transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Degerimi sormak aklıma gelmedi canım.. Şeker yüksek diyince şok oldum.. Kliniğe ilk gittiğimizde hasta dosyası oluşturulurken ailede kaltsal hastalık olup olmadığı sorulmuştu..Annem 26 yıllır diyabet hastası, rahmetli babamda diyabetti.. Bilmiyorum belki hamileliğimin sonlanması, kürtaj olmam belki çok fazla stres tetiklemiştir.. Hayırlısı bakalım İnşaAllah kalıcı olmaz..rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin..

Korkma daha gençsin kesinlikle atlatırsın ama çok yüksekmi diye tedirgin oldum bebeğe hani zararı olmasın diye canım inşallah bi yanlışlık vardır bi daha yaptır bence... Şimdi sen başla bi dr gideceksin sanırım değilmi bende öyle aynışehirdeyim ama takip edemem yoğunumdedi mecbur başka dr gitcem...

Kızlar günaydın, bütün gece karın ağrısından uyuyamadım ben, geçen transferde de olmuştu bu ve çok kötü Sadece sol tarafımda ağrı, üşütüp tuvalete çıkarsın ya hani öyle bi ağrı ama tuvalet kısmı yok sadece sancısı var. Hiç kesilmiyor çok kötü oldum Buna benzer yaşayan var mı tek taraflı ağrı, doktor progestana bağlıyor ama çook şiddetli... Korkuyorum bi şey mi oldu diye

Günaydın Can'ım 17. Günümüzdeyiz değilmi diğerinde ne olmuştu ki ? Valla benim sancım hiç geçmedi ki hala karnım kasıklarım dizlerim adet sancısı gibi devam ediyo yatamıyorum yürüyemüyorum bi anlam veremiyorum inanki....

Aynen 17. gün canım. Ya bu ağrı benim ara ara vuruyordu ama dün akşamdan beri kesintisiz devam ediyor. Diğer transferde tutunamamıştı ama yine bu sancıyı çekmiştim. Bu kez tutundu ama yine ağrı var kafayı yer insan ya. Benim kasıklarda değil yani adet sancısı gibi değil de böyle sanki böbreklerim mi oluyo noluyo orası karın boşluğum çok fena. Ay napıcaz böyle ya İlkinde progestanı bıraktıktan 10 gün sonra filan normale dönmüştüm, ne zaman bıraktırır acaba doktor, ona yoruyorum ama ondandır umarım. Bi de prospektüsünde de şiddetli karın ağrısında hemen kullanmayı bırakın yazıyo, doktor da normal diyo çekiceksin o ağrıyı yapıcak bi şey yok diyo -_-

Diğer transferinde kaçıncı gün olmuştu bu dediğin ama artık tutunamama gibi bi sıkıntımız olmaz diye düşünüyorum çünkü 17. Gündeyiz ay bilmiyorum ki bende tedirgin oldum şimdi niye o kadar sancın var ptesi gitceksin değilmi Can'ım kese için valla şu süre varya mahvediyor insanı Allah yardımcımız olsun...

Canım diğer transferim daha yapılmadan başlamıştı ağrılarım ilaçlara erken başlıyoruz ya o süreçte. Ptesi gidicem evet ya bi de biraz önce çok hafif lekelenme gördüm bi de küçücük bi parça. Çok telaş yaptım ya, bu akşam arayacağım doktorumu Acaba oluyor mudur böyle bi durum gebeliğin ilk haftalarında normal midir hiç bilmiyorum (

Hafif lekelenmeler olabilir diyolar ama bence sen bi ara canım yada şimdi git neden ptesi bekliyorsun?

Hafif lekelenmeler olabilir diyolar ama bence sen bi ara canım yada şimdi git neden ptesi bekliyorsun?
Doktorum çok gıcık Tersleyip kapatıyo telefonu, bu akşam söyleyeyim diye düşündüm o yüzden nasıl olsa ptesi için randevu saati verecekti. korkuyorum inşallah bebeğime bi şey olmamıştır Çok hafifti peçeteye gelmişti ama işte tereddüt ediyor insan

Başka bi dr git bence senin bebeğinin yada senin sağlığından önemli değil ki...

Canim panik yapma bisey olmaz bende de troid cikti hap kullaniyorum sorun olmuyo boyle seyler ilacini aksatmadigin surece

Kizlar mrhba bugun internetten bisey okudum ve kafaya cok taktim sizle paylasmak istedim tup bebek cocuklari kromozonlari bozuk olma riski daha cok mus yani bebeyin downsendromu olma riski daha cokmus boyle okudum aranizda duyan varmi boyle bisey ayy allahim saglikli evlatllar kucamiza almayi nasip etsin

Ben hiç duymadım Can'ım peki oranlar ne biliyomusun? Şimdide buna kafayı takıyım ne güzel :)) Allah korusun Can'ım olacaksa her halükarda olur ve allahtan gelene ne yapabilirizki...

Ben hiç duymadım Can'ım peki oranlar ne biliyomusun? Şimdide buna kafayı takıyım ne güzel :)) Allah korusun Can'ım olacaksa her halükarda olur ve allahtan gelene ne yapabilirizki...
Canim senle ben kafaya taka taka kafayi yiyecez sonunda:))bilmiyorum ki canim sidide bunu arastirmaya basladim iste kendi kendimize sitres mi yapiyoz ben anlamadim

Canim senle ben kafaya taka taka kafayi yiyecez sonunda:))bilmiyorum ki canim sidide bunu arastirmaya basladim iste kendi kendimize sitres mi yapiyoz ben anlamadim
Aynen valla kesin yeriz çok araştırıyoruz çünkü çok üstünde duruyoruz Can'ım zaten sağlıksız embriyolar tutunamıyo bide genetik bakılıyo ama ailede genetik bozukluk olanlara heralde...

Aynen valla kesin yeriz çok araştırıyoruz çünkü çok üstünde duruyoruz Can'ım zaten sağlıksız embriyolar tutunamıyo bide genetik bakılıyo ama ailede genetik bozukluk olanlara heralde...
Evet canim ailede genetik bozukluk olunca bakiyorlarmis allaha emanetiniz artik insallah sorunsuz saglikli kucamiza aliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…