transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Ben başka bi ilde yaptırdım tedavimi.telefonda görüşüyorum. Dr lari bilirsiniz bi torba konuşur ama hiç bişey anlatmazlar. Yani bekleyip gorcez diyo.pzrtsi bi dr gorunmemı istedi.sanırım kese icin.

Ben başka bi ilde yaptırdım tedavimi.telefonda görüşüyorum. Dr lari bilirsiniz bi torba konuşur ama hiç bişey anlatmazlar. Yani bekleyip gorcez diyo.pzrtsi bi dr gorunmemı istedi.sanırım kese icin.
Anladım Can'ım Allah kolaylık versin inşallah işimiz zor bol sabır istiyo...

Bide bişey sorcam size tüp bebek gebelik hesaplamayı bilem varmı ben araştırdım transfer gününe iki hafta ekleniyorumuş ne kadar doğru bilemiyorum tabi....
Canim benim ilk denememde dr bana transfer gününe 2 hafta ekliyorsun demisti.. Ama en saglikli hesaplamayi vajinal ultrasonda ortaya cikiyor. Vajinal muayenede dr tam olarak kac haftalik oldugunu söylüyor.. Eklenen 2 haftadan bazen bi kac gün eksik ya da bi kac gün fazla , yada tam da cikabiliyor..Önemli olan sagliklu bir sekilde büyümeleri canim..

Can'ım bugün benim 5. Günüm sakıncalı olsa bakmazdı Turgut bey merak etme 1000 de erken keseyi görmek için 1500 ü geçmesi lazım

Kızlar merhaba, ilk değerim 1029'du, bugün ikinci kez baktırdım artışı merak ettiğim için, 4135 çıktı. Üç gün var arada. Normal mi sizce?

Kızlar merhaba, ilk değerim 1029'du, bugün ikinci kez baktırdım artışı merak ettiğim için, 4135 çıktı. Üç gün var arada. Normal mi sizce?
Maşallah çok güzel heralde bilmiyorum ki hergün bi kat artmış değilmi ilerleme bence gayet güzel Can'ım tebrikler...

Can'ım bugün benim 5. Günüm sakıncalı olsa bakmazdı Turgut bey merak etme 1000 de erken keseyi görmek için 1500 ü geçmesi lazım
Evet erken gitmişim maalesef on gün bekliycez yine ömrümden ömür gidiyo bu süreçte inşallah sonunda değer yaşadıklarımıza....

Aynen öyle Can'ım ama şu an boşum yapacak bişey yok kafayı bunlara takıyorum:))

Ben transferin 7. Gunundeyim ama fazlasiyla halsizim kollarim bile agriyo normalmi bunlar belim karnimin alt kismi kasigim bacaklarim her yerim agriyo yuzum solgun normalmiki ya sali gunu test gunum meraktan catliycam

Ben transferin 7. Gunundeyim ama fazlasiyla halsizim kollarim bile agriyo normalmi bunlar belim karnimin alt kismi kasigim bacaklarim her yerim agriyo yuzum solgun normalmiki ya sali gunu test gunum meraktan catliycam
Bendede fazlasıyla olmuştu Can'ım normal diyebilirim...

Dr um aradi kan tahlilim sonucuna göre seker cikmis.. Metformin 500 ilacini yazmis. Postayla recetemi göndermis.. Sok oldum.. Bu sürecte böyle bir sorunla karsilasan var mu?? Duruma göre gebelik gerceklesirse bile 3 ay kullanmaliymisim.. Endokrin bölümüne gidip detayli tahlil istedi..

Geçmiş olsun Can'ım ben hiç duymadım böyle bişey kaç çıkmış peki şekerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…