinlikle. Kendini ferahlatıcak şeylerle oyalan. İnşallah kalbine göre olur senin de her şey canım...

Hiç korkma 16. Günüm hala aynı sancıyı çekiyorum dua oku elini karnına koy...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…