Çok sağol canım inan kendim gibi sevindim senin adına Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.çok zor günler geçiriyorum.İnşaallah bende salı günü sonuç pozitif diye yazarım buraya.Amin canım benim üzme kendini artık bak doktorun da normal olduğunu söylemiş. Yıpratmamalısın kendini. Ben bu transferimde özellikle karın ağrısından geceleri bile uyuyamaz hale gelmiştim ama çok şükür gördüm pozitifi. Bu tutunmadığını gösteren bir şey değil kesinlikle. Kendini ferahlatıcak şeylerle oyalan. İnşallah kalbine göre olur senin de her şey canım...
Ben bugün gittim canım duramadım herşey yolunda görünüyor dedi ama keseyi tam göremedi 29 unda gel tekrardan dedi...ben keseyi görmeden rahatlayamıycam tam anlamıyla beklemekten başka çaremiz yok işte buraları okuyup avunuyoruz...Günaydın canım bugün daha iyi misin? Ben kese için Pazartesi gideceğim inşallah. Gerçi doktor kese için demedi gel bir bakalım dedi ama ben keseye yordum :) Genel muayene de olabilir. Sen ne zaman?Bayan sorunlu
Can'ım Turgut bey e mi gittin kan sonucunu aldın mı kese için daha erken acele etme karından usg için hcg nin en az 5000 felan olması lazımBen bugün gittim canım duramadım herşey yolunda görünüyor dedi ama keseyi tam göremedi 29 unda gel tekrardan dedi...ben keseyi görmeden rahatlayamıycam tam anlamıyla beklemekten başka çaremiz yok işte buraları okuyup avunuyoruz...
Kese için erken bence de daha, iyi yapmışsın gitmekle için rahat etmiş oldu, bak sorun yok, güzel olacak inşallah :)Ben bugün gittim canım duramadım herşey yolunda görünüyor dedi ama keseyi tam göremedi 29 unda gel tekrardan dedi...ben keseyi görmeden rahatlayamıycam tam anlamıyla beklemekten başka çaremiz yok işte buraları okuyup avunuyoruz...
Herkeste aynı belirtiler olmuyor daha çok erken 5. gün sıkma canını bence. İlk hafta bende de yoktu ağrı, sonradan çok oldu ama o da ilaçtan kaynaklıydı.Kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bi belirti yok sizinki gibi Ağrı'mda yok endişelenmeye başladım
Kan sonucum 1022 olmuş Can'ım vajinal muayene etti zaten tam göremiyorum dedi bi sakıncası olmaz inşallah herşeyden korkuyorum sorunluyum hakkaten... Evet Can'ım Turgut beye gittim... Sen nasılsın bugün 7 mi 8. Günmü?Can'ım Turgut bey e mi gittin kan sonucunu aldın mı kese için daha erken acele etme karından usg için hcg nin en az 5000 felan olması lazım
Herkesin bünyesi farklı Can'ım aynı belirtiler olmuyoki sanırım benmde 5. 6. Günler hafiflemişti...Kızlar benim bugün 5. Günüm hiç bi belirti yok sizinki gibi Ağrı'mda yok endişelenmeye başladım
Bugün kaçıncı günün peki arkadaşim.Kan sonucum 1022 olmuş Can'ım vajinal muayene etti zaten tam göremiyorum dedi bi sakıncası olmaz inşallah herşeyden korkuyorum sorunluyum hakkaten... Evet Can'ım Turgut beye gittim... Sen nasılsın bugün 7 mi 8. Günmü?
İnşallaKese için erken bence de daha, iyi yapmışsın gitmekle için rahat etmiş oldu, bak sorun yok, güzel olacak inşallah :)
16. Günüm Can'ım...Bugün kaçıncı günün peki arkadaşim.
İnşallah Can'ım Allah herkesin yüzünü güldürsün içinde bizimkilerde...Kese için erken bence de daha, iyi yapmışsın gitmekle için rahat etmiş oldu, bak sorun yok, güzel olacak inşallah :)
Benim iki tane transferim oldu Can'ım o yüzden olabilir sen şimdi kaçıncı günündesin?Masallah senin değerin daha yüksek. Ben 16. Gün 740 ı gördüm dahada kan vermedim.
Al işte bi tane daha benden gelmiş hoşgelmiş :))) ben kafayı yemediğime dua ediyorum bence sakın okuma psikolojin altüst oluyo...Şimdi biraz korktum açıkçası. Allahım inş.bi sıkıntı olmaz.şu dış gebelik kimyasal gebelik falan okuyorum onlar korkutuyo beni.olsa belli olurdu dimi arkadaşlar
Benmkide öyle zaten tam ikiye katlanmış değil peki sen kese için ne zmn gideceksin?Bugün 20.gün benimde iki taneydi ama benim artışlar ikiye katlamadı hiç.% 70 80 falan artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?