İnşaallah canım çok teşekkür ederim.Evlilik yildönümünüz icin insaallahh güzel bir sonuc alirsiniz..
Canım yarın doktora söyleyeceğim bakalım, çok sağolCanim formda arkadasin birtanesinunde siddetli agrilari vardi.. Sanirim ultrasonla bakildiginda sivi oldugu farkedilmis.. Hareket ettik e sibi rahatsizlik veriyrmus.. Dinlenmesi gerektigini söylemisler.. Bide bol su tüketmen gerekiyor.Istersen bi dr git..
Canım acile gittim, bi sorun yok dediler görünen, iki tane kese gördü doktor. Lekelenmenin sebebini çözemediler. Yarın da normal doktora gidicem bakalım karın ağrılarımı da söylicem inşallah bişi çıkmaz.mitril naptın Can'ım gittinmi doktora ?
Maşallah yaa yerim ben onları yok bişey çıkmaz inşallah sen dinlen Can'ım dua et..Canım acile gittim, bi sorun yok dediler görünen, iki tane kese gördü doktor. Lekelenmenin sebebini çözemediler. Yarın da normal doktora gidicem bakalım karın ağrılarımı da söylicem inşallah bişi çıkmaz.
Canim progesteron kullanimiyosun yada herhengi bi ilac kanaman cokmu sidetliCanım acile gittim, bi sorun yok dediler görünen, iki tane kese gördü doktor. Lekelenmenin sebebini çözemediler. Yarın da normal doktora gidicem bakalım karın ağrılarımı da söylicem inşallah bişi çıkmaz.
Canım progestan, estrofem, clexane kullanıyorum. Kanamam olmadı sadece kahverengi çok hafif lekelenme oldu. Ama karın ağrılarım ilk transferde de olmuştu benim, mahvoluyorumCanim progesteron kullanimiyosun yada herhengi bi ilac kanaman cokmu sidetli
Sonucu aldinmi canim yoksa daha tutunma evresindemisinCanım progestan, estrofem, clexane kullanıyorum. Kanamam olmadı sadece kahverengi çok hafif lekelenme oldu. Ama karın ağrılarım ilk transferde de olmuştu benim, mahvoluyorumKarın boşluğu tarafında ağrım
Canım çok şükür pozitifi gördük biz iki tane minik kesem göründü. Henüz kalp atışı için erken dediler onu bekliyorum şimdi, umarım sorunsuz bi oh deriz hepimiz. Ama bulantıdan mahvoldum, çok kötüyüm bir haftadırSonucu aldinmi canim yoksa daha tutunma evresindemisin
canim geçmiş olsun. benimde sabahtan beri bel ve kasik agrim var. deminde camasirimda kahverengi hafif pembe lekelenme gördüm. kötü oldum çok yaaaCanım acile gittim, bi sorun yok dediler görünen, iki tane kese gördü doktor. Lekelenmenin sebebini çözemediler. Yarın da normal doktora gidicem bakalım karın ağrılarımı da söylicem inşallah bişi çıkmaz.
Bende de bulanti cok canim sen yarin dr bi kesin git leke icin belki iyne falan vururlar canim allah hepimizin eline saglikli evlatlar versin canim hic kakma canim uzan hep bi ihtiyaclarin icin kak okadar sirt ustu uzanCanım çok şükür pozitifi gördük biz iki tane minik kesem göründü. Henüz kalp atışı için erken dediler onu bekliyorum şimdi, umarım sorunsuz bi oh deriz hepimiz. Ama bulantıdan mahvoldum, çok kötüyüm bir haftadır
Canım amin inşallah. Bulantıdan daha çok korkutan beni karın ağrım kötü bi şeydir diye mahvoldum düşünmekten. Bu bebekten kaynaklı değil onu biliyorum, çünkü tüp bebek tedavisine ne zaman başladım bu karın boşluğumdaki ağrı ortaya çıktı. Sadece ishal olarak tuvalete çıkabiliyorum aylardır, bunun için dahiliyeye gitmiştim ama bi şey bulamamlşlardı, ve sadece sol tarafımda var. Çok moralim bozuk kıvrandıran bi sancı resmenBende de bulanti cok canim sen yarin dr bi kesin git leke icin belki iyne falan vururlar canim allah hepimizin eline saglikli evlatlar versin canim hic kakma canim uzan hep bi ihtiyaclarin icin kak okadar sirt ustu uzan
Sağol canım sana da geçmiş olsun. Lekelenmeler normal dedi benim doktorum ama sen yine de bi ara veya git doktoruna mutlaka. Nolur nolmaz ama hemen kötü düşünme git ki için rahat etsin.canim geçmiş olsun. benimde sabahtan beri bel ve kasik agrim var. deminde camasirimda kahverengi hafif pembe lekelenme gördüm. kötü oldum çok yaaa
Dr hepsini konus canim benim dr sordu agrin varmi falan diye hafif dedim tmm normal dedi sen de herseyini anlat hayirlisi canim allah ol dedimi hic bi engel olmadan dogar canimCanım amin inşallah. Bulantıdan daha çok korkutan beni karın ağrım kötü bi şeydir diye mahvoldum düşünmekten. Bu bebekten kaynaklı değil onu biliyorum, çünkü tüp bebek tedavisine ne zaman başladım bu karın boşluğumdaki ağrı ortaya çıktı. Sadece ishal olarak tuvalete çıkabiliyorum aylardır, bunun için dahiliyeye gitmiştim ama bi şey bulamamlşlardı, ve sadece sol tarafımda var. Çok moralim bozuk kıvrandıran bi sancı resmen
İnşallah tatlım yarın her şeyi anlatıcam buraya da yazarım ilk fırsat bulduğumda doktorun dediklerini. Kimsem de yok ailemden yanımda bi eşim var Allah razı olsun ondan ama olmuyo gurbette çokk zorDr hepsini konus canim benim dr sordu agrin varmi falan diye hafif dedim tmm normal dedi sen de herseyini anlat hayirlisi canim allah ol dedimi hic bi engel olmadan dogar canim
Pozitiftir o pozitif :)))Kızlar benim bugün 8. Günüm evde yine test yaptım çıkmadı moralim bozuldu gittim kan verdim ama şansın bu kadarı kaç saat sonuç için bekledim meğer ki cihazları bozukmuş sonuç yok bakılmamış bunda da vardır bi hayır dedim kaç saat sonra eve geldim test sonucuna bi baktım ikinci çizgi gözüküyor hafif 6. Günde bakmıştım onda hayali çıkmıştı bu ondan biraz daha belirgin ya testler de var bi sıkıntı ya da bende bilmiyorum sonra lavoboya gittim hafif peçete de kanama gördüm sinirler alt üst hayırlısıyla bi sabaha çıkarsak başka hastaneye gidicem hemen
benim lekelenme kanamaya dondu. akşamdan beri hastabedyiz. allah yardım etsin bebeklerim benimle kalsın. dua edinSağol canım sana da geçmiş olsun. Lekelenmeler normal dedi benim doktorum ama sen yine de bi ara veya git doktoruna mutlaka. Nolur nolmaz ama hemen kötü düşünme git ki için rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?