transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Çok sağol canım inan kendim gibi sevindim senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok zor günler geçiriyorum.İnşaallah bende salı günü sonuç pozitif diye yazarım buraya.

Ben bugün gittim canım duramadım herşey yolunda görünüyor dedi ama keseyi tam göremedi 29 unda gel tekrardan dedi...ben keseyi görmeden rahatlayamıycam tam anlamıyla beklemekten başka çaremiz yok işte buraları okuyup avunuyoruz...

Can'ım Turgut bey e mi gittin kan sonucunu aldın mı kese için daha erken acele etme karından usg için hcg nin en az 5000 felan olması lazım

Kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bi belirti yok sizinki gibi Ağrı'mda yok endişelenmeye başladım

Bthcg 23den 19dustu sanırım bu tedavininde sonuna geldim..hemşire ısrarla ilaçlara devam edeceksin dedi

Kese için erken bence de daha, iyi yapmışsın gitmekle için rahat etmiş oldu, bak sorun yok, güzel olacak inşallah :)

Kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bi belirti yok sizinki gibi Ağrı'mda yok endişelenmeye başladım
Herkeste aynı belirtiler olmuyor daha çok erken 5. gün sıkma canını bence. İlk hafta bende de yoktu ağrı, sonradan çok oldu ama o da ilaçtan kaynaklıydı.

Can'ım Turgut bey e mi gittin kan sonucunu aldın mı kese için daha erken acele etme karından usg için hcg nin en az 5000 felan olması lazım
Kan sonucum 1022 olmuş Can'ım vajinal muayene etti zaten tam göremiyorum dedi bi sakıncası olmaz inşallah herşeyden korkuyorum sorunluyum hakkaten... Evet Can'ım Turgut beye gittim... Sen nasılsın bugün 7 mi 8. Günmü?

Bugün kaçıncı günün peki arkadaşim.

Masallah senin değerin daha yüksek. Ben 16. Gün 740 ı gördüm dahada kan vermedim.

Bide bişey sorcam size tüp bebek gebelik hesaplamayı bilem varmı ben araştırdım transfer gününe iki hafta ekleniyorumuş ne kadar doğru bilemiyorum tabi....

Şimdi biraz korktum açıkçası. Allahım inş.bi sıkıntı olmaz.şu dış gebelik kimyasal gebelik falan okuyorum onlar korkutuyo beni.olsa belli olurdu dimi arkadaşlar

Şimdi biraz korktum açıkçası. Allahım inş.bi sıkıntı olmaz.şu dış gebelik kimyasal gebelik falan okuyorum onlar korkutuyo beni.olsa belli olurdu dimi arkadaşlar
Al işte bi tane daha benden gelmiş hoşgelmiş :))) ben kafayı yemediğime dua ediyorum bence sakın okuma psikolojin altüst oluyo...

Bugün 20.gün benimde iki taneydi ama benim artışlar ikiye katlamadı hiç.% 70 80 falan artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…