Kızlar benim bugün 8. Günüm evde yine test yaptım çıkmadı moralim bozuldu gittim kan verdim ama şansın bu kadarı kaç saat sonuç için bekledim meğer ki cihazları bozukmuş sonuç yok bakılmamış bunda da vardır bi hayır dedim kaç saat sonra eve geldim test sonucuna bi baktım ikinci çizgi gözüküyor hafif 6. Günde bakmıştım onda hayali çıkmıştı bu ondan biraz daha belirgin ya testler de var bi sıkıntı ya da bende bilmiyorum sonra lavoboya gittim hafif peçete de kanama gördüm sinirler alt üst hayırlısıyla bi sabaha çıkarsak başka hastaneye gidicem hemen
Merhaba arkadaşlar,
cumartesi günü nihayet keseyi gördüm ve kalbini dinledim. Nasıl bir his anlatamam. Çok mutluyum Allah isteyen herkese bir evlat nasip etsin. Ağladım, ağladım, ağladım. ama sonra şükrettim Allah' ıma bana bugünleri yaşattığı için. dilerim herkes tatsın bu duyguyu. Sancılarım oldu benim 3. günden itibaren neredeyse her saat hatırlattı bana orada olduğunu sonra ara ara gelen kahverengi akıntı ve sürekli gelen renksiz akıntı. ilaçlara hala devam ediyorum. Varsa sormak istediğiniz bişey elimden geldiğince yardımcı olacağım. Bu aralar bulantı kusma halsizlik ve uyku ile mücadele ediyorum. umarım sonuna kadar bizi bırakmaz bebişlerimiz. Öpüyorum hepinizi.
kızlar mutluluktan uçuyorum tahlil sonucu bhcg 335 cıktı Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşaallah.
Çok sağol canım Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşaallah.senin bebişinde sana sımsıkı tutunur inşaallah.benim ikinci denememdi 5.gün embriyosu iki yumoş transfer edildi.transferin ikinci gününden itibaren feci derece karın kasık ağrısı yaşadım.hatta tutmadı diye çok ağladım.Ama şükürler olsun Rabbim nasip etti.ilk denememde adet günüme yakın üşüme ve gaz prolemi yaşamıştım birde çikolata canım çok çekmişti.bunda hiç bu durumları yaşamadım.hatta çikolatadan midem bulanıyo şimdiamannnnn maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun inşlhh gerçekten çok sevindimmm darısı bize olsun:)
kaçıncı denemendi kaç transfer oldu belirtiler biraz anlatsana çok ıhtıyacımız var buna, benim transferin 7.günü bugun kasık ağrısı deli gibi çok korkuyorum
Çok sağol canım Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşaallah.senin bebişinde sana sımsıkı tutunur inşaallah.benim ikinci denememdi 5.gün embriyosu iki yumoş transfer edildi.transferin ikinci gününden itibaren feci derece karın kasık ağrısı yaşadım.hatta tutmadı diye çok ağladım.Ama şükürler olsun Rabbim nasip etti.ilk denememde adet günüme yakın üşüme ve gaz prolemi yaşamıştım birde çikolata canım çok çekmişti.bunda hiç bu durumları yaşamadım.hatta çikolatadan midem bulanıyo şimdi
evet canım adet ağrısı gibi hala devam ediyor o yüzden çok korktum çok ağladım .ama sol kasımda hep bişey hissettim ama kendimi kaptırmamak için yok gibi düşündüm.inan tahlil verirken bile olmadı diye korkarak verdim.Allahım inşaallah senin güzel haberlerinide nasip eder bize canım.ben YA VARİS esmasını çok okudum.sende oku sürekli canım.SÜPERRR ÇOK SEVİNDİM İNANK İ:)
AYNEN BENİMDE TRANSFER 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN KASIKLARIMA SANCI GİRİP ÇIKIYOR ADET AĞRISINA BENZIYOR HATTA AYNISI AMA SANİYELİK GİRİP ÇIKIYOR BUDA BENI KORKUTUYOR AĞLAMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM ŞUAN..
SENN HALA AĞRIYORMU ADET AĞRISI GİBİMİYDİ PEKİ?
Iyi haberlerini bekliyom canim insallah hep iyi haberler alirizİnşallah tatlım yarın her şeyi anlatıcam buraya da yazarım ilk fırsat bulduğumda doktorun dediklerini. Kimsem de yok ailemden yanımda bi eşim var Allah razı olsun ondan ama olmuyo gurbette çokk zor
evet canım adet ağrısı gibi hala devam ediyor o yüzden çok korktum çok ağladım .ama sol kasımda hep bişey hissettim ama kendimi kaptırmamak için yok gibi düşündüm.inan tahlil verirken bile olmadı diye korkarak verdim.Allahım inşaallah senin güzel haberlerinide nasip eder bize canım.ben YA VARİS esmasını çok okudum.sende oku sürekli canım.
Canim nasil oldun devam ediyomu kanaman bebislerin iyidir insallah allah buyuk kacinci haftandasin yada gununde canimbenim lekelenme kanamaya dondu. akşamdan beri hastabedyiz. allah yardım etsin bebeklerim benimle kalsın. dua edin
ah benım canım ne desem kafi etmez bılıyorum bende bu duyguyu çok kere yaşadımBenim sonucum negatif
Amin canım Allahım yüzüne gülsün inşaallah.kaçıncı denemen canım bu Rabbim emkelerini uğraşlarını boşa çıkarmasın.ben samsundayım burda medical park hastanesinde tedavi oldum.çok teşekkür ederim inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ben test günü yaklaşıyor diye zaman geçmesin istiyorum neredeyse yine yıkılmak istemiyorum. bu kadar sancı giriyor diye umudumu yitirmiştim. demek bellide olmuyor hayırlısı bakalım nerede yaptırdın tedaviyi istanbuldamısın
üzme kendini Rabbimin bildiği vardır.vazgeçme hiçbir şeyden Allahım nasip etsin inşaallah canım.kaçıncı denemen bu.Benim sonucum negatif
BU İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEM ONDAN ÖNCEDE 2 DEFA AŞILAMA OLMUŞTU NE YAZIKKI DAHA POZITIFI GÖREMEDIMAmin canım Allahım yüzüne gülsün inşaallah.kaçıncı denemen canım bu Rabbim emkelerini uğraşlarını boşa çıkarmasın.
görmiyceksin Allahın izniyle canım derdi verende o dermanı verende.tek çaremiz Allahımız bol bol dua et bende edicem senin için.BU İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEM ONDAN ÖNCEDE 2 DEFA AŞILAMA OLMUŞTU NE YAZIKKI DAHA POZITIFI GÖREMEDIMSORUNDA YOK SEBEPSİZ DENİLEN SORUNUMUZ VAR BİZİM.
AMA TRANSFERİN 2. GÜNÜNDEN BERİ BİR SIZI BİR KRAMP KASIKLARA GİRİYOR SÜREKLİ OLDUMMU DİYE WC GİDİYORUM İNŞLH KIRMIZILARI GÖRMEM
Evet evet bencede korkma bende hâlâ kaşık ağrısı var ve tuttu çok şükür.çok teşekkür ederim inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ben test günü yaklaşıyor diye zaman geçmesin istiyorum neredeyse yine yıkılmak istemiyorum. bu kadar sancı giriyor diye umudumu yitirmiştim. demek bellide olmuyor hayırlısı bakalım nerede yaptırdın tedaviyi istanbuldamısın
9. Günüm 1.2 değerimah benım canım ne desem kafi etmez bılıyorum bende bu duyguyu çok kere yaşadım
vardır bır hayır dıyecez denemeye devam edeceğiz.
kaçıngı günün bugün kanmı verdin?
Hayırlısı böyleymiş demek ki 2. Denemeüzme kendini Rabbimin bildiği vardır.vazgeçme hiçbir şeyden Allahım nasip etsin inşaallah canım.kaçıncı denemen bu.
Üzüldüm canımBenim sonucum negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?