Doktorunla görüştünmü peki sonuçlara ne diyo?Sonuçta artıyor diye düşünüp avunuyorum
Anladım Can'ım Allah kolaylık versin inşallah işimiz zor bol sabır istiyo...Ben başka bi ilde yaptırdım tedavimi.telefonda görüşüyorum. Dr lari bilirsiniz bi torba konuşur ama hiç bişey anlatmazlar. Yani bekleyip gorcez diyo.pzrtsi bi dr gorunmemı istedi.sanırım kese icin.
Canim benim ilk denememde dr bana transfer gününe 2 hafta ekliyorsun demisti.. Ama en saglikli hesaplamayi vajinal ultrasonda ortaya cikiyor. Vajinal muayenede dr tam olarak kac haftalik oldugunu söylüyor.. Eklenen 2 haftadan bazen bi kac gün eksik ya da bi kac gün fazla , yada tam da cikabiliyor..Önemli olan sagliklu bir sekilde büyümeleri canim..Bide bişey sorcam size tüp bebek gebelik hesaplamayı bilem varmı ben araştırdım transfer gününe iki hafta ekleniyorumuş ne kadar doğru bilemiyorum tabi....
Can'ım bugün benim 5. Günüm sakıncalı olsa bakmazdı Turgut bey merak etme 1000 de erken keseyi görmek için 1500 ü geçmesi lazımKan sonucum 1022 olmuş Can'ım vajinal muayene etti zaten tam göremiyorum dedi bi sakıncası olmaz inşallah herşeyden korkuyorum sorunluyum hakkaten... Evet Can'ım Turgut beye gittim... Sen nasılsın bugün 7 mi 8. Günmü?
Maşallah çok güzel heralde bilmiyorum ki hergün bi kat artmış değilmi ilerleme bence gayet güzel Can'ım tebrikler...Kızlar merhaba, ilk değerim 1029'du, bugün ikinci kez baktırdım artışı merak ettiğim için, 4135 çıktı. Üç gün var arada. Normal mi sizce?
Evet erken gitmişim maalesef on gün bekliycez yine ömrümden ömür gidiyo bu süreçte inşallah sonunda değer yaşadıklarımıza....Can'ım bugün benim 5. Günüm sakıncalı olsa bakmazdı Turgut bey merak etme 1000 de erken keseyi görmek için 1500 ü geçmesi lazım
Aynen öyle Can'ım ama şu an boşum yapacak bişey yok kafayı bunlara takıyorum:))Canim benim ilk denememde dr bana transfer gününe 2 hafta ekliyorsun demisti.. Ama en saglikli hesaplamayi vajinal ultrasonda ortaya cikiyor. Vajinal muayenede dr tam olarak kac haftalik oldugunu söylüyor.. Eklenen 2 haftadan bazen bi kac gün eksik ya da bi kac gün fazla , yada tam da cikabiliyor..Önemli olan sagliklu bir sekilde büyümeleri canim..
Teşekkürler canım , pazartesi kese görünsün de inşallah içim rahatlasın bakalım, hepimizin de :)Maşallah çok güzel heralde bilmiyorum ki hergün bi kat artmış değilmi ilerleme bence gayet güzel Can'ım tebrikler...
İnşallah Can'ım her güzel haber duygulandırıyo Mutlu ediyo beni Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah Kocaman bi aile olduk burda....Teşekkürler canım , pazartesi kese görünsün de inşallah içim rahatlasın bakalım, hepimizin de :)
Bendede fazlasıyla olmuştu Can'ım normal diyebilirim...Ben transferin 7. Gunundeyim ama fazlasiyla halsizim kollarim bile agriyo normalmi bunlar belim karnimin alt kismi kasigim bacaklarim her yerim agriyo yuzum solgun normalmiki ya sali gunu test gunum meraktan catliycam
Canim Hamilemisin peki ?Bendede fazlasıyla olmuştu Can'ım normal diyebilirim...
Evet Can'ım inşallah darısı sana ve bekleyen herkese...Canim Hamilemisin peki ?
Allah tamamına erdirsin Can'ım saol amin :)Evet Can'ım inşallah darısı sana ve bekleyen herkese...
Geçmiş olsun Can'ım ben hiç duymadım böyle bişey kaç çıkmış peki şekerin?Dr um aradi kan tahlilim sonucuna göre seker cikmis.. Metformin 500 ilacini yazmis. Postayla recetemi göndermis.. Sok oldum.. Bu sürecte böyle bir sorunla karsilasan var mu?? Duruma göre gebelik gerceklesirse bile 3 ay kullanmaliymisim.. Endokrin bölümüne gidip detayli tahlil istedi..
Senin kanaman oldumu ben şimdi şunu merak ediyorum 2 tane transferde bi gebelik olduğunda diğeri ne oluyo şimdide buna kafayı taktım iyimi...Bugün 20.gün benimde iki taneydi ama benim artışlar ikiye katlamadı hiç.% 70 80 falan artıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?