- 31 Temmuz 2016
- 1.020
- 300
- 53
Amin ecmain Can'ım...Evet canim ailede genetik bozukluk olunca bakiyorlarmis allaha emanetiniz artik insallah sorunsuz saglikli kucamiza aliriz
Canım çok fazla internete takılma.. Araştırdıkca karşına kötü yazılar çıkabiliyor.. Buda farkında olmadan etkiliyor bizleri.. Gebeliğin devam ettiğinde zaten farkına varacaksın ilerleyen dönemlerde testler yapılacak.. Bebeb sağlıklımı değilmi? Erken dönemlerde herşey farkedliyor artık. Teknolojinilerdedi.. Hem herşey rabbimden gelmiyor mu? embriyolara can veren o.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklu evlatlar versinKizlar mrhba bugun internetten bisey okudum ve kafaya cok taktim sizle paylasmak istedim tup bebek cocuklari kromozonlari bozuk olma riski daha cok mus yani bebeyin downsendromu olma riski daha cokmus boyle okudum aranizda duyan varmi boyle bisey ayy allahim saglikli evlatllar kucamiza almayi nasip etsin
Kullandığın teste yazması lazım.. Benim kullandığım gebelik testinde yazıyor 5-10 dakika içinde çıkan değer baz alınır. Sonradını dikkate almayın diye.. Belki ilerleyen günlerde hemen çukar 2. Çizgi.. Sonuçta 1 saat sonrada ılsa çıkmış hayalet çizgi..Kızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?
Cok dogru diyon canim allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin hepimizeCanım çok fazla internete takılma.. Araştırdıkca karşına kötü yazılar çıkabiliyor.. Buda farkında olmadan etkiliyor bizleri.. Gebeliğin devam ettiğinde zaten farkına varacaksın ilerleyen dönemlerde testler yapılacak.. Bebeb sağlıklımı değilmi? Erken dönemlerde herşey farkedliyor artık. Teknolojinilerdedi.. Hem herşey rabbimden gelmiyor mu? embriyolara can veren o.. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklu evlatlar versin
7. Gün çok erken.. Burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alan bir sürü arkadaş var.. Moralini bozma ooooooo 12. Güne daha çok varrr.. :)Kızlar bu sabah yine test yaptım ama negatif moralim bozuldu7. Günüm bugün normalde adet belirtilerimin geldiği gün bugün
İnşallah Can'ım ya7. Gün çok erken.. Burda idrarda negatif olup kanda pozitif sonuç alan bir sürü arkadaş var.. Moralini bozma ooooooo 12. Güne daha çok varrr.. :)
Yok canım daha neler.yok öyle bir şey.radyo dalgası zararsızdır.zararlı olması için bir oda dolusu olması lazım.hepsi de çalışır vaziyetteKullanma sakin canim radyosan yayiyo o baya bi
Hiçbir şey olmaz tatlımBişey sorcam epilasyon aleti kullanan varmı bi zararı olurmu bebeğe sizce ?
benim koyu kiwamda kanamam oldu canimKızlar bugün 6. Günüm evde test yaptım ilk negatif çıktı bi kaç saat sonra baktım tekrar hayali ikinci çizgiyi gördüm sanki sizce geçerlimidir?
Yaa Can'ım benim test yaptırdın mı benim kanama felan yok belirtide yok bugün yine test yaptım çıkmadı geçti mi peki kanama devam ediyor mu adet gibi mibenim koyu kiwamda kanamam oldu canim
Sen dr gitmedin değilmi Can'ım yaa bendede ağrı var ama şiddetli değil ama rahatsız ediyo beni bu belirsizlik ne hale getirdi bizi kafayı yememe çok az bi zmn kaldı...Kızlar selam, çok şiddetli karın ağrısı çeken var mı benim gibi( Kıvrandırıyor resmen karın boşluğunda ağrım daha çok ve ishal
TşklerHiçbir şey olmaz tatlım
Canim formda arkadasin birtanesinunde siddetli agrilari vardi.. Sanirim ultrasonla bakildiginda sivi oldugu farkedilmis.. Hareket ettik e sibi rahatsizlik veriyrmus.. Dinlenmesi gerektigini söylemisler.. Bide bol su tüketmen gerekiyor.Istersen bi dr git..Kızlar selam, çok şiddetli karın ağrısı çeken var mı benim gibi( Kıvrandırıyor resmen karın boşluğunda ağrım daha çok ve ishal
Dewam Ediyor hala canim koyu kiwamda kanama ben Test yapmadimYaa Can'ım benim test yaptırdın mı benim kanama felan yok belirtide yok bugün yine test yaptım çıkmadı geçti mi peki kanama devam ediyor mu adet gibi mi
Evlilik yildönümünüz icin insaallahh güzel bir sonuc alirsiniz..merhaba arkadaşlar yarın 10.günüm doktora gidicem kan tahlili vermeye bana dua edin nolur.yarın evlilik yıl dönümüm Allahım inşaallah mutluluğuma mutluluk katar.cok korkuyorum negatif olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?