transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

Canım yarın doktora söyleyeceğim bakalım, çok sağol

Maşallah yaa yerim ben onları yok bişey çıkmaz inşallah sen dinlen Can'ım dua et..

Canim progesteron kullanimiyosun yada herhengi bi ilac kanaman cokmu sidetli

Canim progesteron kullanimiyosun yada herhengi bi ilac kanaman cokmu sidetli
Canım progestan, estrofem, clexane kullanıyorum. Kanamam olmadı sadece kahverengi çok hafif lekelenme oldu. Ama karın ağrılarım ilk transferde de olmuştu benim, mahvoluyorum Karın boşluğu tarafında ağrım

Canım progestan, estrofem, clexane kullanıyorum. Kanamam olmadı sadece kahverengi çok hafif lekelenme oldu. Ama karın ağrılarım ilk transferde de olmuştu benim, mahvoluyorum Karın boşluğu tarafında ağrım
Sonucu aldinmi canim yoksa daha tutunma evresindemisin

Sonucu aldinmi canim yoksa daha tutunma evresindemisin
Canım çok şükür pozitifi gördük biz iki tane minik kesem göründü. Henüz kalp atışı için erken dediler onu bekliyorum şimdi, umarım sorunsuz bi oh deriz hepimiz. Ama bulantıdan mahvoldum, çok kötüyüm bir haftadır

Selam hanimlar 26 yasinda pko hastasıyım 1kizim var normal yolla gebe kaldim normal dogum yaptim 8yasinda 2.icin ugrasioruz 1tup bebek denemem oldu tutdu dusukle sonuclandi 2.denemem donmuslarimla oldu 5.gun embiriosu 2adet transfer edildi bugun 7.gunum dunden beri sabahlari ogurtulerim oluyor acaba diorum bukadar erken bu tarz yasayan oldumu pozitif sonucu aldilarmi merak ettim ilk 3gun sag ve sol kasikta batmalar oldu gaz bombasiydim 5.gun hepsi durdu goguslerim cok sızlıyor uclari koyu ve sertlesti donmus embiriyolarda idrar testi nezaman yapsam diye dusunuyorum ilk denememde 5.gun embiriyosuydu 7.gunde yapmıştım hayalet cizgiyi gördüm ve ondada mide bulantim olmustu

selam arkadaşlar,
bende 16sında ıkıncı transferımı oldum beklıyorum, ancak aşırı derecede 2gundur kasık ağrım var adet sancısı gıbı bırebır fakat sadece kısa suruyor sanıyelık sancı girip çıkıyor. varmı yaşayanınız tecrübeli olanınız??

canim geçmiş olsun. benimde sabahtan beri bel ve kasik agrim var. deminde camasirimda kahverengi hafif pembe lekelenme gördüm. kötü oldum çok yaaa

Bende de bulanti cok canim sen yarin dr bi kesin git leke icin belki iyne falan vururlar canim allah hepimizin eline saglikli evlatlar versin canim hic kakma canim uzan hep bi ihtiyaclarin icin kak okadar sirt ustu uzan

Bende de bulanti cok canim sen yarin dr bi kesin git leke icin belki iyne falan vururlar canim allah hepimizin eline saglikli evlatlar versin canim hic kakma canim uzan hep bi ihtiyaclarin icin kak okadar sirt ustu uzan
Canım amin inşallah. Bulantıdan daha çok korkutan beni karın ağrım kötü bi şeydir diye mahvoldum düşünmekten. Bu bebekten kaynaklı değil onu biliyorum, çünkü tüp bebek tedavisine ne zaman başladım bu karın boşluğumdaki ağrı ortaya çıktı. Sadece ishal olarak tuvalete çıkabiliyorum aylardır, bunun için dahiliyeye gitmiştim ama bi şey bulamamlşlardı, ve sadece sol tarafımda var. Çok moralim bozuk kıvrandıran bi sancı resmen

canim geçmiş olsun. benimde sabahtan beri bel ve kasik agrim var. deminde camasirimda kahverengi hafif pembe lekelenme gördüm. kötü oldum çok yaaa
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Lekelenmeler normal dedi benim doktorum ama sen yine de bi ara veya git doktoruna mutlaka. Nolur nolmaz ama hemen kötü düşünme git ki için rahat etsin.

Dr hepsini konus canim benim dr sordu agrin varmi falan diye hafif dedim tmm normal dedi sen de herseyini anlat hayirlisi canim allah ol dedimi hic bi engel olmadan dogar canim

Kızlar benim bugün 8. Günüm evde yine test yaptım çıkmadı moralim bozuldu gittim kan verdim ama şansın bu kadarı kaç saat sonuç için bekledim meğer ki cihazları bozukmuş sonuç yok bakılmamış bunda da vardır bi hayır dedim kaç saat sonra eve geldim test sonucuna bi baktım ikinci çizgi gözüküyor hafif 6. Günde bakmıştım onda hayali çıkmıştı bu ondan biraz daha belirgin ya testler de var bi sıkıntı ya da bende bilmiyorum sonra lavoboya gittim hafif peçete de kanama gördüm sinirler alt üst hayırlısıyla bi sabaha çıkarsak başka hastaneye gidicem hemen

Dr hepsini konus canim benim dr sordu agrin varmi falan diye hafif dedim tmm normal dedi sen de herseyini anlat hayirlisi canim allah ol dedimi hic bi engel olmadan dogar canim
İnşallah tatlım yarın her şeyi anlatıcam buraya da yazarım ilk fırsat bulduğumda doktorun dediklerini. Kimsem de yok ailemden yanımda bi eşim var Allah razı olsun ondan ama olmuyo gurbette çokk zor

Pozitiftir o pozitif :)))

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Lekelenmeler normal dedi benim doktorum ama sen yine de bi ara veya git doktoruna mutlaka. Nolur nolmaz ama hemen kötü düşünme git ki için rahat etsin.
benim lekelenme kanamaya dondu. akşamdan beri hastabedyiz. allah yardım etsin bebeklerim benimle kalsın. dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…