transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Kızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?

Canım çok fazla internete takılma.. Araştırdıkca karşına kötü yazılar çıkabiliyor.. Buda farkında olmadan etkiliyor bizleri.. Gebeliğin devam ettiğinde zaten farkına varacaksın ilerleyen dönemlerde testler yapılacak.. Bebeb sağlıklımı değilmi? Erken dönemlerde herşey farkedliyor artık. Teknolojinilerdedi.. Hem herşey rabbimden gelmiyor mu? embriyolara can veren o.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklu evlatlar versin

Kızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?
Kullandığın teste yazması lazım.. Benim kullandığım gebelik testinde yazıyor 5-10 dakika içinde çıkan değer baz alınır. Sonradını dikkate almayın diye.. Belki ilerleyen günlerde hemen çukar 2. Çizgi.. Sonuçta 1 saat sonrada ılsa çıkmış hayalet çizgi..

Kızlar bu sabah yine test yaptım ama negatif moralim bozuldu 7. Günüm bugün normalde adet belirtilerimin geldiği gün bugün

Cok dogru diyon canim allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimize

Kızlar bu sabah yine test yaptım ama negatif moralim bozuldu 7. Günüm bugün normalde adet belirtilerimin geldiği gün bugün
7. Gün çok erken.. Burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alan bir sürü arkadaş var.. Moralini bozma ooooooo 12. Güne daha çok varrr.. :)

Kızlar selam, çok şiddetli karın ağrısı çeken var mı benim gibi ( Kıvrandırıyor resmen karın boşluğunda ağrım daha çok ve ishal

Kızlar selam, çok şiddetli karın ağrısı çeken var mı benim gibi ( Kıvrandırıyor resmen karın boşluğunda ağrım daha çok ve ishal
Sen dr gitmedin değilmi Can'ım yaa bendede ağrı var ama şiddetli değil ama rahatsız ediyo beni bu belirsizlik ne hale getirdi bizi kafayı yememe çok az bi zmn kaldı...

Canim formda arkadasin birtanesinunde siddetli agrilari vardi.. Sanirim ultrasonla bakildiginda sivi oldugu farkedilmis.. Hareket ettik e sibi rahatsizlik veriyrmus.. Dinlenmesi gerektigini söylemisler.. Bide bol su tüketmen gerekiyor.Istersen bi dr git..

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar yarın 10.günüm doktora gidicem kan tahlili vermeye bana dua edin nolur.yarın evlilik yıl dönümüm Allahım inşaallah mutluluğuma mutluluk katar.cok korkuyorum negatif olacak diye.

merhaba arkadaşlar yarın 10.günüm doktora gidicem kan tahlili vermeye bana dua edin nolur.yarın evlilik yıl dönümüm Allahım inşaallah mutluluğuma mutluluk katar.cok korkuyorum negatif olacak diye.
Evlilik yildönümünüz icin insaallahh güzel bir sonuc alirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…