transfer sonrası tutunduğunu veya tutunmadığını gösteren belirtiler nelerdir

canım benim ilk tüp bebek denememde 10.gün idrar testinde ikinci çizgi 15dk sonra hafiff belirgin olmuştu kan değerimde 10,73 çıkmıştı tam tutunurken düştü ne yazıkki ancak o test pozitifti çünkü hamile olma ihtimali olmayan bir arkadaşıma da yaptım aynı an bekledim hiç hayali çizgi bile olmamıştı.

inanılmaz bir duygu olsa gerek çok çok tebrik ediyorum günü vakti geldiğinde kucağınıza almayı nasip etsin Allahım..
benim ikinci tüp bebek denemem ayın 16sında transfer oldu bugün 7.günüm ancak inanılmaz kasık ağrım ve göğüs hassasiyetm var sankı adet olacağım çok korkuyorum genemi olmadı diye
var mıydı ağrın sızın nasıldı senın??

kızlar mutluluktan uçuyorum tahlil sonucu bhcg 335 cıktı Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip etsin inşaallah.

amannnnn maşallahhhh hayırlı uğurlu olsun inşlhh gerçekten çok sevindimmm darısı bize olsun:)
kaçıncı denemendi kaç transfer oldu belirtiler biraz anlatsana çok ıhtıyacımız var buna, benim transferin 7.günü bugun kasık ağrısı deli gibi çok korkuyorum

Çok sağol canım Rabbim en kısa zamanda hepinize nasip etsin inşaallah.senin bebişinde sana sımsıkı tutunur inşaallah.benim ikinci denememdi 5.gün embriyosu iki yumoş transfer edildi.transferin ikinci gününden itibaren feci derece karın kasık ağrısı yaşadım.hatta tutmadı diye çok ağladım.Ama şükürler olsun Rabbim nasip etti.ilk denememde adet günüme yakın üşüme ve gaz prolemi yaşamıştım birde çikolata canım çok çekmişti.bunda hiç bu durumları yaşamadım.hatta çikolatadan midem bulanıyo şimdi

SÜPERRR ÇOK SEVİNDİM İNANK İ:)
AYNEN BENİMDE TRANSFER 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN KASIKLARIMA SANCI GİRİP ÇIKIYOR ADET AĞRISINA BENZIYOR HATTA AYNISI AMA SANİYELİK GİRİP ÇIKIYOR BUDA BENI KORKUTUYOR AĞLAMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM ŞUAN..
SENN HALA AĞRIYORMU ADET AĞRISI GİBİMİYDİ PEKİ?

evet canım adet ağrısı gibi hala devam ediyor o yüzden çok korktum çok ağladım .ama sol kasımda hep bişey hissettim ama kendimi kaptırmamak için yok gibi düşündüm.inan tahlil verirken bile olmadı diye korkarak verdim.Allahım inşaallah senin güzel haberlerinide nasip eder bize canım.ben YA VARİS esmasını çok okudum.sende oku sürekli canım.

İnşallah tatlım yarın her şeyi anlatıcam buraya da yazarım ilk fırsat bulduğumda doktorun dediklerini. Kimsem de yok ailemden yanımda bi eşim var Allah razı olsun ondan ama olmuyo gurbette çokk zor
Iyi haberlerini bekliyom canim insallah hep iyi haberler aliriz

çok teşekkür ederim inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmaz ben test günü yaklaşıyor diye zaman geçmesin istiyorum neredeyse yine yıkılmak istemiyorum. bu kadar sancı giriyor diye umudumu yitirmiştim. demek bellide olmuyor hayırlısı bakalım nerede yaptırdın tedaviyi istanbuldamısın

Amin canım Allahım yüzüne gülsün inşaallah.kaçıncı denemen canım bu Rabbim emkelerini uğraşlarını boşa çıkarmasın.ben samsundayım burda medical park hastanesinde tedavi oldum.

Amin canım Allahım yüzüne gülsün inşaallah.kaçıncı denemen canım bu Rabbim emkelerini uğraşlarını boşa çıkarmasın.
BU İKİNCİ TÜP BEBEK DENEMEM ONDAN ÖNCEDE 2 DEFA AŞILAMA OLMUŞTU NE YAZIKKI DAHA POZITIFI GÖREMEDIM SORUNDA YOK SEBEPSİZ DENİLEN SORUNUMUZ VAR BİZİM.
AMA TRANSFERİN 2. GÜNÜNDEN BERİ BİR SIZI BİR KRAMP KASIKLARA GİRİYOR SÜREKLİ OLDUMMU DİYE WC GİDİYORUM İNŞLH KIRMIZILARI GÖRMEM

görmiyceksin Allahın izniyle canım derdi verende o dermanı verende.tek çaremiz Allahımız bol bol dua et bende edicem senin için.

Evet evet bencede korkma bende hâlâ kaşık ağrısı var ve tuttu çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…